• Nyd de smukke omgivelser på Breezes Beach Club på Zanzibar, Tanzania
 • Bliv mødt af smilende personale på Breezes Beach Club på Zanzibar, Tanzania
 • Stranden ved Breezes Beach Club på Zanzibar, Tanzania
 • Værelse på Breezes Beach Club på Zanzibar, Tanzania

Breezes Beach Club, Zanzibar

Flot hotel, smagfulde værelser, frodig have, udsøgt mad og en kridhvid sandstrand

Smuk badestranden ved Breezes Beach Club på Zanzibar, Tanzania
Læs mere

I 1992 kom familien Raguz til Zanzibar med en romantisk idé om at åbne et hotel. De ønskede at skabe et hjem, der var eksotisk og personligt med høje standarder indenfor alle områder. Det lykkedes!

Hvert møbel blev omhyggeligt håndskåret af eget engageret team af 50 tømrere, det eksotiske silke og stof blev syet i hånden af flittige skræddere, og familien besøgte butikker, museer og huse i forsøget på at finde de rigtige stykker af antikke møbler til at fremvise det storslåede design af Zanzibars svundne tider.

Zanzibar er berømt for sit store udvalg af eksotiske krydderier, fisk og skaldyr der findes i det uberørt farvand i Det Indiske Ocean. Hotellets kok tilbereder mange lækre retter, hvor traditionelle elementer fra Zanzibar er inkorporeret. Du kan nyde frisk hummer på stranden hver dag, sammen med en række andre special retter med alt godt fra havet og dagens fangst. The Breezes har 4 restauranter at vælge imellem.

Familien ejer og driver stadig Breezes og kan stolt fremvise hædersbevis for bedste resort i Tanzania ved World Travel Awards.

Faciliteter:

Alle værelser er smagfuldt indrettede i lyse toner, teaktræ og et præg af Zanzibar. Alle værelser er med air-condition med en-suite badeværelser. Her er køleskab, pengeskab samt hårtørrer på badeværelset. Værelserne har en tredje seng, der fungerer som en sofa i løbet af dagen.

Der er tre værelseskategorier:

Deluxe værelser og suiter er i umiddelbar nærhed til havet. Standardværelserne er placeret længere væk fra havet på en ejendom med terrasse og udsigt til haven. Standard og Deluxe er identiske med hensyn til indretning og størrelse.

Deluxe værelser ligger i stueetagen af bungalows med terrasse. Suiterne ligger på øverste etage af bungalows med stor balkon og liggestole. Suiterne har omklædningsrum og større badeværelse med stor terrasse, privat område til solbadning, og et overdækket udendørs lounge område.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.