• Værelse på Welgelegen Guest House, Cape Town i Sydafrika
 • Welgelegen Guest House i Cape Town, Sydafrika

Welgelegen Guest House, Cape Town, Sydafrika

Victoriansk villa med smuk gårdhave, eksklusive værelser og gastronomi.

Værelse på Welgelegen Guest House, Cape Town i Sydafrika
Læs mere

Et gastronomisk fristed og charmerende oase, hvor værten sørger for de hyggelige rammer. Man føler sig straks velkommen i den afslappende atmosfære med de smukke værelser og den dejlige gårdhave med pool.

Welgelegen Guest House i Cape Town er ikke bare et hvilket som helst guest house, men et urbant fristed, der med sine unikke rammer og betagende udsigt til Tabel Mountain tilbyder meget mere end bare en indkvartering.

Kun 13 værelser

Rammerne er en stor victoriansk villa omgivet af en smuk gårdhave. Her er blot 13 værelser, der er individuelt indrettet med en smagfuld blanding af nyt og gammelt.

Der er et stort smukt bibliotek med pejs og en charmerende gårdhave med pool – alt sammen holdt i en stilfuld victoriansk stil med et afrikansk islæt.

Udsøgt morgenmad og aftenhygge ved baren

I den store spisestue serveres der udsøgt kontinental morgenmad med lokalproducerede råvarer; oste, tørsaltet bacon, økologiske æg, hjemmebagt brød, marmelader, granola, friskpresset juice og Welgelegens supersprøde hjemmebagte kiks.

Hver aften bliver der sat en stor hjemmebar op, hvor fra man med høflig selvbetjening kan få sig et dejlig glas sydafrikansk vin, portvin eller en lille drink samt snacks.

Opmærksomt personale

På Welgelegen bliver man mødt af et fantastisk venligt og opmærksomt personale.

De er alle yderst behjælpelige med at guide jer frem til netop de ting, I ønsker at udforske i Cape Town – musik, kunst, kultur, seværdigheder og restauranter – og særligt på den gastronomiske front, er der stor hjælp at hente.

Fingeren på den gastronomiske puls

Welgelegens ejer, Fiona Evans, har fingeren placeret godt og grundigt på den gastronomiske puls, når det kommer til Cape Town og Sydafrikas vinland, men generelt er Fiona velbevandret i den gastronomiske verden.

Sidst i 1990’erne var hun medejer af Angelsea Arms, der var en af Londons første gastro pubs og medvirkende til at skabe den gastro pub-bølge, som bredte sig til hele England.

Efter 10 år på Londons restaurantscene besluttede Fiona sig for at sælge Angelsea Arms og tage sine 3 børn med til Cape Town for at starte et nyt eventyr som guest house-ejer.

Så Fiona købte Welgelegen Guest House, som var et af Cape Towns første guest houses.

Hun renoverede det i de efterfølgende år og har i dag skabt en lille charmerende oase midt i Cape Town, hvor man med det samme føler sig velkommen og hjemme.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.