• Strudser i morgensol, Sydafrika
 • Bomaen på Bongani Mountain Lodge i Sydafrika
 • Cape Town, Sydafrika

Familieeventyr med safari i Sydafrika

Big 5-safari og kør selv-ferie til Cape Town, 16 dage fra 30.000 kr. Børn fra 15.000 kr.

Glæd jer til:

Big 5-safari i smukt beliggende og familievenlig lodge

Afslapning ved stranden og på strudsefarm

Familieværelser og familiebil med god plads

Gennemtænkt rute gennem smukke naturscenerier

Cape Town med Kap Det Gode Håb og Robben Island

Læs mere

Oplev safari i Sydafrika. Slap af ved stranden. Bo på strudsefarm. Og udforsk fantastiske Cape Towns seværdigheder, strande og restauranter. I bor på udvalgte hoteller med familieværelser.

familievenlig rute og oplevelser

Oplev safari i Sydafrika og fortsæt på kør selv-ferie på den smukkeste del af Garden Route. Slap af ved stranden og på en spændende strudsefarm, og slut med masser af oplevelser i Cape Town. Udvalgte hoteller med familieværelser.

Big five-Safari på Bongani Mounatin Lodge 4*

Eventyret starter på Bongani Mountain Lodge 4* i det 8.000 hektar store Mthethomusha Game Reserve, der grænser op til den sydlige del af Kruger Nationalpark. Den børnevenlige lodge har de vilde dyr som nærmeste naboer. Her er desuden to dejlige pools at kaste sig i mellem de spændende safarier, hvoraf den ene er en familiepool, hvor børnene kan lege frit.

Tidlig morgen og sen eftermiddag er der safariture på udkig efter det vilde dyreliv. Det foregår i åbne jeeps med erfarne rangers. At I er i et privat reservat øger sandsynligheden for at se The Big Five: løve, leopard, næsehorn, elefant og bøffel. Men at se den smukke sabelantilope, vandbukken, stenbukken og kuduen er bestemt også betagende. Og næsten 500 forskellige arter fugle sørger for musikken.

3 nætter på Bongani Mountain Lodge 4* inkl. morgenmad.

Afslapning ved stranden

Fra safari ved Kruger Nationalpark går turen nu med fly til byen George på sydkysten af Sydafrika. I er på den smukkeste del af den spektakulære Garden Route. Her henter I jeres rummelige familiebil for at køre 45 minutter til strandbyen Plettenberg Bay i en lang bugt med 4 strande.

I skal bo på The Robberg Beach Lodge 4*. Hotellet ligger 5-10 minutters kørsel uden for byen lige ved stranden og tæt på det smukke naturområde Robberg Nature Reserve, hvor I kan gå dejlige ture. I har en stor suite med plads til hele familien og en stor balkon. Indretningen er moderne i afstemte naturfarver.

3 nætter på The Robberg Beach Lodge 4* inkl. morgenmad.

Bo på en strudsefarm ved Oudtshoorn

Fra stranden kører I nu ind i landet mod Oudtshoorn, som er kendt for sine mange strudsefarme. I skal bo på en af dem! Lidt uden for byen ligger De Denne Country Guest House 3*. Her er fred og ro og smukke udsigter til bjergkæderne Oliphant og Swartberg.

Ud over at følge arbejdet med de sjove kæmpefugle inviterer De Denne til at se på en masse andre fugle, gåture i naturen og udflugter til f.eks. den nærliggende Highgate Showfarm, hvor I kan ride på strudse. Og så har stedet endnu en fordel set i relation til jeres rejse. Vejen herfra mod Cape Town er utroligt smuk.

2 nætter i familieværelse på De Denne Country Guest House 3* inkl. morgenmad.

Vidunderlige Cape Town

Fra Oudtshoorn kører I nu til Cape Town. Det er en forholdsvis lang strækning på seks timer, som godt kan deles op med en overnatning, hvis I ønsker det, men vejen er god, og I kan stoppe undervejs for at nyde udsigter og få lidt at spise og drikke. I kører ad den legendariske rute 62 gennem bjergene og med udsigt til de store vidder.

I Cape Town skal I bo 5 nætter på Romney Park Luxury Suites 4*, der er luksuriøse lejlighedssuiter i gåafstand fra centrum.

Her er der masser at foretage sig for familier. Den hyggelige Victoria & Albert Waterfront har butikker, restauranter, søløver på bådbroerne og det store akvarium. I kan køre til Kap Det Gode Håb, se pingvinerne ved Boulders Beach, besøge Robben Island, hvor Nelson Mendela sad fængslet, og meget mere.

Cape Town har også en sprudlende gastronomisk side, som er værd at se nærmere på fra restauranter til vidunderlige markeder.

5 nætter i Senator Suite på Romney Park Luxury Suites 4* inkl. morgenmad.

Børnevenligt eventyr

Overalt i planlægningen af denne rejse til Sydafrika er der tænkt på hele familien. Fra ruten over valget af hoteller med store familieværelser til den rummelige bil og de oplevelser, I kan få undervejs. Med hensyn til jetlag – eller manglen på samme – er Sydafrika perfekt til rejser med børn, da tidsforskellen kun er en time. Tal med vores Sydafrika-eksperter om jeres ønsker til en rejse til Sydafrika. Alt kan tilpasses jeres drømme.

Program

Dag 1
I rejser til Sydafrika

Johannesburg, SydafrikaI flyver fra Danmark med kurs mod Johannesburg, hvor I lander på dag 2.

Dag 2
På safari i Sydafrika

Nyd den formidable udsigt fra Bongani Mountain Lodge i Kruger, SydafrikaFra Johannesburg flyver I et lille stykke videre mod nordøst til Kruger Mpumalanga International Airport. Her bliver I budt velkommen af en repræsentant for jeres safarilodge Bongani Mountain Lodge 4*, hvor I skal bo 3 nætter. Der er ca. 45 minutters kørsel fra lufthavnen til lodgen.

Udsædvanlig smuk udsigt fra poolen på Bongani Mountain Lodge, SydafrikaBongani mountain lodge 4*

Bongani Mountain Lodge er en smukt beliggende safarilodge på kanten af Kruger Nationalpark. Den familievenlige lodge adskiller sig fra de fleste andre safarilodges ved at ligge på en klippetop i et kuperet terræn. Glæd jer således til både at nyde det unikke dyreliv og den spektakulære natur. 

3 overnatninger i standard family room med fuldpension og 2 x daglig safari.

Dag 3-4
Safari i Sydafrika

Elefantflok, SydafrikaHver morgen og eftermiddag er der safari i åbne jeeps fra Bongani Mountain Lodge. Børn skal være minimum 7 år for at deltage i normale safariaktiviteter. Rejser I med mindre børn, bliver der arrangeret særlig børnesafari af kortere varighed.

Dag 5
Til stranden!

Robberg Beach Lodge, SydafrikaNu bliver de vilde løver skiftet ud med badeløver. I flyver til byen George ved sydkysten af Sydafrika på den smukkeste del af The Garden Route.

Det er her, jeres kør selv-ferie i Sydafrika starter. Ikke så langt i første omgang, for I skal kun køre 45 minutter for at komme til Plettenburg Bay.

Den lille strandby har restauranter m.m., men det er primært naturen, der kalder. Scenerierne skifter fra rå klipper til fine strande.

Robberg Beach Lodge, SydafrikaThe Robberg Beach Lodge 4*

The Robberg Beach Lodge ligger 5-10 minutters kørsel uden for byen lige ved stranden og tæt på det smukke naturområde Robberg Nature Reserve. Glæd jer til den store suite og den smukke sandstrand.

3 overnatninger med morgenmad. 

Dag 6-7
Robberg Beach Lodge

Robberg Nature Reserve i SydafrikaPlettenburg Bay byder på hele 4 strande, som hører til de bedste og smukkeste på Garden Route. Her tager Sydafrikanerne til hele året for at slappe af i solen og sandet. Også i vandet, men forvent ikke tropiske temperaturer her. Vandtemperaturen er, som I kender det hjemmefra på en sommerdag i Danmark.

Robberg Nature Reserve

The Robberg Beach Lodge ligger perfekt for en udflugt til naturområdet Robberg Nature Reserve kort derfra. Den smukke klippehalvø er udnævnt til National Monument. Her er etableret 3 gangstier af forskellig længde og sværhedsgrad. Den længste er på 4 km og kommer forbi en sælkoloni.

Tæt på hotellet er også to golfbaner, og har I ikke set dyr nok, er Monkeyland en stor attraktion. Aber, der tidligere er holdt i fangenskab, får her lov til igen at leve i den fri natur til glæde for mest af alt dem selv, men også de besøgende.

Dag 8
Til en strudsefarm ved Oudtshoorn

Strudsefarm ved OudtshoornFra stranden kører I nu ind i landet mod Oudtshoorn, som er kendt for sine mange strudsefarme. I skal bo på en af dem!

Strudsene ved Oudtshoorn

Western Capes Little Karoo-region har i årtier været kendt for sine mange strudsefarme. Det var faktisk allerede i slutningen af 1800-tallet, at de første strudsefarme blev grundlagt i Sydafrika. Dengang handlede det udelukkende om de store fjer, der blev brugt af modeindustrien. I dag handler det mest om proteinrigt og magert kød. Skindet bruges til tasker m.m., og æggenes skaller til dekoration. Som vi benytter heste i væddeløb, er der såmænd også korte strudseløb med jockey.

Strudsefarm ved OudtshoornBo på en strudsefarm

Lidt uden for byen ligger en strudsefarm med et dejligt guest house, De Denne Country Guest House 3*. Her er fred og ro og smukke udsigter til bjergkæderne Oliphant and Swartberg.

Om morgenen arrangeres der en times guidet rundtur på farmen, hvor I kan lære om strudse og se, hvordan man arbejder med dem. I kommer også forbi, hvor æggene klækkes.

Ud over at følge arbejdet med de sjove kæmpefugle inviterer De Denne til at se på en masse andre fugle, gåture i naturen og udflugter til f.eks. drypstenshulerne Cango Caves og den nærliggende Highgate Showfarm, hvor I kan ride på strudse. Og så har stedet endnu en fordel set i relation til jeres rejse. Vejen herfra mod Cape Town er utroligt smuk.

2 overnatninger i et familieværelse inkl. morgenmad.

Dag 9
Ad Route 62 til Cape Town

Den legendariske Route 62, SydafrikaJeres rejse til Sydafrika går nu videre fra strudsene i Oudtshoorn til Cape Town. I har en relativt lang køretur på 6 timer foran jer, men den er utrolig smuk, så start tidligt og giv jer tid til flere stop undervejs. Den kan selvfølgelig deles op i 2.

I kører ad den legendariske Route 62, der for sydafrikanerne er, hvad Route 66 er for amerikanerne. Landevejen er god og går gennem flotte bjerglandskaber og hyggelige byer. I vådområder langs vejen kan I være heldige at se Sydafrikas nationalfugl, den ellers meget sjældne blå trane, som lever her.

Ad Route 62 kommer man også gennem Sydafrikas store vinlandI kommer også gennem Sydafrikas store vinland med uendelige vinmarker og smukke vingårde. Fremme i Cape Town venter en luksuslejlighed på at byde jer velkommen.

Romney Park All Suite Hotel and Spa, Cape Town, SydafrikaRomney Park All Suite Hotel & Spa 4*, Cape Town

Romney Park All Suite Hotel ligger tæt på shopping, strand, golf og ikke mindst seværdigheder.

5 overnatninger i Senator Suite, inkl. morgenmad.

Dag 10-14
Cape Town - en af verdens smukkeste byer

Cape Town, SydafrikaDe næste dage skal I bare nyde en af verdens smukkeste byer her ved Afrikas sydlige spids.

Tag til hyggelige V & A Waterfront med masser af butikker og restauranter - og søløver! Vil I tæt på flere af havets beboere, ligger her også Two Oceans Aquarium med fisk fra Det Indiske Ocean og Atlanterhavet, som jo mødes ved Afrikas sydspids.

Akvariet huser alt fra søheste og skildpadder til hajer og pingviner.

Tag med svævebanen til Table Mountain på grupperejse til Cape TownOgså når I skal på udflugt, er der masser at tage sig til:

• Tag kabelbanen til toppen af Table Mountain
• Kør til Kap Det Gode Håb og sku ud over havet. Næste stop er Antarktis.
• Kør på opdagelse i det smukke vinland
• Besøg pingvinerne ved Boulders Beach
• Sejl til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet

Besøg evt. også township, så både voksne og børn får indblik i såvel Sydafrikas historie og nutid.

Og husk at slappe af sammen ind i mellem.

Dag 15-16
Fra Sydafrika mod Danmark

Den farverige bydel Bo Kaap i Cape TownJeres rejse til Sydafrika er ved at være slut. I har været på safari, på strudsefarm, ved stranden, gennem bjerge og vinmarker og udforsket Cape Town. Hele vejen på skønne hoteller med masser af plads til hele familien. Og med en bil, hvor der er plads til både jer og bagagen.

Den bil kører I nu den sidste tur i ud til lufthavnen, hvorfra I flyver nordpå mod Danmark, hvor I lander dag 16. Måske lidt trætte oven på en lang flyvetur, men dejligt fri for jetlag, så I er alle – store som små – klar til at falde ind i den danske døgnrytme igen.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Familieventyr med safari i Sydafrika
RejseperiodeDobbelt
23.05.18 ‑ 31.10.1829.000‑33.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Familieventyr med safari i Sydafrika, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
23.05.18 ‑ 13.08.1817.000‑19.00017.000‑19.000
14.08.18 ‑ 31.10.1814.000‑16.00014.000‑16.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Klaus Nolsøe

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Fly, København – Noelspruit – George / Cape Town – København
 • 3 nætter på Bongani Mountain Lodge 4* ved Kruger Nationalpark inkl. helpension og to daglige game drives
 • Alle gebyrer til Kruger Nationalpark
 • 11 dages billeje (familiebil)
 • 3 nætter på Robberg Beach House 4* inkl. morgenmad
 • 2 nætter på De Denne Country Guest House 3* inkl. morgenmad
 • 5 nætter på Romney Park All Suite Hotel & Spa 4* i Cape Town inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

 • Rejseforsikring, vi anbefaler Europæiske og Gouda Rejseforsikring
 • Visum
 • Afbestillingsforsikring

Bemærk

 • Der gælder særlige regler for børn, der rejser ind i Sydafrika, hvis barnet ikke følges med begge sine forældre. I skal i givet fald medbringe en fuldmagt fra den forælder, der ikke er med. Denne fuldmagt skal være på engelsk og acceptere, at barnet rejser med den anden forælder. I skal desuden have en kopi af passet fra den, der udsteder fuldmagten, så myndighederne kan sammenligne underskrifter. Rejser du med andres børn - f.eks. venner til dine børn, der er inviteret med på rejsen - kræves fuldmagter og paskopier fra begge forældre til det barn, I har med.