Four Seasons Tented Camp Golden Triangle, Chiang Rai, Thailand

Den vildeste glamping på grænsen til Burma (Myanmar)

Læs mere

Bo i et overdådigt luksustelt med udsigt over Ruak-floden og omgivet af smuk natur kun et stenkast fra Burma og to fra Laos. En oplevelse for livet krydret med et møde med beskyttede elefanter, der næsten forkæles lige så meget som jer.

Deluxe Tent på Four Seasons Tented Camp Golden TriangleFour Seasons Tented Camp Golden Triangle er nok Nordthailands vildeste hotel og i den absolutte top blandt hoteller i Thailand.

I er nord for Chiang Rai i Nordthailand på et frodigt bakkedrag, der skråner ned mod Ruak-floden, som danner grænsen til Burma (Myanmar). I ankommer ofte det sidste stykke med longtailboat, og når I stiger i land, flyder vandet i floden stille videre for at mødes med Mekong et øjeblik efter ved grænsen til Laos.

Superior Tent på Four Seasons Tented Camp Golden Triangle i Thailand15 luksustelte i det grønne

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle har 15 luksuriøse safaritelte – superior og deluxe - på 54 m2, hvor I føler jer som opdagelsesrejsende i en svunden tid. Alt er gennemført smukt udført i mørkt træ, læder og bambus. I har soveværelse med komfortabel seng og stort badeværelse med udendørs brus og indendørs håndlavet kobberbadekar. Det gode håndværk træder frem overalt.

Fællesområde på Four Seasons Tented Camp Golden Triangle i ThailandSiderne i teltet kan åbnes, så brisen, duftene og lydene lukkes ind, og I har også stor balkon med mageløs udsigt til de frodige omgivelser og floden. Vælger I et Deluxe telt har I endda egen jacuzzi på balkonen! Teltet har også veludstyret minibar, kaffemaskine, wi-fi m.m.

Hvert telt er individuelt indrettet skabt over et tema. Four Seasons Tentend Camp Golden Triangle har også en Explorer’s Lodge med to soveværelser og pool til familier.

Tag på udflugt i elefantreservatet på Four Seasons Tented Camp Golden Triangle i ThailandElefanterne på Four Seasons Tented Camp

Et særligt krydderi på et ophold på Four Seasons Tented Camp Golden Triangle er elefanterne, der er knyttet til campen. Det er elefanter, der ikke kan klare sig i den vilde natur. De er enten pensionerede arbejdselefanter eller vilde elefanter, der er kommet til skade og nu lever et godt liv. I kan fodre dem med bananer om morgenen, men ikke ride på dem.

Superior Tent på Four Seasons Tented Camp Golden TriangleDesignet af Bill Bensley

I vil opleve, at elefanten er et centralt tema overalt i indretningen på campen. Bag designet står et ikon for indretning af luksushoteller over hele verden: Bill Bensley. Han er oprindeligt uddannet landskabsarkitekt og senere bygningsarkitekt, og denne forståelse for samspil mellem natur og arkitektur kombineret med en enestående sans for detaljen gør mange af hans værker aldeles unikke.

Explorer's Lodge på Four Seasons Tented Camp Golden Triangle i ThailandRosewood Luang Prabang i Laos, Shinta Mani Wild og Shinta Mani Shack i Cambodja, The Siam i Bangkok og The Slate på Phuket er bare eksempler. Ja, man kunne være fristet til at sammensætte en rejse kun med Bill Bensley-hoteller og ad denne vej opleve noget af det ypperste, moderne luksushoteller kan byde på.

Spaen på Four Seasons Tented Camp Golden Triangle i ThailandGastronomi, pool og spa

Ud over jeres luksustelt har I har adgang til spa, pool, fænomenal gastronomi og unikke oplevelser, hvor I vandrer i bjerge, sejler på floderne f.eks. til Chang Rais markeder og templer, udforsker livet på den anden side af grænsen og meget mere. I kan deltage i kokkeskole og nyde smagninger af vine og oste i den velassorterede vinkælder.

Her er et enestående poolområde, en åben spa og yoga og meditation på Camp Peak, toppen af campen, som I kommer til ad junglens stier.

Nong Yao Restaurant på Four Seasons Tented Camp Golden Triangle i Thailand

All inclusive

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle er all inclusive, så mad og drikke er inkluderet. Burma Bar er klar med drinks og cocktails akkompagneret af solnedgang, delikate snacks og udsigt over floden, mens Nong Yao Restaurant inviterer til skiftende gourmetmenuer med både vestligt og lokalt køkken.

Hvis I ønsker en romantisk frokost eller aftensmad, kan der arrangeres picnic og også candlelight dinner i elefantlejren.

Destination dining på Four Seasons Tented Camp Golden Triangle i ThailandOpiumhandlernes gyldne trekant

For historisk interesserede er Den Gyldne Trekant synonymt med tidligere tiders ulovlige opiumsdyrkning og alt, hvad dertil hørte, så I er i et område med mange fortællinger. Det kan I se og høre mere om på det lokale opiumsmuseum. Men nu om dage er det naturen og floderne, der trækker. Og den enestående komfort på Four Seasons Tented Camp Golden Triangle.

Bedste sæson

Bedste periode at besøge Four Seasons Tented Camp Golden Triangle er fra november til april. Med kun 15 telte og maksimalt 51 gæster anbefales det at bestille i god tid. Lejren ligger 5 kvarters kørsel fra Chiang Rai lufthavn.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.