Nyhavn er eksperter i rejser til Mauritius. Vores medarbejdere har boet på alle bedste hoteller, så de kan hjælpe med at udvælge det rette hotel og den rette værelsestype for jeres rejse til Mauritius.

hummer, Mauritius rejser
Det er en eksklusiv tropeø med nogle af verdens bedste hoteller med indbydende design, gastronomi, spa og høj service. Mauritius rejser byder på uforglemmelige oplevelser for både par og familier med børn.

Inkluderet halvpension og vandsport

Prisen på alle hoteller på Mauritius inkluderer lækker halvpension og gratis adgang til masser af vandsportsfaciliteter. Nogle hoteller kan også tilbyde gratis golf på championship baner som f.eks. Belle Mare Plage 4+* og Prince Maurice 5+*.

Vælg hotel med omhu

Tal med eksperterne om jeres Mauritius rejse. Nogle hoteller har mange charterrejsende, visse er meget romantiske og mens andre er det rene paradis for familier, der søger kvalitet og en god børneklub.

Bryllupsrejser til Mauritius

Bryllupper godkendes juridisk i Danmark, og bryllups rejser til Mauritius kan laves til særdeles gode priser, da hoteller som f.eks. The Residence har særlige tilbud og gaver til brudepar.