• Panorama af Rayavadee i Krabi
 • Raitalay Villa på Rayavadee, Krabi, Thailand
 • Underetagen i en Terrace Pavillion på Rayavadee, Krabi, Thailand
 • Hydro Pool Pavilion for familier på Rayavadee, Krabi, Thailand
 • Aromatiske olier i spaen på Rayavadee, Krabi i Thailand

Rayavadee, Krabi, Thailand

Luksuriøst resort med suveræne strande

Panorama af Rayavadee i Krabi
Læs mere

Rayavadee på Krabi er et eksklusivt 5* resort med en uovertruffen beliggenhed. Forvent service i særklasse, gastronomi på tallerkenen, luksuriøse spa-behandlinger og adgang til naturens mest fantastiske strande.

Udsigten fra poolen på Rayavadee, Phran Nang-halvøen på Krabi i ThailandThailands smukkeste adresse

Rayavadee på Phra Nang-halvøen ved Krabi har nok Thailands smukkeste adresse med dramatiske kalkstensbjerge som nærmeste nabo. Her er kuperet, frodigt, fyldt med små laguner og masser af huler og grotter. De stejle klippeformation afskærer adgangen til fastlandet, så den eneste mulighed for at ankomme til Rayavadee er med båd. Den korte sejltur ender ved en af Rayavadees smukke strande og man fornemmer hurtigt en særlig ø-ferie stemning.

Afslapning på Railay Beach på Rayavadee, Krabi i ThailandSTRANDEne

Den flotte Railay Beach ligger i resortets ene hjørne. Strandlivet er afslappende og det samme kan siges om atmosfæren i de hyggelige strandrestauranter om aftenen.

I det andet hjørne ligger den postkortsmukke Phra Nang Beach. Ud for Phra Nang Beach ligger en lille klippeø, man kan gå til ved lavvande. Her kan man snorkle ved det omkringliggende koralrev direkte fra en lille sandbanke eller bare nyde de smukke omgivelser.

Vær opmærksom på, at begge strande er offentlige, og at der kommer en del besøgende om dagen. Derudover lægger bådene til i vandkanten, hvilket kan resultere i støj.

Panorama over Railay-halvøen ved Krabi i ThailandVILLAER I TO ETAGER

Rayavadees 98 villaer, også kaldet pavilloner pga. den runde facon, består for de flestes vedkommende af to etager. De ligger spredt rundt mellem palmetræer og græsarealer, og minder om en mindre thailandsk by. Alle pavilloner er smagfuldt og luksuriøst indrettet og indeholder alt det, der kan forventes af et 5* hotel. Minibar, badekåber, slippers, kaffe- og tefaciliteter, deponeringsboks, toiletartikler, aircondition, DVD- og CD afspiller og fladskærms satellit-TV.

Deluxe Pavilion 90 m2

Stuen med direkte udgang til udendørs terrasse med siddekrog og resortets grønne græsareal. På 1. sal ligger soveværelset og badeværelse med både brus og badekar. Ønsker I lidt ekstra luksus, bør I bestille en Spa Pavilion med udendørs område med solsenge, brusebad og jacuzzi.

Terrace Pavilion 115 m2

Indrettet som Deluxe Pavilion, men med en stor udendørs terrasse med loungemøbler. Ligger lidt tættere på både pool og en af strandene, ligesom I får adgang til en morgenmadsrestaurant på stranden.

pool pavilion 115 m2

I private omgivelser, omgivet af tropiske have, kan I nyde jeres egen pool på 3 x 8 meter og den udendørs terrasse med liggestole og loungemøbler.

Er I flere venner eller en større familie, der rejser sammen, er det også muligt at bestille en villa med 2-3 soveværelser. Men de er eftertragtede, og der er kun ganske få af dem.

Deluxe Pavillion på Rayavadee, Krabi, ThailandFACILITETER PÅ RAYAVADEE

Nyd den fabelagtige pool, der ligger helt ud til stranden. Smukkere placering skal man lede længe efter. Man kan ligge i timevis og bare nyde at være omgivet af palmer, kalkstensklipper og klart vand. Rayavadee har desuden 2 tennisbaner, en indendørs squashbane med aircondition, butik, fitness, mødefaciliteter, dykkerskole, havkajakker, snorkeludstyr, windsurfing og Hobie Cats. 

THE RAYAVADEE SPA

Bliv forkælet fra top til tå i den luksuriøse spa på Rayavadee. Det store sortiment af behandlinger omfatter alt lige fra traditionelle thailandske behandlinger og afslappende massage, til energigivende body wraps og pragtfulde ansigtsbehandlinger. Slap af i et varmt bad fyldt med eksotiske blomster eller få løst musklerne op i saunaen. Spaen har også frisør samt manicure og pedicure.

The Grotto Restaurant på Rayavadee i KrabiRESTAURANTER

Vælg mellem 4 forskellige restauranter, der alle har deres eget unikke særpræg. Spis frokost eller tidlig middag i The Grotto – en stor hule under en af de enorme kalkstensklipper i Phra Nang-strandens ene hjørne. Lad sandet smyge sig om de bare tæer og nyd magien, mens solen går ned i horisonten.

Derudover er her en restaurant på hver af de to strande. Krua Phranang har fokus på det lokale køkken og seafood, og Raitalay Terrace har fokus på mere klassiske retter fra det internationale menukort.

Raya Dining er åbent fra tidlig morgen til sen aften. Her starter dagen med en imponerende morgenmadsbuffet, hvor det store og friske udvalg og et smilende og serviceorienteret personale sikrer, at dagen starter på den bedst tænkelige måde. Om aftenen består menukortet af en innovativ fortolkning af klassiske retter fra det internationale køkken.

Børn til og med 15 år spiser gratis fra børnemenuerne på Rayavadees restauranter (gælder dog ikke ophold omkring jul og nytår).

Restauranten ved Railay Beach på Rayavadee, Krabi i ThailandAKTIVITETSMULIGHEDER

Lej en longtailbåd for en dag og sæt kursen direkte ud fra Rayavadee mod Phangna-Bugtens mange klippeøer, bl.a. Phi Phi Island og den gudesmukke Bamboo. Tag snorkeludstyr og frokost med, besøg nogle af områdets smukke laguner, læg til ved isolerede paradisstrande og hop i vandet ved farverige koralrev.

Har I brug for shopping og mere byliv, så er det nemt at tage en båd til Ao Nang, hvor behovet nemt bliver mere end tilfredsstillet. Og så er det ikke mindst vidunderligt at komme retur til roen og magien på Rayavadee.

Aktivitetspersonalet på Rayavadee hjælper gerne med bestilling til forskellige oplevelser i nærområdet.

Spectacled langur aber ved Rayavadee, Krabi, ThailandBlandt de bedste

Rayavadee har vundet flere priser og flotte anmeldelser gennem årene, ligesom de i 2017 har vundet Tripadvisor's Certificate of Excellence og Travellers' Choice.

Læs rejsebrev fra bl.a. Rayavadee

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.