• Panorama af Rayavadee i Krabi
 • Phi Phi Islands i Thailand
 • Pool og strand på Six Senses Yao Noi, Thailand
 • Udsigten fra en liggestol ved poolen på Rayavadee, Krabi, Thailand

Krabi, Phi Phi Islands og Koh Yao, Thailand

Kompromisløs badeferie med masser af oplevelser

Templer, grotter og jungle i Krabi

Barfodsluksus i særklasse på Koh Yao

Phi Phi Islands – et hjørne af paradis

Phangna-bugtens billedskønne kalkstensøer og koralrev

Gemte skatte væk fra alfarvej

Læs mere

De dramatiske kalkstensklipper, paradisiske strande og smaragdgrønne vande tiltrækker hvert år masser af besøgende til Krabi, Phi Phi Islands og Koh Yao, og I skal se jer godt for, for ikke at havne i en turistfælde. Men væk fra turistsporet gemmer der sig fortsat uberørte perler i omgivelser, der vil slå benene væk under de fleste.

Krabi – væk fra menneskemylderet

På rejser til Krabi kan I opleve meget mere end den hvide sandstrand, som lokker de fleste hertil. Bag Krabis jungle gemmer der sig charmerende, lokale landsbyer og nogle af Thailands mest fredfyldte templer. Varme kilder, vandfald, mangrover og grotter gør hver dag i Krabi til en ny opdagelsesrejse.

Hos Nyhavn Rejser har vi håndplukket luksusresorts ved Krabi, som ligger i afsides områder på Thailands smukkeste adresser og stadig tæt på de største oplevelser.

Tilbagelænet luksusliv på Koh Yao

Koh Yao – fællesbetegnelsen for øerne Koh Yao Yai og Koh Yao Noi – er velsignet med en overjordisk smuk udsigt over Phangna-bugtens kalkstensøer og maleriske landskaber, som ikke findes mange andre steder i Thailand.

Naturen får lov til at udfolde sig vildt og utæmmet både til lands og til vands, og øernes resorts gemmer sig diskret i junglen. Her er både autentiske strandbungalows og større resorts, hvor I forkæles med underspillet luksus i de ypperligste rammer.

Phi Phi Islands – verdens smukkeste øer?

Det siges om Phi Phi Islands, at de er nogle af verdens smukkeste øer. Den titel er der uendeligt stor konkurrence om, men ingen tvivl om, at Phi Phi Islands ligger helt i top. Derfor er øerne også flittigt besøgt af turister, og det kan skygge for charmen.

Lad derfor vores Thailand-eksperter vejlede jer om hvilke resorts, der bringer jer tættest på den uspolerede natur, den afsondrede atmosfære og den fabelagtige snorkling, der gør Phi Phi Islands så vidunderlige.

 >> Læs mere om vores rejser til Thailand

Udvalgte rejser til Krabi, Phi Phi Islands og Koh Yao

Se alle rejser

Udvalgte hoteller på Krabi, Phi Phi Islands og Koh Yao

Se flere hoteller

Få hjælp til jeres rejse til Krabi, Phi Phi Islands og Koh Yao

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Krabi, Phi Phi Island og Koh Yao i Thailand. Drømmer I om unik øer, eksotiske badestrande, små hyggelige gemmesteder eller luksuriøse resort? Hør om romantiske rejser for 2 eller ferie for hele familien hos vores rejserådgivere, som har egne erfaringer fra utallige rejser til Krabi, Phi Phi Islands og Koh Yao i Thailand. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.