• Nyd den flotte natur på bådsafari fra Rufiji River Camp i Tanzania
 • Romantisk middag i solnedgang på Rufiji River Camp i Tanzania
 • Poolområde på Rufiji River Camp i Tanzania

Rufiji River Camp, Selous Game Reserve, Tanzania

Big Five safari og safari i båd i et af verdens største reservater

Romantisk middag i solnedgang på Rufiji River Camp i Tanzania
Læs mere

Oplev safari med masser af dyr og få turister. I det kæmpe Selous Game Reserve venter geparder, vilde hunde, big five, krokodiller, flodheste og fugleliv. Læg dertil en stemningsfuld camp lige ud til Ruifiji-floden!

Romantisk middag i solnedgang på Rufiji River Camp i TanzaniaI sidder ved bredden af Rufiji-floden og nyder en drink i solnedgangen. I kan høre flodhestene grynte og fuglene synge. Tidligere i dag så I kæmpe krokodiller på bådtur kort derfra. Men I er trygge her.

Det er en del af magien på Rufiji River Camp. At man det ene øjeblik bare er så tæt på med alle sanser i højeste gear og det næste bare kan lade tankerne vandre og nyde nuet. Sådan er safari, når det er bedst. 

Bådsafari fra Rufiji River Camp i TanzaniaSelous Game Reserve – et af verdens største reservater

Rufiji River Camp ligger i et af verdens største reservater, Selous Game Reserve. Reservatet er større end Danmark, men væsentligt mindre besøgt end Tanzanias mere kendte reservater længere mod nord. Det kræver nemlig en lidt større indsats at komme hertil i bil. 

Ofrer I en halv times flyvetur fra Dar Es Salaam går det dog nemt. Og I bliver så rigeligt belønnet!

Safari til fods ved Rufiji River Camp i TanzaniaEn tredjedel af alle elefanter i Tanzania

I Selous bor en tredjedel af samtlige elefanter i Tanzania og to tredjedele af den meget truede vilde hund. Når det går højt er tallet derfor stadig kun 56 vil de (vilde) hunde. Her er også et stort antal bøfler, løver og antiloper, flere end 400 arter fugle samt store mængder flodheste og krokodiller.  

Størrelsen af reservatet betyder, at dyrene kan sprede sig mere end i små nationalparker, så en del af eventyret er de professionelle rangers søgen efter dyrene. Og ikke mindst forløsningen, hver gang det lykkes. Og I skal nok få set masser af dyr!

Smukke omgivelser på bådsafari fra Rufiji River Camp i TanzaniaBådsafari på Rufiji River Camp

En ganske særlig oplevelse på Rufiji River Camp er bådsafarien. I glider stille af sted med udsigt til flodheste og krokodiller og dyr, der kommer til floden for at drikke. Det er på samme tid meget fredfyldt og vildt intenst. Glæd jer til en fantastisk safari i Tanzania.. 

"Classic Tent" på Rufiji River Camp i TanzaniaStemningsfuld camp ved bredden af floden

Rufiji River Camp er bygget af lokale håndværkere og af lokale materialer. Resultatet er en autentisk stemning og total harmoni med omgivelserne. Der er stor fokus på bæredygtighed. 

Værelser på Rufiji River Camp

De 11 klassiske telte på Rufiji River Camp er rummelige med bad og toilet samt to king size senge. I har en stor træterrasse med formidabel udsigt. Der findes også 3 suiter, der består af to telte med fælles terrasse og plunge pool. Perfekt til større familier på op til 6 personer. 

Poolområde på Rufiji River Camp i TanzaniaPå campen er en skyggefuld pool. Maden nydes med udsigt til floden og dyrene, og I kan bede om en private dinner ved floden bare jer, de levende lys og stjernerne.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.