• Elefant ved Serengeti Kati Kati Tented Camp i Tanzania
 • Aftenstemning om bålet på Serengeti Kati Kati Tented camp i Tanzania
 • Serengeti Kati Kati Tented Camp i Tanzania
 • Kokken på Serengeti Kati Kati Tented Camp i Tanzania

Kati Kati Tented Camp, Serengeti, Tanzania

Autentisk safari i camp tæt på dyrene i Serengeti

Serengeti Kati Kati Tented Camp i Tanzania
Læs mere

Mange dyr er i konstant bevægelse, og fra Kati Kati Tented Camp 3+* i Serengeti i Tanzania oplever I det helt tæt på. Nyd ægte safaristemning fra en lejr med kun 11 telte og uden hegn! Vær med på sidelinjen, når den store migration sætter i bevægelse hele 7-8 måneder om året!

Kati Kati Tented Camp i TanzaniaMærk den ægte safarifølelse

Kati Kati Tented Camp i Tanzania er autentisk safari i Serengeti. Kati Kati Tented Camp har flere små camps rundt omkring i Serengeti med 11 telte i hver camp. Alle placeret tæt på det fascinerende dyreliv.

Komforten høj, I har store senge, og jeres telt har både toilet og bad i form af et bucket shower, hvor I mærker den ægte safarifølelse. Kati Kati Tented Camp 3+*.

Serengeti Kati Kati Tented Camp i TanzaniaHver aften tændes bålet, før maden serveres enten i flammernes skær eller i det hyggelige messetelt, der sættes op midt i lejren. Senere går I i seng under stjernerne og til lydene fra savannen. Det er muligt at arrangere picnic, hvor I tager på safari med frokostkurv. 

Oplev masaiernes velkomstdans i TanzaniaBesøg en masai-landsby

Når I bor på en af Kati Kati Tented Camps, kan I ikke bare komme på safari i Serengeti, I kan også arrangere besøg i en af de lokale masai landsbyer, lære om kulturen og få indblik i dagligdagen.

Serengeti National Park i TanzaniaSafari i Serengeti National Park

Med et areal på 15.000 km2 er Serengeti National Park et af verdens største vildtreservater. Navnet betyder da også de uendelige stepper på masai-sproget. At skue ud over Serengeti er indbegrebet af den afrikanske drøm med endeløse landskaber, blå himmel med spredte skyer, kølige solopgange og blodrøde solnedgange.

Migrationen i Serengeti National Park i TanzaniaDe kæmpe dyreflokke i Serengeti

Serengeti ligger på det høje plateau mellem Ngorongoro og Lake Victoria og fortsætter mod nord til Masai Mara i Kenya. Hele året er her en utrolig koncentration af dyr, men Serengeti er mest kendt for den store migration, når tusinder og atter tusinder af planeædende dyr som gnuer, zebraer og antiloper vandrer i april og maj efter regntiden.

Løver i Serengeti National Park i TanzaniaDyrene søger mod Victoria-søen i vest og mod Masai Mara i nord. De følges tæt at af rovdyrene, der nyder godt af den levende buffet, hvor de syge og de svage skilles fra.
 

Klaus Nolsøe

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.