• Krabi, Thailand
 • Wat Tham Ta Pan templet byder ikke kun på makabre og bizarre statuer
 • Fred, frodighed og skøn strand ved The ShellSea Krabi i Thailand
 • Buddhistisk munk mediterer
 • Sejl i kajak i Phang Nga-bugtens mangroveskov i Thailand

Udflugter i Krabi

Majestætiske kalkstensøer, templer, regnskov, snorkling …

Her kan I se nogle få af de mange udflugtsmål, I kan krydre jeres rejse med i Krabi i Thaialnd. Tal med vores rejserådgivere om jeres interesser og få flere gode tips, når de planlægger jeres rejse.

Wat Tham Ta Pan templet byder ikke kun på makabre og bizarre statuerTempler og natur

De buddhistiske templer som Wat Sai Thai inviterer til besøg blandt de orangeklædte munke, og de farverige oplevelser fortsætter på Krabi Day Market.

Tiger Cave Temple

I Tiger Cave Temple, et buddhistisk Vipassana-kloster, lever aber og munke side om side – og det gør de også på jeres kameras hukommelseskort, når I rejser hjem. Især hvis I tager de 1.237 trin op til toppen af bjerget.

Her er en fantastisk, 360-graders udsigt og abefamilien, der bor omkring trappen. Den anden trappe (kun 130 trin) fører ind i en dal, hvor munkene bor i simple hytter.

Buddhistisk munk meditererWat Bang Rieng

Også Wat Bang Rieng en times kørsel fra Ao Nang er et besøg værd. Det er et af de smukkeste og mest fredelige templer i Thailand. Det ligger på en bjergtop omgivet af tropisk skov. Kun få turister kommer her, men mange thailændere kommer her for at give almisser og modtage velsignelse fra munkene.

Emerald Pool

Er I til frodig natur, fugle og ikke mindst mindeværdige oplevelser, er Emerald Pool en oplagt udflugt.

Den ligger en times kørsel fra Ao Nang, og fra parkeringspladsen er der et par km smuk tur ad en junglesti dertil gennem Khao Pra Bang Khram Wildlife Reserve. Der er også en kortere sti ad grusveje, men den kan I jo altid tage på tilbagevejen.

Emerald Pools varme og krystalklart turkisblåt vand skifter farve efter temperaturen. Og inviterer til en svømmetur i junglen.. Kom tidligt om morgenen før alle de andre, der også læser dette.

Klong Thom

I Klong Thom fyrre kilometer syd for Krabi by er der varme kilder og vandfald som Klong Thom Hot faldet fyldt med velgørende mineralske salte. Vandtemperaturen er 38 - 40 ° C, hvilket er ideelt for en hydro-terapi.

Stranden ved The ShellSea Krabi i ThailandEt godt udgangspunkt for udflugter i Krabi er The ShellSea, som ligger i behagelig køreafstand til det meste.

Khao Khanap Nam og Jao Fah Pier

Grotterne ved Khao Khanap Nam og den store mangroveskov bag Jao Fah Pier er også vidunderlige udflugtsmål. Mangroven huser mange fugle inkl. ørne, så hold øjnene stive, når I sejler igennem i longtail boat.

Skal der mere gang i muskler og adrenalin, så er rock climbing på Phra Nang-halvøens stejle klipper en mulighed. Omgivet af tropiske planter og farverige fugle kan du prøve mere end 150 udfordrende klatreruter. Bor I på Rayavadee har I klipperne i jeres baghave.

Sejl i kajak i Phang Nga-bugtens mangroveskov i ThailandOplevelser når I rejser fra A til B

Flere vælger at kombinere to eller flere strandhoteller, og så kan I jo passende gøre transporten til en oplevelse i sig selv.

Snup f.eks. en roadtrip fra Krabi til Phuket eller Khao Lak (eller omvendt) og slå vejen forbi grotter, templer, mangroven og en østerfarm.

I kan også kombinere sejlads til et ø-hop, hvor I sejler mellem kalkstensklipperne til Rayavadee, Krabi på et luksuriøst ø-hop.

Stranden ved The ShellSea Krabi i ThailandKalstensøer, dykning og snorkling i Andamanerhavet

I er lige i smørhullet for fantastiske naturoplevelser under, over og på havoverfladen.

Tag på smukke ture i kajak på havet og ind i store grotter. I skal kun padle få minutter til ”Pee Hua Tor” – spøgelset med det store hoveds grotte.

Navnet skyldes, at der her blev fundet et unaturligt stort menneskekranie. Grotten, der har tre indgange, har flotte stalaktit-formationer og flot udsigt mod mangroven.

Krabi, ThailandSidst, men absolut ikke mindst, er I lige ved Andamanerhavets majestætiske kalkstensøer.

Tag på rundture i longtail boat med masser af lagerplads på dit kamera, og und jer selv at bade fra underskønne strande og at snorkle eller dykke ved nogle af de fantastiske øer som bl.a. Phi Phi-øerne og også ved Thailands største koralrev ved Bamboo Island.

Koh Pan Yi

Nogle af turene har stop ved den flydende muslimske landsby ved Koh Pan Yi. En sjov oplevelse, som mange er rigtig glade for, men der kan til tider også være trængsel. Sådan er det, når gode steder bliver populære.

Panorama af Rayavadee i KrabiHvad er det rigtige for jer?

Når I har besluttet, hvad I vil se, er det næste: Hvor lang tid har I? Og hvor skal I bo? Det glæder vores rejserådgivere sig til at hjælpe med; kontakt os gerne med spørgsmål.

Her er vores favorithoteller på Krabi:

 • Rayavadee 5*, Railay Beach - Enestående! Thailand smukkeste adresse med kalkstensklipper og blødt strandsand på Railay Beach, Krabi
 • The ShellSea 4+*, Fossil beach - Dejlige værelser, store villaer og fredfyldt strand

...Eller Se alle vores rejser til Thailand

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.