• Fisker ved Pemba Island, Tanzania
 • Hillside telt på Fundu Lagoon, Pemba Island
 • Udsigt over stranden fra Fundu Lagoon, Pemba Island
 • Havsnegl (chromodoris tricolor) - oplev snorkling fra Pemba Island på rejser til Tanzania

Fundu Lagoon, Pemba Island, Zanzibar, Tanzania

Bare tæer, vidunderlig camp-stemning og verdensklasse snorkling og dykning

Jettyen på Fundu Lagoon, Pemba Island
Læs mere

Fundu Lagoon på øen Pemba nord for Zanzibar er indbegrebet af Robinson Crusoe-stemning. Nyd 4-5 km lang strand, et luksustelt med havudsigt og adgang til fænomenal snorkling og dykning. 

Uberørt strand på Pemba Island - oplev den på rejser til ZanzibaAlene ankomsten til Fundu Lagoon er eventyrlig. I kan kun sejle hertil, og forventningens glæde stiger hele vejen, mens I nærmer jer den hvide strand. Den ligger med junglen som frodigt bagtæppe, og inde mellem træerne aner I de palmetækkede tage, der dækker campens luksustelte. Et af dem er jeres. Velkommen!

Muræne - oplev verdensklasse snorkling og dykning ved Pemba IslandSnorkel- og dykkerparadis med vidunderlig stemning

Fundu Lagoon er et uspoleret paradis. Gæsterne slapper af på stranden, køler ned i infinity-poolen med den bragende flotte udsigt og hygger sammen i baren, når dagen går på hæld. Det eneste tidspunkt, I ikke render rundt i bare tæer på Fundu Lagoon, er når I tager svømmefødder på for at snorkle. 

Det vil I så nok også gøre meget ofte. I har adgang til verdensklasse snorkling og dykning. Start fra molen og se de lokale rev og fisk. Og tag på en sejltur til Misali Island med noget af Afrikas bedste snorkling og dykning. Fundu Lagoon har 5* PADI Center, så I kan tage hertil med professionelle dive masters. 

Hillside telt på Fundu Lagoon, Pemba Island

18 telte indhyllet i junglen

De 18 værelser og suiter på Fundu Lagoon er skabt i harmoni med omgivelserne. De store luksustelte er krøbet i ly under palmetækkede tage inde mellem træerne. Alle har terrasse med havudsigt. 

Nogle foretrækker at være tæt på vandet. Andre at være højere oppe for at få endnu bedre udsigt. Der er muligheder for alle med nemlig 4 Beachside værelser, 8 Ocean View værelser, 1 Jungle Suite, 1 Beach Suite og 4 Superior Suites. 

Poolbaren på Fundu Lagoon, Pemba Island ved Zanzibar

Teltene står på hævede platforme af træ, og de er forbundet til lobby og restaurant med boardwalks gennem junglen.  Suiterne har større udendørsarealer og plunge pool. Superior betyder endnu større. 

Barer, restaurant og spa på Fundu Lagoon

Der er 3 barer på Fundu Lagoon, og den åbne restauranten serverer glimrende mad fra det international køkken. Fundu Lagoon har også en spa, hvis I ønsker at forkæle jer selv yderligere.

Spa med jungleudsigt på Fundu Lagoon, Pemba Island ved ZanzibarKanosafari og cruise i solnedgangen 

Der er masser af aktiviteter på Fundu Lagoon. Ved højvande bader I fra stranden, mens lavvandet afslører de lokale rev, der vil give jer så mange oplevelser. I kan nyde solnedgangen på en sejltur med en traditionel dhow, tage på kanosafari i mangroven eller ud med 30 fods katamaran. 

Peter Møller

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.