• Elefantflok i Addo Elephant National Park, Sydafrika
  • Wilderness National Park på Sydafrikas Garden Route
  • Pingviner på Boulders Beach ved Cape Town
  • Den farverige bydel Bo Kaap i Cape Town

Cape Town, Garden Route og malariafri safari

Familieeventyr i Sydafrika med egen bil og god tid til at opleve, 15 dage fra 23.500 kr., Børn fra 13.500 kr.

Glæd jer til:

Sydafrikarejse skabt til familier

Cape Town med udflugt til Kap Det gode Håb

Knysna med bådtur på lagunen

Oyster Bay Lodge med jeepsafari og picnic

Addo Elephant Park med malariafri safari

Læs mere

Tag på en kør selv-familierejse til Sydafrika med masser af oplevelser. Dejlige Cape Town med Kap Det Gode Håb, smukke Garden Route med sejltur på lagunen, jeeptur i klitterne. Skønne familiehoteller og en stor finale med malariafri safari!

Denne rejse til Sydafrika er skabt til jer, der rejser med børn, og som derfor lægger vægt på god tid, roligt tempo, gode familieværelser og sidst, men ikke mindst store oplevelser for hele familien. 

Skønne Cape Town med udflugt til Kap Det Gode Håb

I starter med 4 nætter i Cape Town med god tid til at slappe af ved poolen og udforske den dejlige by. Glæd jer til en udflugt til Kap Det Gode Håb og til at besøge pingvinerne på Boulders Beach.

Kør selv-ferie ad Garden Route i Sydafrika

Fra Cape Town starter så jeres kør selv-ferie ad Garden Route med rå kyster, regnskove, sandstrande og hyggelige fiskerlejer. I er i noget af den mest spektakulære natur i Sydafrika med skønne familievenlige oplevelser på vejen. 

Lagunen i Knysna og klitterne ved Oyster Bay Lodge

Første stop er Knysna, hvor I har en familielejlighed i to etager og nyder en sejltur i solnedgangen på den store lagune. Senere venter de kæmpe sandklitter ved Oyster Bay Lodge, som I dels udforsker i jeep og dels på en dejlig picnic

Malariafri safari i Addo Elephant Park

Jeres rejse til Sydafrika byder selvfølgelig også på mødet med de vilde dyr. I skal bo ganske tæt på Addo Elephant Park, der er den tredjestørste nationalpark i Sydafrika. Her kan I tage på malariafri safari med blandt andet adskillige hundreder elefanter.

En Sydafrikarejse uden jetlag

På rejsen har vi håndplukket hoteller, bil og oplevelser ud fra, at I rejser med børn. Når I rejser til Sydafrika, har I endda endnu en væsentlig fordel: I kommer ikke til at kæmpe med jetlag. Alt efter tid på året er der ingen eller kun 1 times tidsforskel.

Hvornår er bedste sæson? 

Bedste sæson for denne rejse til Sydafrika er 1. oktober til 30. april, hvor det er Sydafrikas sommerhalvår. I skal jo på picnic i klitterne. I oktober står Garden Route stadig i blomst, og frem til og med november er det stadig hvalsæson. 

Nem kør selv-ferie ad Garden Route

Garden Route i Sydafrika er som skabt til kør selv-ferie. I kan nyde den smukke natur i jeres eget tempo med de afstikkere, I har lyst til. Vejene er gode, og kan man lidt engelsk, er der ingen sprogproblemer. I kan slappe af og koncentrere jer om at opleve.

Program

Dag 1
I rejser til Sydafrika

Waterfront bydelen i Cape Town, SydafrikaI flyver fra Danmark mod Sydafrika, hvor I lander dag 2 efter et enkelt stop på vejen. 

Dag 2
Velkommen til ferie i Sydafria

Cape Town, SydafrikaI lufthavnen i Cape Town bliver I budt velkommen til Sydafrika af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner. Det er måske en lidt lang flyvetur, men I vil nyde, at I på grund af blot 1 times tidsforskel ryger direkte ind i dagsrytmen. Intet jetlag! En kæmpe fordel, når I rejser med børn. 

Pool området på The Cape MilnerThe Cape Milner 3+*, Cape Town

De næste 4 nætter skal I bo på det stilfulde hotel The Cape Milner, der ligger i et fredeligt kvarter med udsigt til Table Mountain. Der er en lille pool at hoppe i, når I kommer hjem fra dagens udflugter. I kan gå til både Table Mountain og Clifton Bay Beach på en halv time.

Dag 3
Heldagsudflugt til Kap Det Gode Håb

Kap Det Gode Håb syd for Cape Town i SydafrikaEn af de helt store seværdigheder i Cape Town er Kap Det Gode Håb syd for byen. I skal på en spændende dagsudflugt dertil med store oplevelser på vejen.

Pingviner, Boulders Bay, SydafrikaRå natur, søde pingviner og smukke blomster

På vej til Kap Det Gode håb kommer I forbi rå klippekyst og badebyer med fine strande. I besøger pingvinkolonien ved Boulders Beach, forsøger jer som guldjægere ved Scratch Patch og tager så kabelbanen op til Kap Det Gode Håbs fyrtårn, der sørger for, at skibene kommer trygt omkring den forræderiske kyst. 

Gå en tur i trætoppene i Kirstenbosch Botaniske Have, SydafrikaPå vej tilbage besøger I Kirstenbosch Botaniske Have, hvor I kan gå tur i trætoppene eller slappe af på en plæne omgivet af smukke blomster og planter. Kort sagt: En herlig måde at starte sin rejse til Sydafrika på.

Dag 4-5
På egen hånd i Cape Town

Tag med svævebanen til Table Mountain på grupperejse til Cape TownDe næste to dage er på egen hånd i Cape Town. Det er en smuk by med stor mangfoldighed i sine tilbud fra kultur til shopping. Byen er samtidig omgivet af storslået natur. Tal med jeres rejserådgiver om det, der interesserer jer, så I rejser til Cape Town med masser af gode tips i bagagen.

Indgang til fængslet på Robben Island, SydafrikaWaterfront, vinland, townships og Table Mountain

De store seværdigheder i Cape Town er livet og butikkerne på Victoria And Albert Waterfront, kabelbanen op til toppen af Table Mountain og besøg på Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fanget. I kan arrangere meget selv, men tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere ture med guide. 

Beboer i township i Cape Town, SydafrikaRundt omkring i byen er farverige kvarterer med kultur og butikker, og tæt på Cape Town ligger de store townships som vidnesbyrd om fortidens apartheidpolitik. De kan besøges på guidede ture. Det er en gribende oplevelse og en god anledning til at tale historie og menneskesyn med børnene. 

Udforsk vinlandet ved Cape Town Endelig er der de smukke vinområder tæt på byen. I kunne såmænd godt bruge mange dage i Cape Town.

Dag 6
Fra Cape Town mod Knysna ad Garden Route

Wilderness National Park på Sydafrikas Garden RouteJeres rejse til Sydafrika går nu mod nye mål. Nu starter jeres kør selv-ferie ad Garden Route nemlig. I får leveret jeres bil på hotellet. Tal med jeres rejserådgiver om bedste tidspunkt. Dagens mål er Knysna (udtales Najsna). Den hurtigste rute er 5½ time, men I har ferie, så hvorfor jage igennem?  

Ved Hermanus på Garden Route i Sydafrika er der gode muligheder for at spotte hvaler fra maj til novemberGarden Route - en køretur i haven

På Garden Route, der går fra Cape Town til Port Elizabeth, kan I opleve forrevne klippekyster, regnskove, sandstrande omkranset af klipper, takkede bjergtinder og små fiskerlejer. I skal med andre ord vælge, hvad I vil se på vejen. 

Sydlig rethval med kalv ved Hermanus på Garden Route i SydafrikaHvaler, strudse og sæler

Er I her i september og oktober står den afrikanske have i fuldt flor med blomster i alle farver. Fra juni til november er hvalsæson. De passerer, så I kan se dem fra nogle strande – eller fra restaurant Harbour Rock Seagrill & Sushi Bar på klippen over den sydlige del af havnen i Hermanus 1½ times kørsel fra Cape Town.

Strudsefarm ved OudtshoornI Oudtshoorn inde i land kan I besøge - og bo på - strudsefarme, mens Mossel Bay ved kysten er kendt for sine pelssæler, der tælles i mange hundreder.

Lounge på The Lofts Boutique Hotel i Knysna, SydafrikaThe Lofts Boutique Hotel 3*, Knysna

I skal bo 3 nætter på The Lofts Boutique Hotel 3+*, der er en fredfyldt oase på bredden af Knysna Lagoon på Garden Route. Her har I en skøn familielejlighed i to etager. The Lofts Boutique Hotel ligger på Thesen Island ude i lagunen omgivet af maritim stemning.

Tag familien med på husbådsophold i Knysna Lagoon i SydafrikaForetrækker I at bo på en husbåd?

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil krydre jeres ophold i Knysna med et særligt overnatningssted: En husbåd, hvor I kan sejle ud på lagunen, når I har lyst. Husbåden ligger også på Thesen Island. 

Dag 7
Sunset cruise på lagunen ved Knysna

Solnedgangscruise på lagunen ved Knysna i SydafrikaI har det meste af dagen til at slappe af og måske udforske den smukke natur langs kysten. 10-15 minutters køretur bringer jer f.eks. til Margareth’s Viewpoint med flotte udsigter. 

Der er flere markeder i området, og også en særlig rute, hvis I interesserer jer for fugle. Men ellers så nyd freden og stemningen ved hotellet. 

Smuk bugt i Knysna Lagoon ved Garden Route i SydafrikaCruise i solnedgangen på Knysna Lagoon

Sidst på eftermiddagen skal I på cruise på Knysna Lagoon. Den er dannet af Knysna River, der her spreder sig ud over et kæmpe område. Årsagen skal findes længere ude mod Det Indiske Ocean, hvor de store klipper Knysna Heads danner en smal passage ud mod havet. 

Glæd jer til en tur, hvor I slapper helt af og nyder både udsigten, stemningen og at være sammen.

Dag 8
Afslapning ved Knysna Lagoon

Pool område på The Lofts Boutique Hotel i Knysna, SydafrikaI er på rejse til Sydafrika med børn, så vi har lagt en ren slapperdag ind her i Knysna. Nyd poolen og de dejlige omgivelser. En god bog, lidt god mad og måske et par spil. 

Thesen Island ved Knysna, Garden Route i Sydafrika

Selvfølgelig er der masser at kaste sig ud i, hvis I ikke kan ligge stille så længe af gangen. Fisketure, vandski, kano- og kajakture, cykelture, vandreture, sandboarding ved Brenton-On-Sea, dykning og meget mere. Selve byen Knysna er også hyggelig at besøge med butikker og afslappet stemning. 

Alt afhænger af jeres interesser og børnenes alder. Hør jeres rejserådgiver om aktiviteter i Knysna.

Dag 9
Ad Garden Route til Oyster Bay Lodge

Robberg Nature Reserve i SydafrikaNu går jeres kør selv-ferie i Sydafrika videre langs kysten ad Garden Route mod Oyster Bay Lodge. Selve turen tager ad den hurtigste vej lidt over 2 timer, så I har god tid til stop på vejen. Efter en halv time kommer I f.eks. til Robberg Nature Reserve med vandrestier og flere flotte udsigtspunkter.

Heste på stranden ved Oyster Bay Lodge, SydafrikaOyster Bay Lodge 3+*, St. Francis Bay

I skal bo 3 nætter på Oyster Bay Lodge, der ligger i et privat naturreservat ved en lang strand på Garden Route. Omkring lodgen er høje sandklitter med fritgående flokke af heste, og også her er der gode muligheder for vandreture og afslapning. I næste bugt, St. Francis Bay, boltrer surferne sig.

Indgangen til Oyster Bay Lodge, SydafrikaI har et værelse med havudsigt, tekøkken og også Wi-Fi, hvis der skal deles billeder med dem derhjemme.

Dag 10-11
Picnic, jeepsafari og afslapning på Oyster Bay Lodge

Udsigten til stranden ved Oyster Bay Lodge, SydafrikaOyster Bay Lodge har 2,4 km2 privat naturreservat, der inviterer til både leg, læring og hygge. 

Jeepsafari og picnic

I skal på jeepsafari i området med en naturguide, der fortæller om planter, dyr og fugle. Turen hjem går over de enorme sandklitter på en køretur, der giver lidt sug i maven.  

Picnic leveret af heste ved Oyster Bay Lodge, SydafrikaI bliver også inviteret på picnic i klitterne et sted efter jeres valg med frokosten leveret på hesteryg. I aftaler med lodgen, hvilke dage I vil hvad. 

På lodgen er også billard, bowling, minigolf og volleyball – og både hammam og pool!

Dag 12
Mod bungalow tæt på Addo Elephant Park

Port Elizabeth, SydafrikaJeres Sydafrika rejse går nu lidt ind i landet mod Addo Elephant Park, hvor I meget snart skal opleve malariafri safari. I skal bo blot 8 km fra indgangen til parken, der Syafrikas tredjestørste nationalpark. 

Den smukke natur på Garden Route følger jer hele vejen på ruten, og der er flere nature reserves på vejen, som beder om jeres opmærksomhed. Det samme gør Port Elizabeth, som I kan køre igennem, men egentlig anbefaler vi at sove længe, spise morgenmad og så køre lige igennem. Det tager lidt over 2 timer. 

Poolen ved Stables Cottages på Elephant House & Stable Cottages, Sydafrika

Elephant House & Stable Cottages 3+*, Addo Elephant Park

I skal bo 2 nætter på Elephant House & Stable Cottages. I bor i en lækker bungalow, og I kan nyde lodgens smukke indretning, den høje komfort og at slappe af i den store have med to pools.

Dag 13
Malariafri safari i Addo Elephant Park

På safari fra Elephant House & Stable Cottages, SydafrikaNu kommer så endnu et højdepunkt på jeres rejse til Sydafrika. Mødet med de vilde dyr på safari i Addo Elephant Park. Parken er den tredjestørste nationalpark i Sydafrika. Det tager kun 10 minutter at køre dertil, og det er ikke en gang jer selv, der sidder ved rattet i jeres jeep. Det gør en ekspert i at søge dyrene. 

På safari fra Elephant House & Stable Cottages, Sydafrika

Big Five safari i Addo Elephant Park

Addo Elephant Park er Big Five safari. Eller rettere Big Seven, for under nationalparken er også en marinepark med hvidhajer og hvaler. I bliver dog på land. 

Addo Elephant Park har officielt omkring 400 elefanter, uofficielt en del flere. Her er også bøfler, næsehorn, antiloper, løver, leoparder, hyæner, zebraer og et rigt fugleliv. 

Flightless Dung Beetle ("møgbille") i Addo Elephant National Park, SydafrikaGod safari for børn

Addo Elephant Park er en super oplevelse på rejser til Sydafrika med børn. Det er nemlig malariafri safari, hvor I helt sikkert ser mange elefanter og snuser til safarilivet og den spænding, der følger med. Forvent ikke scenerier som den store migration i Serengeti, men altså en rigtig god dyreoplevelse.

Dag 14-15
Hjem fra rejse til Sydafrika

Bålplads på Elephant House & Stable Cottages, SydafrikaDet er blevet tid at tage hjem fra jeres rejse til Cape Town Garden Route i Sydafrika. I er efterhånden 8-9 timers kørsel fra Cape Town, så I flyver i stedet hjem fra Port Elizabeth kun en times tid fra Elephant House & Stable Cottages. 

Her afleverer I bilen, og så går det hjemad med to stop på vejen. Hjemme i Danmark dag 15 vil I atter kunne glæde jer over, at I måske skal ryste pelsen efter flyveturen, men ellers er der intet jetlag.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Cape Town, Garden Route og malariafri safari
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.01.21 - 30.04.2126.000-29.00028.000-31.000
01.05.21 - 30.09.2123.000-27.00025.000-29.000
01.10.21 - 19.12.2128.000-30.00031.000-34.000
20.12.21 - 31.12.2135.000-37.00038.000-40.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS (2-11 ÅR)

Cape Town, Garden Route og malariafri safari, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
26.01.21 - 31.03.2113.000-15.00013.000-15.000
01.04.21 - 23.06.2114.000-16.00014.000-16.000
24.06.21 - 19.12.2113.000-15.00013.000-15.000
20.12.21 - 31.12.2119.000-21.00019.000-21.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Drikkepenge, måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet