• Kanalen ved The Turbine Boutique Hotel and Spa i Knysna, Sydafrika
 • Kajakroning på The Turbine Boutique Hotel and Spa i Knysna, Sydafrika
 • Kager serveret i Island Café på The Turbine Boutique Hotel and Spa i Knysna, Sydafrika

The Turbine Boutique Hotel & Spa, Knysna, Sydafrika

Hipt boutiquehotel på Thesen Island

Kanalen ved The Turbine Boutique Hotel and Spa i Knysna, Sydafrika
Læs mere

Tag et gammelt kraftværk og fyld de industrielle rammer med moderne faciliteter, kunst og masser af farve. Så har I The Turbine Boutique Hotel & Spa. 24 værelser, spa, pool, god restaurant og super beliggenhed.

Pool område ved siden af kanalen på The Turbine Boutique Hotel and Spa i Knysna, SydafrikaThesen Island – en charmerende oase

The Turbine Boutique Hotel ligger på den østlige side af Thesen Island i hjertet af Knysna (udtales Najsna), der er perfekt til et par dages afslapning på jeres rejse i Sydafrikas Garden Route-område. Her bor I direkte ud til floderne, der snor sig gennem øens bybillede som en charmerende oase med husbåde, boutiquehoteller, flotte villaer, butikker, caféer og natursmukke omgivelser. I er dog ikke længere væk fra fastlandet, end en lille tur over øens broer.

Island Café på The Turbine Boutique Hotel and Spa i Knysna, SydafrikaBoutiquehotel i gammelt kraftværk

Hotellet adskiller sig markant fra sine naboer, og vidner stolt om Knysnas fortid. I 1700-tallet var byen især kendt for træudvinding, som blev eksporteret til mange steder i verden. I 1922 behandlede man tømmer på øen, og træaffaldet blev brugt til at starte et kraftværk med turbiner, der generede elektricitet til byen helt frem til 2001. Og det er netop i dette kraftværk, at The Turbine Boutique Hotel ligger i dag. 

Store dele af kraftværkets industrille rammer er bevaret, så de indgår på lige fod med hotellets ellers hippe design, der både er farverigt og kunstnerisk.

Mad serveret på Island Café på The Turbine Boutique Hotel and Spa i Knysna, SydafrikaRestaurant med kant

Hotellet har en stor restaurant, der også er populær hos de lokale – måske på grund af dets unikke design med udsigt til de gamle turbiner. Nu mindre I altså sidder ved de store vinduer med udsigt til terrassen, poolen og floden. I kan naturligvis også nyde jeres middag på terrassen.

Retterne er moderne med rødder i det afrikanske og det internationale køkken. Menuen ændres ofte, og her er alt fra burgere til salater og en god bøf. Det er også her, I starter dagen med brunch.

Balkon i Standard Room på The Turbine Boutique Hotel and Spa i Knysna, Sydafrika24 unikke værelser

På The Turbine Boutique Hotel bor I i et af de 24 værelser, der har en hip indretning, som varierer fra værelse til værelse. Masser af detaljer skaber stemning og atmosfære, og alle værelser har WiFi, minibar, te- og kaffefaciliteter, tv m.m.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.