Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort Chiang Rai, Thailand

Magi i Den Gyldne Trekant ved grænsen til Burma og Laos

Læs mere

Oplev at bo omgivet af frodighed og elefanter med fænomenal udsigt til Mekong-floden, Laos og Burma (Myanmar). Nyd et lækkert værelse, god mad, mange udflugtsmuligheder og måske en magisk nat i en gennemsigtig kuppel.

Solopgang fra Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort, ThailandAnantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort Chiang Rai er mere end et hotel, det er en totaloplevelse i magiske omgivelser, hvor I kan give jer selv en oplevelse ud over det sædvanlige én af nætterne! 

Frodighed og elefanter

Anantara Golden Triangle ligger omgivet af tæt frodighed, hvor Ruak-floden løber ud i Mekong ca. 70 minutters kørsel nord for Chiang Rai. Floderne danner grænserne mellem Thailand, Laos og Burma (Myanmar), så I har udsigt over tre lande.  

Jungle Bubbles ved elefanterne på Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort, ThailandOp til hotellet er en lejr for elefanter drevet af Golden Triangle Asian Elephant Foundation. Elefanterne er kommet hertil for at få et velfortjent otium efter et liv som arbejdselefanter eller i turistindustrien, da det var almindeligt for turister at ride på elefanter. Det siger sig selv, at denne aktivitet ikke er en mulighed her, men I kan komme tæt på elefanterne, lære om dem og gå en tur ved siden af dem.   

Three Country View Suite på Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort, ThailandSmukke værelser på Anantara Golden Triangle 

På Anantara Golden Triangle er 55 værelser og suiter, der alle er fyldt med komfort og indrettet elegant i den lokale Lanna-stil. Her er ædle træsorter, smukke skulpturer og kunstværker samt tekstiler fra nærliggende bjergstammer.  

 • Deluxe Three Country View Room. 32 m2, maks. 3 personer 
 • Three Country View Suite. 64 m2, maks. 3 voksne og et barn 
 • Three Country View Family Suite. 96 m2, maks. 6 personer 

Alle værelser har minibar, balkon med daybed, wi-fi og tv. Suiterne har ekstra loungeområde samt walk-in shower på badeværelset ud over badekar, mens værelserne har kombineret kar/brus.  

Overnat i en Jungle Bubble på Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort, ThailandGennemsigtige jungle bubbles

Som noget helt unikt har Anantara Golden Triangle også to ”jungle bubbles”. Det er værelser udformet som gennemsigtige kupler, der står på en privat indhegnet terrasse i elefantlejren. I er omgivet af elefanter og kan både se og høre dem gå og græsse. Når natten falder på er det med millioner af stjerner over jer.  

I har al komfort fra et værelse inkl. toilet og bad (afskærmet). Jungle bubbles kan bookes på forhånd som en magisk oplevelse, men gør det i rigtig god tid! De mest unikke oplevelser bliver udsolgt først. 

Restauranten Sala Mae Nam på Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort, ThailandGastronomi på Anantara Golden Triangle 

I kan glæde jer til fortrinlig mad på Anantara Golden Triangle, og I vil kunne nyde den med udsigt til rismarker, floder og de tre lande. Hvor mange steder kan man ellers det?  

Sala Mae Nam serverer morgenmad og thailandske delikatesser til frokost og til aften, hvor den afdæmpede belysning, de rå teglstensvægge og fornemme møbler giver en intenst og intim stemning. Baan Dhalia excellerer i det italienske køkken. I den autentiske lounge Elephant Bar and Opium Terrace kan I nyde drinks og lette retter, og oplev eventuelt også at spise i en åben pavillon, Dining by Design, i elefantlejren, hvis det skal være ekstra romantisk og unikt.  

Treatment room i spaen på Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort, ThailandSpa, sport og pool 

Anantara Golden Triangle har en spa i tre etager med åbne behandlingsrum, så I hører junglens lyde og mærker brisen under de skønne behandlinger. Oplev at boble i en udendørs jaccuzzi med udsigt til Mekong! I kan også slappe af i et smukt poolområde, og her er tennisbaner og fitnesscenter, når I trænger til at røre jer ud over gåture med eller uden elefanter.  

På udflugt fra Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort, ThailandAktiviteter fra Anantara Golden Triangle 

Om I rejser to eller som børnefamilie, er der masser af spændende aktiviteter fra Anantara Golden Triangle.  

I kan tage på udflugt gennem Thailand, Laos og Burma i tuk tuk og longtailboat. Besøg lokale markeder, templer og landsbyer og fortsæt på kokkeskole. Kør afsted til Den Gyldne Trekant med vintage motorcykler med chauffør og sidevogn. Og besøg Opium Museet få minutters gang fra hotellet og lær om tiden med opiumskrige, opiumshuler og meget mere, som Den Gyldne Trekant før var kendt og berygtet for.  

Elephant Bar & Opium Terrace på Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort, ThailandBedste sæson 

Bedste periode at rejse til Anantara Golden Triangle på grænsen mellem Thailand, Laos og Burma er fra november til april.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.