• Kom helt tæt på dyrerne på en safari walk, når I bor på Olivers Camp, Tarangire National Park, Tanzania
 • Lounge område på Olivers Camp, Tarangire National Park, Tanzania
 • Zebra, Olivers Camp, Tarangire National Park, Tanzania
 • Soveværelse i de hyggelige luksustelte i Oliver's Camp, Tarangire National Park i Tanzania

Oliver's Camp, Tarangire National Park, Tanzania

Safaritelte med fantastisk udsigt - tæt på rigt dyreliv

Elefanter ved Olivers Camp, Tarangire National Park, Tanzania
Læs mere

Det er en camp for dem, der vil føle Afrikas støv under støvlerne på en safari til fods, tage en drink i den kølige luft på en nattesafari i bil og nyde duften af den varme regn på den endnu varmere jord. Dette er Afrika - utæmmet, som det bør være.

Morgenmad med udsigt, Oliver's Camp i Tarangire National Park, TanzaniaOliver's Camp er en camp, hvor de store dyreoplevelser er i fokus. En camp for entusiaster og dyreelskere.

Det betyder ikke manglende komfort, men for pioneren Paul Oliver, der etablerede campen tilbage i 1992, var det afgørende at sikre "back-to-basics luxury", så dyrene forblev det væsentlige.

Som campen selv udtrykker det: Det er en camp for dem, der vil føle Afrikas støv under støvlerne på en safari til fods, tage en drink i den kølige luft på en nattesafari i bil og nyde duften af den varme regn på den endnu varmere jord. Dette er Afrika - utæmmet, som det bør være.

Solnedgang og aftenhygge i Oliver's Camp, Tarangire National Park i TanzaniaTarangire National Park

Oliver's Camp ligger i den uberørte sydlige del af Tarangire National Park, der er kendt for et virkelig rigt dyreliv, som mange nyere lodges må se misundeligt efter. Dem, der vælger placering først, vælger som regel også det bedste sted.

Tarangire National Park er lidt overset I forhold til det mere berømte og mere besøgte Serengeti. Ganske ufortjent, for dette hjørne af Afrika er beriget med alt fra store flokke af bøfler til skove med baobabtræer. Kun næsehorn mangler fra The Big Five.

Elefanter ved Olivers Camp, Tarangire National Park, TanzaniaElefantflokke og baobabskove

Hovedattraktionen i nationalparken er de store elefantflokke, og her er også en stor population af de store katte som løver og geparder. Endelig byder Tarangire National Park på Østafrikas måske bedste fugleliv.

Det rå landskab veksler fra sumpe til baobabskove, der i følge legenden blev plantet med kronen nedad og rødderne op, da de blev for høje og for stolte.

Oliver’s Camp ligger perfekt for at opleve dyrene med spektakulære udsigter over nationalparken og et flodleje, hvor dyrene samles.

Kom helt tæt på dyrerne på en safari walk, når I bor på Olivers Camp, Tarangire National Park, TanzaniaSafari året rundt

Man kan tage på safari fra Oliver's Camp året rundt. Når det er sagt, så er safari til fods enestående i april og maj, når regntiden er slut, og græsset står saftigt, og de vilde blomster står i fuldt flor. 

Oliver's camp tilbyder safari til fods og i bil - både i dagslys og om natten, hvor stærke lygter søger efter lysende øjnene i mørket.

I den tørre sæson fra august til oktober kommer store dyreflokke til nationalparkens vådområder ved Oliver’s Camp. På denne årstid har Tarangire den største koncentration af dyr af alle nationalparker i Tanzania.

Soveværelse i de hyggelige luksustelte i Oliver's Camp, Tarangire National Park i TanzaniaKomfortable safari telte

Lodgens størrelse er med til at sikre jer en autentisk oplevelse med dyrene i fokus. Med kun 10 safaritelte er det en meget intim og intens oplevelse at bo her. 

Teltene står med 20-30 meters afstand, så man har stort privatliv. Teltene har fast bund, privat badeværelse med udendørs bad og møbleret veranda med fantastisk udsigt.

Der er fælles spisning i hovedbygningen, og hyggen fortsætter om aftenen omkring lejrbålet.

Her er et familietelt med plads til 4. Børn skal være over 6 år.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.