• Deluxe værelse på Mandarin Oriental, Bangkok
 • Author's Lounge på Mandarin Oriental i Bangkok
 • Den fantastiske lobby i Mandarin Oriental, Bangkok

Mandarin Oriental, Bangkok, Thailand

Luksuriøst hotel med gastronomi, storhed og dansk historie

Author's Lounge på Mandarin Oriental i Bangkok
Læs mere

Det er som at træde ind i en tidslomme at ankomme til Bangkoks hæderkronede gamle dame. Allerede når bilen triller ind foran hotellet, fornemmer man historiens vingesus smyge sig omkring de gamle bygninger – som et usynligt tæppe pakker det Oriental ind i en atmosfære, der emmer af dekadence og storhed.

Den fantastiske lobby i Mandarin Oriental, BangkokEn følelses der kun forstærkes, når man entrerer den store lobby. Gigantiske lysekroner pryder loftet højt oppe, et lille husorkester står i et hjørne og spiller et afdæmpet mix af jazz og klassisk, mens et hav af tjenere vimser smilende rundt og sørger for, at alle gæster har det vel tilpas. Velkommen til Mandarin Oriental i Bangkok.

Author's Lounge på Mandarin Oriental i Bangkok

Et stykke verdenshistorie, der startede som et dansk eventyr

Mandarin Oriental er kendt verden over som et af klodens bedste og mest luksuriøse byhoteller. Serviceniveauet er second to none, og restauranterne byder på mad fra alle verdenshjørner af en kvalitet, der glæder selv de mest kræsne maver.

Oriental Spa på Mandarin Oriental, BangkokMen det hele startede som et dansk eventyr tilbage i slutningen af 1800-tallet, da den unge danske forretningsmand H. N. Andersen købte grunden og grundlagde Bangkoks første luksushotel. Senere stiftede Andersen ØK og slog hefter mere sine folder i den stærkt stigende og lukrative handel mellem Asian og Europa.

Resten er velkendt historie for de fleste. Men den unge Andersen havde næppe regnet med, at hans hotel over 100 år senere stadig ville tilhøre verdenseliten af byhoteller, og da slet ikke at man stadig ville kunne mærke storheden og tidsånden fra hans tid.

Premier værelse på Mandarin Oriental, BangkokVærelser og faciliteter

Her er en overflod af spisemuligheder, der bl.a. omfatter den franske gourmetrestaurant Le Normandie, og en af Østens mest overdådige buffeter på den charmerende Riverside Terrace. Og så er der selvfølgelig både kinesisk, klassisk thai og en restaurant kun med seafood.

Her er to swimming pools - den ene romantisk pakket ind mellem træerne som en lille oase på hotellet. Den anden ligger ud til terrassen og byder på en dragende udsigt over floden.

Le Normandie - fransk restaurant på Mandarin Oriental, Bangkok

Yoga, fitness, kokkeskole og selvfølgelig spa er naturligvis også mulighed for. Men bare at gå en tur gennem den smukke have til Auther's Lounge og drikke en kop afternoon tea er måske den mest enestående oplevelse, hvor man virkelig mærker historiens vingesus i de gamle bygninger.

Her er totalt 335 værelser og suiter, næsten alle med fabelagtig udsigt til floden.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.