• Udsigt til Kilimanjaro, Afrika

Mount Meru Game Lodge & Sanctuary, Tanzania

Vågn op med udsigt til dyreliv og Kilimanjaro i Tanzania

Zebraer flokkes på Tanzania's sletter
Læs mere

Fra Mount Meru Game Lodge & Sanctuary er der ikke langt til dyrelivet. Hver dag kommer fx en flok af de meget smukke colobus-aber forbi. Stedet er også et fristed for vilde dyr, der enten er blevet forladt eller skadet. Her er kun 15 små bungalows med hver sin separate have, og er derfor også velegnet til familier med børn. Nævnte vi, at udsigten til Kilimanjaro er helt fantastisk?

Mount Meru Game Lodge & Sanctuary blev etableret i 1959 som et fristed for både dyreelskere og vilde dyr, der enten var blevet forladt eller skadet. Et sted, hvor sjæl og krop kunne slappe af, før både dyr og mennesker igen skulle ud i den virkelige verden udenfor.

Den dag i dag fungerer lodge og sanctuary i en unik symbiose. Dyrene er med til at give gæsterne en stor oplevelse. Og overskuddet fra lodgen er med til at sikre dyrene et godt liv.

Her er zebraer, antiloper, gazeller, varaner, bøfler, strudse og meget mere. Også et rigt fugleliv. Og hver dag kommer en flok af de meget smukke colobus-aber forbi. De lever ellers kun i Arusha nationalparken og på Kilimanjaros skråninger.

Udsigt til Kilimanjaro

Mount Meru Game Lodge & Sanctuary ligger med udsigt til bjergene Meru og Kilimanjaro, hvor sidstnævnte er Afrikas højeste bjerg.

Lodgen ligger samtidig perfekt transportmæssigt midt mellem Kilimanjaro International Airport and Arusha, hvorfra I flyver videre til safari.

Lodgens haveanlæg på over 13.000 m2 afgrænses på den ene side af den rolige flod Usa og på den anden side af Mount Meru Animal Sanctuary, hvor dyrelivet for mange gæster er det første møde med Tanzanias vilde dyr, som I senere skal opleve på safari.

Faciliteter

Nyd at sidde under de kæmpe mangotræer på terrassen eller i loungen med udsigt til de smukke omgivelser. Baren har både cocktails og udvalgte vine, og maden indtages i The Fine Dining Room.

Lodgen har også en fin lille butik, Mia's Boutique, og flere internet hot zones.

Værelser

Lodgen har 15 individuelt indrettede værelser, der er små bungalows med egen terrasse, hvor I kan sidde og nyde stilheden og dyrelivet. Værelserne ligger i en separat have og er derfor også velegnede til familier med børn.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.