• Stranden foran Phi Phi Island Beach Resort
 • Pool på Phi Phi Island Village Beach Resort
 • Solopgang over Phi Phi Island Village Beach Resort, Thailand
 • Beachfront Junior Suite på Phi Phi Island Village Beach Resort

Phi Phi Island Village Beach Resort, Koh Phi Phi Don, Thailand

800 meter uforstyrret sandstrand på en af verdens smukkeste øer

Phi Phi Island Village Beach Resort ligger fantastisk smukt til vandet
Læs mere

Phi Phi Islands er indbegrebet af tropiske paradisstrande - og derfor også flittigt besøgt. Phi Phi Island Village Beach Resort ligger væk fra turistsporet i afsondrede og uforstyrrede omgivelser, så I kan opleve Phi Phi Islands, som de var, inden de blev allemandseje.

Phi Phi Island Village Beach Resort ligger fantastisk smukt til vandeten autentisk oase på phi phi islands

Få steder på Phi Phi Islands udstråler fred og autenticitet på samme måde som Phi Phi Island Village Beach Resort. Øerne hører med god grund til Thailands mest populære, og det har sat sine spor. Men de uforstyrrede oaser, de findes også endnu - om end der er blevet længere imellem dem.

Den afsondrethed og harmoni, som I oplever på Phi Phi Island Village Beach Resort, er helt unik. Resortet er indbegrebet af et tropisk strandresort med rustikke bungalows, høje palmer og en hvid, paradisisk sandstrand. Det er unægtelig svært ikke bare at lade sig hensynke i en tilstand af ultimativ ferieberuselse.

Stranden på Phi Phi Island Village Beach ResortAfstressning i vandkanten

Kan I bruge timer på at slappe af på stranden og nyde børnene bygge sandslotte i vandkanten, er I kommet til rette sted. 

Med 800 meter privat strand er her altid masser af plads og masser af fred og ro. Når solen skinner, og vandet er roligt, så finder man næppe mange bedre og smukkere strande på kloden.

Det hvide pulversand flyder nærmest sammen med det krystalklare vand, som lidt længere ude skifter til mere turkise nuancer, inden det changerer over i det dybe vands karakteristiske mørkeblå.

Pool på Phi Phi Island Village Beach ResortAktiviteter til vands og lands

Phi Phi Island Village Beach Resort er for nylig blevet ombygget og renoveret, og nu er her hele to skønne poolområder.

Inden døre finder I et godt motionsrum og en skøn spa, hvor I kan komme helt ned i ferietempo med traditionelle, thailandske behandlinger.

Der er mulighed for at sejle kajak eller at fiske fra stranden, dyrke yoga, spille tennis eller tage på vandreture ind i junglen, som begynder lige bag resortet.

Lobbyen på Phi Phi Island Village Beach ResortTre gode restauranter

Phi Phi Island Village Beach Resort byder velkommen med tre hyggelige barer og tre restauranter, der på hver sin vis introducerer jer for det delikate thailandske køkken.

På Marlin Restaurant kan I spise hele dagen i uformelle omgivelser på stranden. Menuen står på alt fra frisk seafood til populære internationale og lokale favoritter.

Ruan Thai Restaurant er indrettet som et traditionelt, historisk thaihjem, og effekten er ganske vidunderlig. I føler jer straks hjemme, og og beliggenheden på den frodige, jungleklædte bakkeskråning kombineret med de autentiske thairetter understreger på fineste vis, at I virkelig befinder jer i en helt anden verden.

Coconut Grill & Bar er resortets mest livlige spisested. Her spiser I under åben himmel, mens friskfangede fisk og skaldyr tilberedes over den store grill. Nyd en af resortets specialiteter fra drinkskortet, mens I ser solen gå ned. Efter middagen underholdes her ofte med forskellige former for levende musik.

Beachfront Junior Suite på Phi Phi Island Village Beach ResortRustikke bungalows tæt på strand

Resortets 201 bungalows fordeler sig under svajende palmer fra bugtens ene ende til den modsatte og fra strandkanten og et godt stykke ind mod midten af øen. Bungalowerne falder med deres rustikke træbeklædning og stråtag smukt ind i landskabet. En del bungalows er nyopført i 2015/16.

Superior Bungalow

Disse bungalows på 35 m2 er resortets oprindelige bungalows. De ligger et stykke fra stranden og er indrettet som et stort rum med en rummelig balkon med udsigt til haven. Er værelsesstandard og beliggenhed ikke så afgørende for jer, kan I fint vælge denne type. Vi abefaler dog en Deluxe Bungalow, hvor I får mere værdi for pengene.

Deluxe Garden bungalow

Disse bungalows på 38 m2 hører ligeledes til resortets oprindelige bungalows, men de ligger tættere på stranden, end resortets Superior Bungalows. De har bevaret deres rustikke ydre, men er flot renoveret indvendigt og er et godt valg for jer, der rejser som par.

Deluxe bungalow på Phi Phi Island Village Beach Resort, ThailandDeluxe bungalow

Disse bungalows på 59 m2 er nyopført i 2015/16 og er det oplagte valg for børnefamilien. Her er plads til to børn, der sover i hhv. daybed og ekstraseng. Disse bungalows har ikke havudsigt, men de ligger tæt på stranden mellem palmerne.

Deluxe seaview bungalow

Navnet er lidt misvisende, for disse bungalows har ikke direkte havudsigt, men de ligger i anden række til stranden. De har samme størrelse og indretning som en Deluxe Bungalow.

2 bedroom family bungalow

Disse bungalows er også nyopført og er det bedste valg, hvis I rejser med mere end to børn, eller hvis I blot ønsker at have to separate soveværelser. Her får I 102 m2.

Beachfront junior suite

Vil I bo direkte ved stranden, så er det denne bungalow, I skal vælge. Den er 79 m2 stor og har en stor terrasse og plads til to børn. Udsigten er en uforlignelig panoramaudsigt over det klare, blå Andamanerhav.

Hillside pool villa

Villaerne på 110 m2 ligger tilbagetrukkent på resortet omgivet af jungle et stykke oppe af skråningen. Beliggenheden og standarden er ikke helt så god som resortets bungalows, men hvis I ønsker en privat pool, er dette det rette valg for jer, og udsigten over bugten og småøerne i horisonten er betagende.

Soveværelse i Beachfront Junior Suite på Phi Phi Island Village Beach ResortTransport til Phi Phi Island Village Beach Resort

Phi Island Village Beach Resort har egen båd, der sejler fra Phuket direkte til resortet. Båden afgår to gange dagligt i højsæsonen (oktober - maj) og en gang dagligt i lavsæsonen (juni - september). Sejlturen tager ca. 1 time og 20 min.

Det er også muligt at komme til resortet via Krabi. Herfra afgår der en offentlig færge til Phi Phi ca. fire gange dagligt året rundt, en sejltur på ca. 1 time og 45 min. Ved ankomst til Phi Phi skal I skifte til longtailbåd for at sejle de sidste 20 min. til resortet.

I højsæsonen går der også en offentlig færge mellem Koh Lanta og Phi Phi.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.