• Lobbyen på Siam Kempinski Hotel Bangkok, Thailand
 • Pool og have på Siam Kempinski Hotel Bangkok, Thailand
 • Deluxe Residence - værelse på Siam Kempinski Hotel Bangkok, Thailand
 • Cabana Room med direkte adgang til poolen på Siam Kempinski Hotel Bangkok, Thailand
 • Den smukke restaurant Sra Bua by Kiin Kiin, Siam Kempinski Hotel Bangkok, Thailand

Siam Kempinski Hotel Bangkok, Bangkok, Thailand

Luksuriøst hotel med resortatmosfære i hjertet af Bangkoks shoppingdistrikt

Lobbyen på Siam Kempinski Hotel Bangkok, Thailand
Læs mere

Da Siam Kempinski Hotel Bangkok slog dørerne op markerede det en milepæl i Bangkoks hotelscene. For det skiller sig i den grad ud fra mængden, særligt fra de traditionelle luksushotellers til tider lidt tunge og mørke design. Men måske allermest, fordi det mere har karakter af et resort midt i storbyen.

Pool og have på Siam Kempinski Hotel Bangkok, ThailandDen lave hotelbygning omfavner en stor og frodig have med poolområder og hyggekroge, hvor man kan slappe af og tage sig en pause fra storbyens evige puls. De bedste værelser har endda direkte pooladgang. Værelserne er store, designet lyst og tjekket.

Bedste beliggenhed for shopping

Skal der shoppes, så deler Siam Kempinski Hotel Bangkok bagindgang med det fashionable center Paragorn. Og skal I videre ud i byen, ligger Siam Square og højbanen ikke mange stenkast væk. Det kan næsten ikke være mere centralt, hvis adgang til storbyens uanede muligheder vægter højere end udsigt over floden. 

Terrasse og direkte adgang til pool fra et Duplex Cabana værelse på Siam Kempinski Hotel Bangkok, Thailand

Værelser og suiter

Siam Kempinski Hotel byder på 11 forskellige værelseskategorier, fra deluxe-værelser på 43 m2 til enorme suiter. Flere værelseskategorier er velegnede til familier. Noget helt unikt for et storbyhotel er Cabana og duplex Cabana, der begge har direkte pooladgang fra terrassen. 

Den smukke restaurant Sra Bua by Kiin Kiin, Siam Kempinski Hotel Bangkok, ThailandGourmet på thaimanér med et dansk islæt

På det gastronomiske plan har man også være nytænkende og efter vores mening gjort noget af et scoop. Signaturrestauranten har et markant dansk isæt. Sra Bua by Kiin Kiin er nemlig drevet af den danske stjernekok Henrik Yde Andersen. Konceptet læner sig op ad michelinrestauranten Kiin Kiin på Nørrebro i København – den kun anden thai-restaurant i verden, der er blevet belønnet af Michelinguiden. Både Sra Bua og Kiin Kiin repræsenterer en moderne fortolkning af det traditionelle thaikøkken. Dvs. råvarer, smagsingredienser og dufte er velkendte for kendere af thaikøkkenet, men sammensætning, præsentation, tekstur og konsistens er nyt og på højeste internationale niveau.

Det er i sig selv noget af en satsning at turde kaste sig ud i, at underlægge thaikøkkens klassiske retter eksperimentel fortolkning i et land, hvor stort set alle indbyggere har en madanmelder gemt i maven og i øvrigt sværger til traditionerne. Ikke desto mindre er det blevet en succes, og det fortæller måske mest af noget om, hvor godt det er.  Nyskabende og innovativt er det i hvert fald, og så smager det bare endnu bedre i Thailand.

Rasmus Købgaard

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.