• Fortryllende solnedgang fra fællespoolen på Six Senses Yao Noi i Thailand
 • Six Senses Yao Noi, Thailand
 • Main pool på Six Senses Yao Noi, Thailand
 • Six Senses Yao Noi 5+*: Poolvilla og magisk udsigt

Six Senses Yao Noi, Koh Yao Noi, Thailand

Barfodsluksus i overdådige omgivelser suppleret med gastronomi af højeste kvalitet.

Six Senses Yao Noi, Thailand
Læs mere

Få hoteller i verden formår at integrere alle luksusbegrebets små detaljer i et så afslappet koncept som Six Senses Yao Noi en sejltur væk fra Phuket. I er omfavnet af skønhed og harmoni i en verden, hvor I er helt jer selv. Læg hertil en udsigt uden sidestykke. 

Ocean Panorama pool villa, Six Senses Yao NoiDen enkle fortolkning af luksusbegrebet

Det er overdådigt og usnobbet på samme tid. Betjeningen og servicen er usammenlignelig, men på en afslappet og befriende, uanmassende facon. Men her bliver man selvfølgelig også betragtet som gæster og personalet som værter.

Her er absolut ingen dresscode og shorts, og bare tæer eller sandaler er det mest gængse - både på stranden og i restauranterne. I samspil med villaernes rustikke, nærmest Robinson Crusoe-agtige, karakter, gør det resortet til noget helt igennem særligt. Det er med andre ord barfodsluksus, der bevæger sig i en helt anden sfære end alt andet, der ellers kalder sig luksuriøst.

Restauranten The Dining Room er omgivet af tropisk vegetationDe 55 villaer, alle med egen pool, er fordelt rundt på en bakketop. Nogle byder på fantastiske havudsigter, mens andre vender mod øens frodige jungle. Alt er bygget i naturmaterialer og integreret i den eksisterende natur, så man på afstand kun diskret fornemmer tilstedeværelsen af resortet.

Når solen banker ned fra en skyfri himmel, er det forfriskende at indfinde sig på resortets strand, hvor vandet og den lette havbrise køler tiltrængt i den bagende sol.

Picnic på en øde øHvis I vil bruge noget af dagen mere aktivt, er her et stort udbud af diverse vandsportsaktiviteter, her er mulighed for at komme med en lokal longtailbåd til en øde strand, hvor I kan solbade og snorkle.

Eller I kan tage på cykel eller bil rundt på øen, der byder på tropisk jungle og små lokale fiskerlandsbyer.

Main pool på Six Senses Yao Noi, Thailand Million dollar view

I horisonten rejser Phang Nga-bugtens stejle kalkstensklipper sig lodret op fra det stille vand. I kan nyd synet fra jeres private pool, hvis I vælger en af de kæmpe seaview villaer.

Mest magisk er udsigten dog i den fælles pool på toppen af den bakke, resortet er bygget på. Her folder hele Phang Nga-bugtens dramatiske kalkstensklipper sig ud for øjnene af jer. Det er et syn og en oplevelse af en anden verden. Vær her, når solen går ned!

Solnedgang ved poolen

Når mørket sænker sig over Koh Yao Noi, indfinder roen sig for alvor på resortet. Er det tid tilen kølig aftendrink i den lune tropenat eller måske en gang forkælelse i spa'en? Et ophold på Six Senses Yao Noi er afslapning og forkælelse på 1. klasse med begge ben solidt plantet på jorden.

De økologiske haver på Six Senses Yao Noi i ThailandMaden – et helt kapitel for sig

Fra morgenmadens eksotiske frugtjuicer til middagens vidunderlige desserter bliver I bespist med de bedste råvarer. Udvalget og tilberedningen er tilmed sublim. Maden er et sanseorgie, og jeres smagsløg vil med garanti blive både forkælet og udfordret.

Hideaway pool villa på Six Senses Yao NoiVillaer

20 hideaway pool villas, 3 hideaway two bedroom pool villas, 15 ocean pool villas, 7 ocean panorama pool villas, 1 ocean two bedroom pool villa, 5 beachfront pool villas samt 1 retreat.

Rejser I flere generationer sammen?

Rejser I flere vennepar eller på familieferie til Thailand med flere generationer sammen, så hør om villaer med to, tre eller fire soveværelser, så I kan nyde at være sammen bare jer - og samtidig have plads til at være jer selv. 

Læs mere om generationsrejse til Six Senses Yao Noi >

Villafaciliteter

Aircondition, nedsænket badekar med udsigt, udendørs brus, terrasse med sofa, køleskab, minibar, elektronisk værdiboks, te-/kaffemaskine, CD/DVD, Bose lydsystem og dockingstation til I-Pod, vinkøleskab og selvfølgelig egen pool. Nogle villaer har udsigt til junglen, andre til havet og et par direkte på stranden.

Den smukke udsigt på Six Senses Yao Noi, ThailandRestauranter

Flere restauranter - The Living Room tilbyder alfresco all day dining med fokus på de bedste og friskeste råvarer, hvoraf flere dyrkes i resortes økologiske urtehave. The Dining Room tilbyder "fine dining" med et menukort inspireret fra Middelhavet. Og ved fællespoolen serveres snacks, cocktails og fusionsretter med udgangspunkt i det lokale køkken.

Øvrige faciliteter og aktiviteter

Vandsportscenter, Six Senses Spa, bibliotek, cykler, udflugter på og fra øen, kokkeskole, dykkerture og ikke mindst open biograf.

Maden er suveræn og råvarerne friske, Six Senses Yao Noi Bæredygtig turisme på Six Senses Yao Noi

Six Senses Resorts & Spas har altid har altid været et forbillede for bæredygtig turisme. Avanceret affaldsbehandling, økologiske haver, styring af ressourceforbrug og ansvar for lokalområdet er fokusområder, der er indarbejdet i alt. Gå f.eks. en tur i den genskabte mangrove ved Six Senses Yao Noi og hør evt. om de projekter inden for naturbevarelse, skole og uddannelse og adgang til rent vand I er med til at støtte via jeres ophold.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.