Xl Thailand Khao Lak Memories Beach Aerial View
Oplevelse i Thailand

Khao Lak på cykel

På to hjul gennem plantager og jungle med velfortjent badetur i vandfald

Khao Lak er primært en perlerække af skønne strande, men Khao Lak er også meget mere end det. Oplev en smuk bid af det på en guidet cykeltur. Vil I krydre turen med en ekstra tur i kano?

Pause fra stranden og ind i junglen

For de solhungrende rejsende er Khao Lak helt naturligt lig med skønne strande uden det vilde liv, man kan finde andre steder på rejser i Thailand. Men selv om sandet lokker, så er det altid skønt at udforske baglandet, hvor man er, og at lære den lokale kultur og natur at kende.  

Gør I det på cykel, får I alle dufte og lyde med, I mærker solens varme og skovens frodige favn, og ikke mindst kan I stoppe, hvor I vil. 

Xl Thailand Khao Lak Klong Sung Nae Canal Little Amazon Takuapa
Small Thailand Khao Lak Bike Tour Dirt Road
Small Thailand Khao Lak Bike Tour Waterfall Jungle

Gennem regskov og plantager

I bliver hentet på jeres hotel kl. 8.00 om morgenen. I vælger den cykel, der passer jer bedst, og får en kort briefing. Og så er det ellers af sted på to hjul med kurs mod landsbyen Bang Niang 5 km syd for Khao Lak.

Cykelturen tager jer først gennem de frodige skove omkring Khao Lak, inden I også besøger både gummi- og palmeolieplantager i området. Her får I virkelig en fornemmelse af livet, som det leves i Sydthailand og nogle af de slags landbrug, som så mange thailændere lever af. 

En velfortjent badetur

Ved 11-tiden stiller I cyklerne og går en kort tur gennem regnskoven. Pludselig kan I høre lyden af et brusende vandfald i skovens dyb. 

Og den er god nok. Nu kan I endelig hoppe i vandet og køle ned. I har god tid her til at hvile musklerne og nyde den skønne oase, inden I cirka 12.30 cykler tilbage til Khao Lak, hvor I er fremme cirka 13.30. 

Praktisk information om cykeltur på Khao Lak 

Selve cykelturen varer fra 8.30 til 13.30, og alle kan være med. For børn mellem 2 og 6 år, kan I få et barnesæde til jeres cykler, mens børn fra 7 år og opefter kan vælge mellem forskellige cykler i børnestørrelse.  

Der er maks. 8 deltagere. En god grund til at bestille i god tid. Jeres guide har en flaske vand med til jer.

Small Thailand Khao Lak Bike Tour Jungle
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.