• Nyd solnedgangen fra jeres husbåd i Knysna Lagoon, Sydafrika
 • Nyd et par dage om bord på en husbåd i Knysna Lagoon i Sydafrika
 • Nyd livet om bord på en husbåd i Knysna Lagoon i Sydafrika
 • Kabys og spiseplads om bord på husbåden i Sydafrika

Oplev Knysna Lagoon fra en husbåd

Vær kaptajn på jeres egen båd og oplev i jeres eget tempo

Tag familien med på husbådsophold i Knysna Lagoon i Sydafrika
Læs mere

Flyt ind på en husbåd i den lækre havn ved Thesen Island ved Knysna på Garden Route i Sydafrika og nyd nogle dage på lagunen. Sejl ud for at bade, gå i land på en strand og brug husbåden som hotel, hvis I vil opleve mere i land.

Smuk bugt i Knysna Lagoon ved Garden Route i SydafrikaI hjertet af den naturskønne Garden Route i Sydafrika ligger Knysna, der udtales Najsna. Her løber Knysna-floden ud i Det indiske Ocean ved Knysna Head, men inden den når så langt, spreder den sig ud i en stor lagune med fredeligt vand. Dette er jeres hjem for nogle dage. 

Thesen Island ved Knysna, Garden Route i SydafrikaFast base på lækre Thesen Island

Jeres base for denne oplevelse er Thesen Island, en ø i Knysna Lagoon, som er forbundet med fastlandet via broer. Thesen island er et maritimt paradis med lækre villaer skulder ved skulder – alle med bådplads foran. 

Den prisbelønnede havn, hvor jeres husbåd ligger, har alle nødvendige faciliteter. Og der er personale klar til at hjælpe jer fra kl. 8.30 til 17.00.

Husbåd i Knysna Lagoon, SydafrikaSejl ud på Knysna Lagoon

I får et hurtigt kursus i at føre husbåden – og i at bo på den! Og så er I klar til at stævne ud. Sejl på opdagelse på Knysna Lagoon, gå i land på en strand, hop i vandet, slik sol på dækket, nyd det. 

Når dagen er omme, sætter I kurs mod Thesen Island, og kommer I tilbage inden kl. 17, står personalet klar, hvis I har brug for hjælp til at få båden lagt rigtigt til. Ikke alle bliver fuldbefarne skippere på en dag. 

Nyd livet om bord på en husbåd i Knysna Lagoon i SydafrikaSkal I have middagen bragt?

Tilbage i havnen kan I bestemme, om I vil lave mad selv, gå ud på en restaurant eller have maden bragt til båden. I kan bestille det hos personalet. Skal det være østers og bobler? Det er dog ikke inkluderet.  Når natten falder på, kan I lade jer vugge i søvn i havnen. I morgen venter en ny skøn dag.  

Båden kan naturligvis også bruges som base for oplevelser i land, hvis I ikke vil sejle hele tiden. Jeres rejserådgiver kan fortælle om rideture, vandreture og meget mere i den smukke natur. 

Morgenmad på egen husbåd i Knysna Lagoon ved Thesen Island i SydafrikaHusbåd med god plads 

I har rigeligt med plads på jeres husbåd i Knysna Lagoon. Kahytten har dobbeltseng og bænk, der kan slås ud til barneseng. Der er fuldt udstyret kabys, toilet med brusebad og indendørs spiseområde, der kan laves om til en dobbeltseng. Sengelinned, sikkerhedsudstyr m.m. er med om bord. 

Oplev smukke Knysna Lagoon i Sydafrika fra en husbådPraktisk information

I kan få hjælp til alt i havnen inkl. at få brændstof på (ikke inkluderet), og rengøring m.m. er inkluderet. Minimum ophold er 2 nætter – i perioden 10-31/12 dog 3 nætter. I må kun sejle i lagunen. Knysna Head sætter grænsen for, hvor langt mod havet, I må komme ud.

Klaus Nolsøe

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.