• Main pool på Six Senses Yao Noi, Thailand
 • Brød, kager, chokolade og hjemmelavet is, Six Senses Yao Noi
 • Picnic på en øde ø

Six Senses Yao Noi - Gud, hvor er det fantastisk!

Rejsebrev fra Six Senses Yao Noi, Thailand

Anne Mette tog til Six Senses Yao Noi i Thailand. Første gang hun så udsigten, krævede det et lille minuts stilhed. Og herefter var det svært at koncentrere sig om de medbragte bøger!

Min mor og jeg landede i Phuket, trætte efter den lange flyvetur fra Danmark. En usædvanlig flink mand fra Six Senses modtog os i den travle lufthavn og fik os ind i en kølig bil.

I speedbåd til resortet

Derfra gik turen ud til båden, hvor vi blev sejlet ud til Koh Yao Noi. Ved ankomsten blev vi præsenteret for vores butler - Personal Experience Maker - der fortalte os lidt om resortet, imens buggy'en kørte os op til vores villa.

Beachfront pool villa på Six Senses Yao Noi, ThailandUdsigten!

Jeg forstummede midt i en samtale, da udsigten åbenbarede sig på vej ned af trappen i vores villa. "Gud, hvor er det fantastisk!" Det krævede et lille minuts stilhed og nydelse. Denne udsigt stjal meget opmærksomhed i løbet af ugen.

Det var ikke meget, der blev læst i de medbragte bøger, for blikket gled ofte op og ud mod Phang Nga bugten, når vi sad på den private terasse. Ren medicin for sjælen!

Vanedannende privat pool - og is!

Hver anden dag blev brugt ved og i vores private pool, som kølede dejligt, når det blev for lunt.

Det var ellers officielt regnsæson, men de 2 dage det valgte at regne i dagtiden, varede det kun 10 minutter, og så brød solen frem igen. Så det var lunt!

Poolen blev vanedannende, og sammen med resortets hjemmelavede, frit tilgængelige is - 30 forskellige slags - var det svært at forlade resortet.

Six Senses Yao Noi er et af Thailands suverænt bedste og smukkest beliggende resortsGuidet tur på Koh Yao Noi

Vi tog dog en guidet tur rundt på øen med en meget glad og begejstret lokal guide. Vi var så heldige at det blev samme guide, der var med os på ø-hop et par dage senere.

Jeg havde lyst til at tage ham med hjem i kufferten - hans indlevelse og glæde over at kunne vise os disse fantastiske øer var enormt smittende. Og han fik mig overtalt til at prøve snorkling for første gang, og sikke en oplevelse!

Han fik vist mig både zebra fisk og klovnefisk, imens min mor fik fotograferet fra vores private long tail båd. Og det var nogle fantastiske bounty strande vi fik badet fra!

De økologiske haver på Six Senses Yao Noi i ThailandRåvarer fra resortet

Maden bar præg af at mange råvarer blev groet på resortet. Det var en oplevelse uden lige - til alle døgnets måltider. Og en sådan service og opmærksomhed har jeg ikke prøvet før.

Den sommelier, der havde betjent os med vin menu den ene aften, kunne huske en vin vi havde været glade for, og foreslog dén næste aften, da han kunne genkende os. Og det selvom det var en af resortets andre restauranter!

Maden er suveræn og råvarerne friske, Six Senses Yao Noi Smil og spa

De roterede åbenbart rundt imellem de 4 spisesteder på resortet. Og uanset hvor man bevægede sig hen, blev man mødt at smilende, hilsende ansatte.

På vej til morgenbuffeten, på gåtur rundt på resortet, af tjenere nede ved stranden, i SPA'en... Og sikke en SPA. Vi tilbragte lidt over 6 timer i SPA'en i løbet af de 7 dage. Vidunderlige massage behandlinger, der fik englene til at synge! Fantastiske, smukke omgivelser - og kyndig vejledning og behandling. Og så mange, forskellige behandlinger!

Main pool på Six Senses Yao Noi, Thailand Skal tilbage igen med kæresten

Da vi endelig skulle hjem var det med lidt sørgmodige miner. Vi blev fulgt til kajen af resortets manager (som havde sagt godmorgen flere gange i løbet af ugen) og vores butler.

Jeg var på nippet til at give dem begge et stort kram, men nøjedes med den thailandske hilsen til farvel - samlede hænder op foran ansigtet og et lille buk. Og de vinkede fra kajen i flere minutter, indtil båden forsvandt rundt om øen og vi sejlede mod Phuket i solnedgangen.

Jeg skal helt sikkert tilbage til Six Senses Yao Noi til endnu en uges afslapning og oplevelser! Så tager jeg kæresten med.MVH Anne Mette Poulsen

Tak til Anne Mette Poulsen for et dejligt rejsebrev.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.