• Nyd udsigten fra jeres suite på Madikwe Hills Private Game Lodge, Sydafrika
  • And serveret på restauranten Catharina's på Steenberg Hotel i Cape Town, Sydafrika
  • På safari med Madikwe Hills Private Game Lodge ranger
  • Velkommen til Madikwe Hills Private Game Lodge, Sydafrika
  • Sauvignon Blanc serveret på Steenberg Hotel i Cape Town, Sydafrika

Sydafrika for livsnydere

13 dage med malariafri safari, luksus og gourmet fra Madikwe Game Reserve til Cape Town og Vinlandet. fra 49.000 kr.

Glæd jer til:

Malariafri jeepsafari med Big Five i Madikwe Game Reserve

150 m2 poolvilla og all inclusive på Madikwe Hills 5*

Stilfuldt luksushotel ved V&A Waterfront i Cape Town

Cape Towns townships og Kap Det Gode Håb

Gourmet, afslapning og vinsmagning på historisk vingård

Læs mere

Oplev Sydafrikas kontraster fra safari i Madikwe Game Reserve til historiefulde Cape Town og det smukke, frodige Vinland. I bor femstjernet fra start til slut og kan glæde jer til service, gourmet, afslapning, tosomhed og oplevelser i verdensklasse.

Big Five og 150 m2 luksusvilla på savannen

Jeres rundrejse i Sydafrika starter med ultimativ luksus på Madikwe Hills Private Game Lodge 5*, hvor en 150 m2 stor villa venter på jer. Men faktisk starter safarieventyret allerede på flyveturen hertil, som går over Madikwe Game Reserves grønne sletter og savanne. Det er om at holde øje, for lige under jer vandrer elefanter, løver, giraffer og mange flere omkring!

Safari her er kun for gæster i reservatet. Og med 75.000 hektar at boltre sig på, møder I ikke mange andre på jeres vej. I tager på safari morgen og eftermiddag. Og nyder god mad og total afslapning på lodgen.

Bo med stil i Cape Town

I skifter nu safari ud med storbyliv i Cape Towns stilfulde område V&A Waterfront. Bedre beliggenhed i Cape Town findes ikke, og I skal naturligvis bo på Queen Victoria 5* i rolige omgivelser. Så snart I træder indenfor i lobbyen forstår I, at I er kommet til et helt særligt sted. Med lilla løbere rullet ud på marmorgulvet og krystallysekroner i loftet, føler I jer næsten kongelige. Serviceniveauet er derefter. Det samme er de kulinariske oplevelser.

Lige uden for finder I gode shoppingmuligheder med mærkevare og udsøgte restauranter.

Townships og Kap Det Gode Håb

Men Cape Town gemmer også på mere barske sider, som det er svært at lukke øjnene for. I tager derfor på en guidet tur gennem et par af byens townships. Og så skal I på en guidet tur til Kap Det Gode Håb, hvor I møder pingvinkolonier. Mærker kystens lune sand mellem tæerne. Og får historierne på plads!

Forkælelse i Vinlandet

Til sidst besøger I Vinlandet, der nås på under en time i bil fra Cape Town. I skal bo på et romantisk boutiquehotel, der er indrettet på den ældste vingård i Constantia, Steenberg Hotel 5*. Luksus, gourmet, afslapning og vinsmagning sætter rammen for resten af jeres ferie for livsnydere i Sydafrika. Og så gør det vel intet, at hotellet har en medrivende historie? Den får I derude.

Skræddersyet rejse til Sydafrika

Tal med vores Afrika-eksperter om en skræddersyet rejse til Sydafrika, der matcher jeres drømme eksempelvis med flere safarioplevelser.

Den bedste sæson for rejsen er fra starten af oktober til starten af maj.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Sydafrika

Velkommen til Madikwe Hills Private Game Lodge, SydafrikaI rejser fra København på dag 1 og ankommer til Johannesburg i Sydafrika på dag 2. Her går I om bord i et lille fly, der bringer jer videre til Madikwe airstrip. Og faktisk begynder jeres safarieventyr allerede her, for der er god sandsynlighed for, at I spotter reservatets vilde dyr fra flyveren.

Soveværelse i suite på Madikwe Hills Private Game Lodge i Sydafrika150 m2 luksusvilla på savannen

De næste par dage skal I opleve safari i yderste potens, når I tjekker ind på Madikwe Hills Private Game Lodge 5*. En 150 m2 luksusvilla med lille pool på terrassen og fantastisk udsigt ud over savannen venter på jer. Servicen er i top. Det samme er de kulinariske oplevelser. Og safarien! Glæd jer.

Har I lyst, kan I allerede tage på safari i reservatet om eftermiddagen på dag 2.

Dag 3-4
Safari med stil i Madikwe Game Reserve

Morgenmad på Madikwe Hills Private Game Lodge, SydafrikaLodgen ligger i hjertet af det 75.000 hektar store Madikwe Game Reserve, der er malariafrit. På dag 3 og 4 tager I på jeepsafari både om morgenen og eftermiddagen. Og det helt særlige fra Madikwe Hills er, at I både kan opleve nord og syd af reservatet, så I kan få de største safarioplevelser. Samtidig er safari i reservatet kun for gæster, der bor i reservatet. I møder altså færre jeeps på jeres vej.

På safari kan I spotte alt fra løver, elefanter og giraffer til leoparder og små, fine fugle til sjældne dyrearter såsom sorte næsehorn og vilde hunde.

Dag 5
Eventyret fortsætter til Cape Town

Green Point Lighthouse i Cape Town stammer helt tilbage fra 1824Efter dage med store safarioplevelser, luksus og total afslapning tager I på jeres sidste morgensafari i Madikwe Game Reserve. I nyder en dejlig morgenmad og får et sidste glimt af savannen, når I letter med et lille fly med kurs mod Johannesburg og videre til Cape Town.

Balkonen i Junior Mountain Suite på Queen Victoria Hotel i Cape Town, SydafrikaStilfulde Queen Victoria

I Cape Town bliver I budt varmt velkommen og kørt til Queen Victoria 5*, hvor I har fire overnatninger. Et lille luksushotel med kun 35 værelser, fine dining-restaurant og super beliggenhed i rolige omgivelser – kun få minutters gang fra V&A Waterfront, shopping m.m.

Dag 6
Tæt på Cape Towns lokalliv

Township i Cape Town, SydafrikaI dag skal I opleve Cape Towns karakteristiske townships i selskab med en guide. I kommer tæt på lokallivet og får historien på plads, når turen går gennem District Six, Zonnebloem og Langa. Midt i det triste møder I menneskene bag bølgeblikket og mange steder også en optimisme helt tæt på. I mærker, hvor meget der kæmpes for at ændre forholdene. Og I vil møde den sydafrikanske Ubuntu-filosofi, der bunder i troen på medmenneskelighed og fællesskab.

Dag 7
Oplev Kap Det Gode håb

Kap Det Gode Håb syd for Cape Town i SydafrikaFra Cape Town går turen ud til kysten og halvøen Kap Det Gode Håb i selskab med en lokal guide. Cape Towns kontraster fremstår tydeligt, når I oplever de små fiske- og badebyer i området med bjerge i baggrunden. Halvøen er en fredet nationalpark med rå natur og aber i træerne, og i Simon's Town gør I stop ved en juveler og det berømte Scratch Patch, hvor der er læsset halvædelsten ud over det hele. Senere oplever I en pingvinkoloni og når frem til Kap Det Gode Håb, hvor I kan tage kabelbanen til Cape Points ikoniske fyrtårn. Til sidst venter en smuk tur i Kirstenbosch Botaniske Have med gangstier i træerne.

Dag 8
Udforsk Cape Town på egen hånd

Dessert på restauranten Dash på Queen Victoria Hotel i Cape Town, SydafrikaI vågner op, når I har lyst. Spiser morgenmad, når I har lyst. Og bruger generelt dagen på præcis det, I har lyst til! Udforsk Cape Town eller tage på flere oplevelser eksempelvis til Robben Island.

I kan også låne nabohotellets pool eller måske forkæle jer selv med et besøg i spaen?

Dag 9-10
Luksus, afslapning og vin i Vinlandet

Golfbanen på Steenberg Hotel i Cape Town, SydafrikaI har oplevet safari i Sydafrika. Udforsket Cape Towns kontraster. Og nu går turen til det frodige Vinland, hvor I har tre overnatninger på den ældste vingård i Constantia, Steenberg Hotel 5*.

Køreturen dertil er fantastisk smuk langs Camps Bay, bjerge og Vinlandets grønne indre. Forude venter et stemningsfuldt ophold, der på mange måder drager tankerne mod et ophold på en gammel, dansk herregård. Bare med stil! Hotellet har udsøgte restauranter, I har en vinsmagning inkluderet i jeres ophold på gården og her er både spa og pool til at gøre det ekstra komfortabelt for jer.

Hele dag 10 er tiden jeres egen.

Dag 11
Smag på Cape Towns smukke vinland

Sauvignon Blanc serveret på Steenberg Hotel i Cape Town, SydafrikaI er naturligvis ikke kommet helt til Vinlandet uden at skulle smage på herlighederne. I dag skal I derfor på vinsmagning til Stellenbosch og Franshhoek med privat guide. I skal smage sydafrikansk vin direkte fra kilden, oplever smukke historiske byer og storslået natur.

Men faktisk starter det hele allerede, før I rejser fra Danmark til Sydafrika. I kan nemlig selv bestemme noget af indholdet af denne oplevelse. Er I til hvidvin og absolut ikke til rødvin, kan vi jo lige så godt tage højde for det sammen med vores lokale samarbejdspartner. Det aftaler I blot med jeres rejserådgiver. Som udgangspunkt inkluderer turen dog 1 kælderbesøg, 3 vinsmagninger og en ostesmagning.

Dag 12-13
Tid til at rejse hjem

Vingård på Steenberg Hotel i Cape Town, SydafrikaJeres Afrikaeventyr er ved at være ved vejs ende. I bliver kørt til Cape Town Lufthavn, hvor I flyver hjem på dag 12 og lander i København på dag 13.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Sydafrika for livsnydere
RejseperiodeDobbeltEnkelt
25.09.20 - 31.10.2048.000-52.00089.000-96.000
06.01.21 - 31.10.2148.000-56.00089.000-102.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Visa
  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda