• 6-bedroom Private Pool Reserve Villa på Soneva Kiri i Thailand
 • Slap af på Soneva Kiris drømmestrand
 • Chokoladehuset på Soneva Kiri, Koh Kood, Thailand

Store villaer på Soneva Kiri i Thailand

Når I er mange, der rejser sammen. Luksuriøse villaer med plads helt op til 16 personer!

Rejs med den nærmeste familie eller flere generationer sammen og nyd barfodsluksus i verdensklasse på Soneva Kiri 5+*. Resortet ligger på uspolerede Koh Kood med eksklusive aktivitetsmuligheder og gourmet helpension.

Poolen i jeres 2 Bedroom Sunset Ocean View Retreat på Soneva Kiri i ThailandHvor mange rejser I sammen?

Der findes mange forskellige villatyper på Soneva Kiri med plads til op til 16 personer. Vi har udvalgt to af villatyperne, der henholdsvis kan rumme seks eller 14 personer. Læs om villaerne detalje for detalje og tal med din rejserådgiver om, hvilken villa på Soneva Kiri, der matcher jeres behov.

2 Bedroom Sunset Ocean View Retreat på Soneva Kiri i Thailand2 Bedroom Sunset Ocean View Pool Retreat

Hævet over bølgerne med bedårende udsigt til solnedgangen ligger denne overdådige villa på 598 m2 med to soveværelser i regnskovens favn. Her er plads til fire voksne og to børn, og jeres private butler sørger døgnet rundt for, at I ikke skal røre en finger.

Hvert soveværelse har eget omklædningsrum med plads til at pakke ud og hænge sit tøj på bøjler. Derudover har hvert værelse telefon, espresso-maskine samt te og kaffefaciliteter. Her er WiFi, dvd og Bose Hi-fi med personligt docking system. I kommer ikke til at mangle noget.

Soveværelse i 2 Bedroom Sunset Ocean View Retreat på Soneva Kiri i ThailandVillaen er omgivet af betagende udsigter over Thailandbugten og en aflang pool, der slanger sig rundt om de store soveværelser, det veludstyrede fitnessrum og den store solterrasse. Bag ved det hele, finder I et stort udendørs badeområde med dampbad, bruser og udendørs badekar.

I har eget udendørs spiseområde i skyggen, hvis I vil have maden bragt til døren. Vil I hellere spise i resortets restauranter, tager I blot jeres private golfvogn derhen. Vil I forkæle jer selv med massage eller anden velvære, kommer spaterapeuterne gerne hjem til jer. Det har aldrig været lettere at være sammen – eller finde kroge til lidt tosomhed.

Living area i et 5 Bedroom Beach Pool Reserve på Soneva Kiri5 Bedroom Beach Pool Reserve

Junglen troner mod himlen bag denne overdådige villa, der med sine 1845 m2 i virkeligheden mere er et resort på resortet. Selv beskriver Soneva Kiri villaen som resortets ”castle in the sands”. Foran hele herligheden spreder bugten sig nemlig ud, og den er jeres alene. 

Villaen har fem soveværelser med alle de faciliteter, man kan drømme om. Fire af værelserne har dobbeltsenge, mens det femte værelse har en køjeseng med plads til to personer. Alle værelser har udendørs og indendørs bad, og master suiten har desuden et dampbad.

Udendørs privat spa i et 5 Bedroom Beach Pool Reserve på Soneva KiriVærelserne er fordelt, så der er plads til privatliv og tosomhed, mens det store fællesareal er villaens hjerterum – skabt til afslapning, leg og nærvær for store som små. Jeres private vandrutsjebane snor sig eksempelvis over et hjørne af den store måneformede pool. Solsenge og bløde loungemøbler indbyder til en hyggesnak eller solbadning. I har privat spaområde, fuldt udstyret køkken, eget fitnessrum med maskiner og diverse træningsudstyr og stort udendørs spiseområde. 

Bo i fantastiske omgivelser i et 5 Bedroom Beach Pool Reserve på Soneva Kiri

Skulle I alligevel få lyst til luftforandring, kan I tage jeres private golfvogn og køre på eventyr. Måske blot til spaen eller en af restauranterne? Ønsker I udflugter eller middagen serveret i villaen, får I blot jeres private butler til at arrangere det. Ingen ønsker er for store på Soneva Kiri.

5 Bedroom Beach Pool Reserve er med andre ord en oplagt mulighed for ferie i paradis med hele familien eller vennerne.

North Beach ved Soneva Kiri på Koh Kood, ThailandAktiviteter for store som små

Soneva Kiri tilbyder aktiviteter for alle aldre. Kids Club for de mindste og ”Rokken” for de større børn arrangerer dagligt aktiviteter med leg og læring som omdrejningspunkt. I kan tage på private snorkeludflugter, dykke, sejle kajak, paddle boarde, deltage i kokkeskole, blive forkælet i spaen og meget mere. Om aftenen kan I nyde livet med biograf under den åbne stjernehimmel. Men først og fremmest skal I selvfølgelig nyde hinandens samvær og nærvær – og jeres overdådige villa. Velkommen til Soneva Kiri! 

Læs detaljeret hotelbeskrivelse af Soneva Kiri 5+* på Koh Kood i Thailand.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.