• Lækkert poolområde på Sayari Camp i Serengeti, Tanzania
 • Nyd morgenmaden med udsigt over savannen, Sayari Camp i Serengeti, Tanzania
 • På Sayari Camp kan I tage på safari både i bil og til fods, Serengeti i Tanzania
 • Suiterne er store safaritelte med fast bund og stor træterrasse med fantastisk udsigt, Sayari Camp i Serengeti, Tanzania

Sayari Camp, Serengeti, Tanzania

Bo med spektakulær udsigt over det nordlige Serengeti

Aftenbelysning ved et telt på Mara River, Sayari Camp i Serengeti, Tanzania
Læs mere

Safari ved på Mara-floden og den store migration i Serengeti. Sayari Camp i Serengeti i Tanzania ligger perfekt til Mara-floden og migrationen af store dyreflokke. Store safari telte og eksklusiv camp i Tanzania.

Lukustelte med fantastisk udsigt, Sayari Camp i Serengeti, TanzaniaTæt på bredden af den navnkundige Mara-flod med spektakulær udsigt over det nordlige Serengetis vidtstrakte sletter ligger Sayari Camp 4+* med uforlignelig adgang til store dyreoplevelser med den store migration som højdepunktet.

Udsigt til fantastisk solnedgang fra teltene på Sayari Camp, Serengeti i TanzaniaUforstyrret safari i Serengeti

Sayari Camp 4+* ligger tæt på grænsen til Kenyas Masai Mara med spektakulær udsigt over det nordlige Serengetis vidtstrakte sletter og ikke mindst mod den navnkundige Mara-flod og Lamai Wedge, hvor de store dyreflokke krydser floden under den store migration.

Alligevel var denne del af Tanzanias Serengeti nærmest uberørt til 2005, hvor selskabet bag Sayari Camp langsomt begyndte at udvikle området.

Det skete med den største respekt for natur og dyreliv med bæredygtighed som nøgleværdi. I dag regnes området for at have noget af det bedste safari i Østafrika.

I dag regnes området for at have noget af det bedste safari i Østafrika.

Rigt dyreliv året rundt ved Sayari Camp, Serengeti i TanzaniaDen store migration

Den store migration er i virkeligheden en vandring gennem hele året, hvor store dyreflokke følger i fodsporene på regnen, der skaber frodighed og dermed noget at spise for f.eks. millioner af gnuer.

Ved Sayari Camp er højdepunktet i juli - september. Flokkene bevæger sig til det nordlige Serengeti i Tanzania og ind i Masai Mara i Kenya ved Lamai Wedge.

For at gøre det, skal de over Mara-floden, som krydses helt frem til oktober.

Det giver sig selv, at priserne er højere i denne periode, men heldigvis er her et rigt dyreliv året rundt. Løver og geparder lurer efter et måltid mad, her er store elefantflokke og sky leoparder, og her er flere end 500 fuglearter året rundt. Døden ligger på lur blandt sultne kattedyr på land og mindst lige så forslugne krokodiller i vandet, men græsset er grønnere på den anden side …

På Sayari Camp kan I tage på safari både i bil og til fods, Serengeti i TanzaniaSafari i bil og til fods

På Sayari Camp kan I tage på safari både i bil og til fods. I følges med erfarne rangers, der kan opspore dyrene og fortælle om alt det, I oplever. 

Rejser i med børn, kan de ikke deltage i safari til fods, men vil blive oplært i at skyde med bue og pil imens.

Lækkert poolområde på Sayari Camp i Serengeti, TanzaniaAfslapning, kultur og hygge

Skulle I få lyst til at springe en enkelt safaritur over, er her masser at foretage sig. Slap af med en god bog fra biblioteket, svøm en tur i poolen, hvorfra I kan skue ud over savannen, eller forkæl jer selv med en tur i spaen.

I kan også overveje et besøg I den nærliggende landsby Meruga for at møde Kuria-stammen og høre om deres kultur og dagligdag.

Suiterne er store safaritelte med fast bund og stor træterrasse med fantastisk udsigt, Sayari Camp i Serengeti, TanzaniaVærelser

Sayari Camp har blot 15 smagfulde hillside suiter. En perfekt størrelse, hvis man ønsker uforstyrret safari. Suiterne er store safaritelte med fast bund og stor træterrasse, hvorfra I kan nyde udsigten.

Indretningen er gennemført smuk, og her er stort badeværelse med bl.a. fritstående badekar, hvorfra I selvfølgelig også kan nyde udsigten over savannen. Selv om man sidder i velduftende skumbad måske med et glas på kanten, så er man her jo stadig for at se dyrene.

Lodgen byder også på en stor lounge, hvor den fine indretning går igen med afstemte farver, smukke dekorationer og masser af atmosfære.

Også det store spisetelt emmer af hygge, og safarihistorierne fylder rummet, mens I og de øvrige gæster nyder maden ved langbordet.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.