• Ngorongoro Farm House ved Ngorongoro-krateret i Tanzania
 • Ngorongoro Farm House ved Ngorongoro-krateret i Tanzania
 • Ngorongoro Farm House ved Ngorongoro-krateret i Tanzania
 • Poolen på Ngorongoro Farm House ved Ngorongoro-krateret i Tanzania

Farm House Valley Lodge, Ngorongoro, Tanzania

Safari i Ngorongoro fra kaffefarm med pool

 Ngorongoro Farm House ved Ngorongoro-krateret i Tanzania
Læs mere

Oplev safari i Ngorongoro-krateret med base på en kaffefarm med 28 smukke værelser. I bor med udsigt til vulkanen Oldeani i Rift Valley og kan slappe af ved poolen efter safarien. Udnyt chancen for et unikt møde med Hadzabe-folket!

Poolen på Ngorongoro Farm House ved Ngorongoro-krateret i Tanzania5 minutters kørsel fra Lolduare-indgangen til Ngorongoro Conservation Area ligger Farm House Valley Lodge 3+*. Det er i virkeligheden en kaffefarm, som har skabt de hyggeligste rammer for en safari i Ngorongoro. Her er 26 smukke og rummelige værelser og 2 familieværelser

Flok af gnuer i Ngorongoro-krateret i TanzaniaSafari i Ngorongoro

Ngorongoro Conservation Area er et 8.300 km2 stort reservat med anslået 20-30.000 vilde dyr tæt på Serengeti. Inde i dette reservat ligger det kæmpe Ngorongoro-krater.

Hovedattraktionen på Farm House Valley Lodge er selvfølgelig safari i Ngorongoro-krateret, der er verdens største intakte vulkankrater. Krateret danner en 265 km2 stor skål, der er op til 600 m dyb. Når I kommer til kanten af krateret og kigger ned, får I ofte får det første indtryk af det rige dyreliv med bl.a. de store flokke af gnuer nede i bunden. Det giver sig selv, at stemningen er høj, når man begiver sig ned.

Den vulkanske jord sikrer stor frodighed, og den store variation i landskaberne med steppe, sumpe, skov og søen Magadi giver perfekte betingelser for en lang række dyr og fugle. Søen med de mange flamingoer kaldes også Makat, der er masaiernes ord for salt. Søen har et højt alkalisk indhold og får sit vand fra Munge-floden. I krateret er bl.a. elefanter, bøfler, næsehorn, gnuer, bavianer, zebraer, hyæner og løver.

Krateret huser samtidig stammefolk, der lever deres traditionelle liv i samspil med naturen. Ja, kraterets Olduvai-kløft har faktisk afsløret arkæologiske fund af det første menneske, Homo Hablis.

 Ngorongoro Farm House ved Ngorongoro-krateret i TanzaniaPool, kaffe og god stemning

Måltiderne på Farm House Valley Lodge bliver serveret i den smukke restaurant og på verandaen, og her er også et hyggeligt loungeområde, hvor I kan slappe af efter en tur i krateret, og poolen inviterer til en svalende dukkert. Før aftensmaden tændes bålet, og gæsterne kan samles til en drink omkring ilden.

Gåture – på safari og på farmen

Når I bor på Farm House Valley Lodge kan I komme på safari til fods i Ngorongoro Conservation Area. I kan også komme på en 2-timers gåtur i lokalområdet sammen med en masai, der fortæller om kulturen og deres traditioner.

Endelig er der hver eftermiddag en times rundvisning på selve kaffefarmen, hvor I hører om arbejdet og besøger køkkenhaven og farmens dyr.

Få indblik i Hadzabe-folkets liv på safari i TanzaniaMød Hadzabe-folket

Gæster på Farm House Valley Lodge har desuden mulighed for at møde Hadzabe-folket. Det er et bushfolk, som bor ved Eyasi-søen og et af de sidste jæger- og samlerfolk i Afrika.

Stammen er unik i forhold til andre stammefolk lige fra gener til sprog, hvilket viser, hvor isoleret dette folk har formået at leve gennem årtusinder. Mange har ønsket at tage deres land, og missionærer har prøvet at omvende dem, men de har holdt fast i deres traditioner. Spørgsmålet er dog hvor længe endnu, så udnyt denne unikke chance til et indblik i et liv så anderledes end jeres eget.
 

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.