• Villa med privat pool på Soneva Kiri, Thailand
 • Slap af på Soneva Kiris drømmestrand
 • Snorkeltur til fisk og koraller ved Soneva Kiri, Koh Kood, Thailand
 • Panorama over Soneva Kiri på Koh Kood i Thailand

Soneva Kiri, Koh Kood, Thailand

Overdådigt. Underspillet. Rustikt. Og på alle måder overlegent.

North Beach - den skønne strand ved Soneva Kiri på Koh Kood
Læs mere

Soneva Kiri hører til blandt verdens ypperste resorts. Her finder I rustik luksus i sublime omgivelser. Og sans for detaljer og raffineret enkelhed, når det er bedst. Det er med andre ord ultimativ barfodsluksus.

Panorama over Soneva Kiri på Koh Kood i ThailandSom en landsby af intime naturvillaer

Forestil jer en diskret og smuk landsby af enorme naturvillaer med privat pool og jacuzzi. I ét med en uberørt og frodig tropeø, omkranset af hvide strande og turkisblå vande. Det er selvfølgelig kun begyndelsen. For på Soneva Kiri 5+* venter jer en oplevelse, I ikke finder andre steder.

I bor i en gigantisk villa – fra 403 m2 og opefter - fordelt på både inde- og udeområder. Alt er omgivet af sublim service, gastronomi og underspillet luksus, når det er bedst. Det her er ægte og afslappet barfodsstemning – med privat (diskret) butler og egen golfbil selvfølgelig.

North Beach ved Soneva Kiri, Koh Kood, ThailandRo og harmoni

Det hele på Soneva Kiri emmer af ro og harmoni. Alt er bygget og indrettet i naturmaterialer med enkle linjer og skønne kreative overraskelser, som stort udendørs badeværelse, der bringer jer i tæt kontakt med naturen og de tropiske omgivelser.

Først og sidst, føler I jer bare velkomne. Både voksne og børn. Fra jeres private butler, som altid kun er et telefonopkald væk, over spaens kyndige terapeuter og børnehusets personale, bliver I mødt i øjenhøjde og med hjertevarme. Og alle har kun en ting for øje: Jeres velbefindende.

Bay view pool villa suite på Soneva Kiri i ThailandOplev friheden i jeres helt egen verden

De overdådige poolvillaer i Soneva Kiri spænder fra 403 til 1234 m2 inkl. jeres egen pool og de private udendørsarealer. Og det er mere end en villa, I flytter ind i. Det er jeres helt egen verden. Et romantisk refugie og et frirum for hele familien, fuld af hemmelige kroge, intime nicher, kreative overraskelser og skønne fællesarealer, hvor I bl.a. kan nyde resortets udsøgte gastronomi, bragt til døren. Og så har resortet selvfølgelig en løbende kalender med særlige aktiviteter og tilbud, som er inkluderet i jeres villa.

Sublim enkelhed er kodeordet på Soneva Kiri, og det er en filosofi, som er realiseret til perfektion i de gigantiske trævillaer, som med deres gennemtænkte og naturtro stil, store pools og nedsænkede badekar i det fri, smelter ubesværet sammen med de skønne omgivelser. Det er rustikt og det er underspillet. Nu er er spørgsmålet bare, om I vil bo på stranden eller højere oppe, inde i junglen med udsigt over bugten?

Bay view pool villa suite på Koh Kood i ThailandBayview Pool Villa Suite

Lad jer omfavne af Koh Koods regnskov og nyd udsigten over bugten fra disse eventyrlige villaer på 464 m2, som nærmest krammer den frodige bjergside med deres kurvede linjer, store træterrasser og pavilloner i flere planer.   

Villaerne ligger spredt i skoven, de fleste med udsigt til vandet, men for ikke at fælde flere træer end nødvendigt, varierer havudsigten mellem de forskellige villaer – og fra nogle er den mere begrænset.

Paradisstrand og villa ved Soneva Kiri i ThailandBeach Pool Villa Suite

I disse skønne villaer på 403 m2, vågner I op med direkte kig ud på poolen. Alt er bygget i træ og glider ind i naturens frodige omgivelse. LIge fra det store udendørs badeværelse, bl.a. med nedsunken jacuzzi, til den store terrasse med de indbydende loungemøbler. 

Fra poolen er der er ikke mange meter til bugtens lave vand.  det eneste svære spørgsmål er om I skal vælge liggestolene med kig over havet eller poolen? Villaerne ligger langs bugten, og udsigt og afstand til vand varierer mellem dem.

6-bedroom Private Pool Reserve Villa på Soneva Kiri i ThailandStor familie, venner og flere generationer sammen?

Der findes 14 villatyper på Soneva Kiri – med alt fra 2 til 6 værelser og den største er næsten et lille resort i sig selv på over 2900 m2 med flere pools, vandrutchebane og et væld af eksklusive faciliteter.

Læs om de største villatyper med plads til familie og venner her. Hør med jeres rejserådgiver, om hvilken villatype, som passer jer bedst.

Tree Pod dining på Soneva Kiri på Koh Kood i ThailandThailandsk gastronomi og middag i trætoppen

På Soneva Kiri går gastronomi og omgivelser ganske enkelt op i en højere enhed, og I kan glæde jer til originale kulinariske oplevelser fra øverste hylde i krydsfeltet mellem det internationale og thailandske køkken. Ofte underspillet, men af højeste kvalitet. Og så spiser børn op til 14 år gratis fra alle buffeter og fra børnemenuen.

I kan f.eks. nyde jeres middag i jeres egen ”fuglerede” i toppen af et træ. Maden bliver bragt til jer af en tjener, som kommer svævende i zipline! Og så kan I selvfølgelig også vælge at blive hjemme i jeres villa og få maden bragt til døren – eller arrangere en privat BBQ med dagens fangst fra havet.

Khun Benz restaurant i junglen på Soneva Kiri i ThailandSejl til Benz' Restaurant

Tilbage på jorden og dybt inde i mangroven, finder I Benz' restaurant, som ligger bortgemt ved en flod inde midt på øen. I sejler op ad kysten og op ad en flod omgivet af rengskov og mangrove, indtil I ankommer til et traditionelt pælehus ved flodbredden – her venter thailandsk mad, når det er allerbedst.

Chokoladehuset på Soneva Kiri, Koh Kood, ThailandFri adgang til isbar, chokoladehus og så meget mere

Soneva Kiri har også egen isbar med et 60 forskellige slags is og et chokoladehus med lige så mange slags hjemmelavede chokolader. Begge dele er inkluderet i jeres ophold ad libitum.

Derudover kan I f.eks. gå på opdagelse i resortets skønne vinkælder, som selvfølgelig byder på vinsmagning, eller kigge forbi ostehuset, som rummer en dejlig samling af oste og charcuteri fra hele verden.

Cinema Paradiso på Soneva Kiri i ThailandAl forkælelse mellem himmel og jord

Der er næsten ingen ende på måder, I kan forkæle jer selv – fra den storslåede morgenmad til en aftendrink foran det store lærred i resortets magiske udendørs biograf. Og fik vi nævnt, at I også kan se på stjerner sammen i resortets observatorium?

Snorkeltur til fisk og koraller ved Soneva Kiri, Koh Kood, ThailandEt hav af oplevelser og guddommelig spa

En stor del af oplevelsen på Soneva Kiri, er det væld af skønne aktiviteter, som resortet tilbyder. Og lad det være sagt med det samme: Der er rigtig meget at vælge imellem, og noget for enhver smag.

I kan selvfølgelig glæde jer til at snorkle og dykke – og har I ikke dykkercertifikat, kan I også tage et kursus på resortet. Og så kan I sejle – på alle mulige måder. Tag f.eks. en morgentur i kajak, lej jeres private katamaran eller start dagen med solopgang, morgenmad og champagne på havet - om aftenen, kan I også nyde solnedgangen på en aftencruise med cocktails.

Lev det gode Robinson Crusoe-liv på Soneva Kiri, ThailandSommerfuglesafari og meget mere

Tag på sommerfuglesafari eller på længere og kortere vandretur gennem regnskoven med en vidende guide, som vil hjælpe jer med at udforske øens mangfoldige flora og fauna – og skønne vandfald og kilder. I kan også besøge de lokale fiskersamfund, lære mere om det lokale liv og udforske øens uberørte mangroveskove og hemmelige laguner.

Kuhn Benz i køkkenet på Restaurant Benz på Soneva Kiri

Soneva Kiri har også en tennisbane, et fitnesscenter og selvfølgelig også en skøn spa, hvor I kan glæde jer til ophøjet ro og en sanselig rejse på tværs af terapeutiske traditioner, fra autentisk thaimassage til tibetanske varme sten.

Mange inkluderede oplevelser

Når I bor på Soneva Kiri har I mange oplevelser inkluderet allerede. I kan se alle her og I må gerne begynde at drømme.

The Den - Soneva Kiris kids club - udfordrer både børns og voksnes intelligensEn gigantisk djævlerokke i trætoppen

Soneva Kiri har også et fantastisk børnehus, The Den, som er formet som en gigantisk djævlerokke i bambus, der på en eller anden måde har fundet vej op i træerne. Det skal man nok forberede sig på at skulle forklare de små.

Børnehuset er delt i to – et for børn op til fem år og et for børn over fem år. Begge steder er omdrejningspunktet fri leg, kreativ læring og stimulerende aktiviteter i selskab med børnehusets engagerede personale.

Dyk eller snorkel til koraller ved Soneva Kiri, Koh Kood, ThailandLuksus med omtanke

Soneva Kiri bestræber sig løbende på at mindske sin miljøpåvirkning og være til gavn for sine omgivelser. Der er etableret flere økologiske køkkenhaver og fiskebrug med ferskvandsfisk, som afgiver næring til planter. Et koralrev er ved at blive fremdyrket ved hjælp af bl.a. solenergi og organisk affald omdannes til kompost.

Brugt madolie bruges som biobrændstof og resortet arbejder sammen med lokalsamfundene om bl.a. engelskundervisning til både lærere og elever.

Vegansk restaurant: Colours of the garden

Skabt af den danske kok, Carsten Kyster, har Soneva Kiri lanceret den veganske restaurant Colours of the Garden. Kom med på en kulinarisk rejse gennem fire af Thailands regioner når I spiser jer gennem den syv retters plantebaserede menu. Ingredienserne kommer selvfølgelig fra Soneva Kiris egen økologiske køkkenhave.

Soneva Kiris private fly og lufthavn på den lille naboø Koh Mai SiPrivatfly fra lufthavnen i Bangkok

Koh Kood ligger i Thailandbugten, og turen dertil foregår både hurtigt og ubesværet. Når I lander I Bangkok, bliver I budt velkommen af  Soneva Kiris personale, som ekskorterer jer gennem lufthavnen før rejsen fortsætter med resortets privatfly i ca. 70 min til Soneva Kiris private lufthavn på den lille ø Koh Mai Si. Her står jeres butler klar til at byde jer velkommen og sejle jer de sidste 5 minutter til jeres nye hjem på Koh Kood.  

På land venter jer en elektrisk golfbil, som kører jer til jeres villa. Golfbilen er derefter til jeres rådighed under hele opholdet, så I kan komme nemt rundt på den store ø.

Værsgo’ at træde indenfor.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.