• Strand på Koh Kood i Thailand

Nordlige Siambugt, Thailand

Rejser til fredfyldte paradisøer i Thailand

Badeferie på Koh Munnork, Koh Samed og Koh Kood

Oplev Hua Hin, Thailands mest eksklusive ferieby

Jungle, fiskerlandsbyer og snorkling

Fredelige strande med hvidt sand og turkis vand

Håndplukkede hoteller fra enkle bungalows til ypperste luksus

Læs mere

I den nordlige Siambugt gemmer der sig både nye og gamle feriefavoritter - fra den klassiske turistby Hua Hin i vest til Koh Koods jomfruelige strande ved Cambodias grænse i øst. Her bliver stemning og natur serveret på et sølvfad - direkte på stranden.

Poleret ferieliv og eksklusive hoteller i Hua Hin

Hua Hin er Thailands fornemste ferieby, og det eksklusive miljø er blomstret op omkring den thailandske kongefamilies egne feriepaladser.

Nyhavn Rejsers hoteller i Hua Hin er indbegrebet af Hua Hins afslappede elegance. Fra jeres hotel kan I udforske Hua Hins smukke templer, gå en runde på Thailands bedste golfbaner, og besøge elefanter og aber i nationalparkerne uden for byen.

Koh Samed – bungalows på stranden

Det er svært at forstå, at lysende, hektiske Bangkok og idylliske Koh Samed kun ligger få timer fra hinanden. Når I rejser til Koh Samed, træder I omgående ind i en anden verden, hvor kombinationen af den magelige, tilbagelænede feriestemning og de smukke strande er den perfekte opskrift på en afstressende badeferie.

Nyd den friske seafood, og tag på visit hos makak-aberne i junglen.

Genopdag det uspolerede Thailand på Koh Munnork

En gang var det drømmen om det enkle og smukke liv på stranden, der trak de første backpackere til Thailand. Den drøm lever i bedste velgående på Koh Munnork. Her er WiFi i lobbyen – men hvem gider sidde der?

Drop forbindelsen til omverdenen, og nyd i stedet et øjebliks total isolation. Med blot 22 bungalows på hele øen er det nemt at blive væk – og glemme alt om tid og pligter i en lille, skjult bugt.

Koh Kood – uberørt paradisø midt i marinenationalpark

En rejse til Koh Kood byder på fredelige strande med fint, hvidt sand og krystalklart vand. Øens kuperede midte er beklædt af jungle. Hvis der skal være en pause fra den lokale strand, kan I trekke i junglen til f.eks. Klong Chao-vandfaldet.

Et spændende afbræk på rejser til Koh Kood er også besøg i fiskerlandsbyen Ao Salad og på de nærliggende øer som Koh Mak og Koh Rang.

Udvalgte rejser til nordlige Siambugt

Se alle rejser

Unikke hoteller i den nordlige Siambugt

Få hjælp til jeres rejse til nordlige Siambugt i Thailand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til den nordlige del af Siambugten i Thailand - lige fra badeferie til storslåede oplevelser. Hør om romantiske rejser for 2 eller ferie for hele familien. Og hør ikke mindst om vores rejserådgiveres egne erfaringer fra utallige rejser i Thailands nordlige del af Siambugten. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.