• Kør på eventyr fra Chiang Mai til Pai i egen tuk tuk
 • Oplev Thailands smukke natur med egen tuk tuk
 • Lokal landsby i Thailand
 • Solsikker og skøn natur i Thailand

Kør på eventyr i egen Tuk Tuk i Nordthailand

Væk fra alfarvej til skjulte bagveje og små landsbyer fra Chiang Mai til Pai

Kør på eventyr fra Chiang Mai til Pai i egen tuk tuk
Læs mere

Tag på 3 dages eventyr I jeres egen tuk tuk fra Chiang Mai til Pai med frihed til at stoppe og fordybe jer, når I vil. Her kommer I væk fra alfarvej tæt på det lokale liv. I kører ad fredfyldte bagveje, gennem Thailands smukke natur og forbi små landsbyer, I ellers ikke ville opleve på jeres rejse i Thailand.

I kører langt væk fra alfarvej til små landsbyer med egen tuk tukPå eventyr i egen tuk tuk

At køre sin egen tuk tuk lyder måske helt skørt – men samtidig også pirrende interessant, ikke? Her kommer I virkelig tæt på. I mærker vinden i ansigtet, vinker til de lokale og gør jeres transport til en oplevelse.

I starter i Mae Wang uden for Chiang Mai, hvor I lærer at håndtere tuk tuk’en i trygge omgivelser. Over de næste to dage kører I ad småveje gennem bjergene til Pai, før I den sidste dag bliver kørt tilbage til Chiang Mai i bil.

Tempel i teaktræ i lokal landsby i ThailandDAG 1: KØRETRÆNING OG KURS MOD BJERGENE

I hentes på jeres hotel i Chiang Mai og kører mod landsbyen Mae Wang med den mest nødvendige bagage for de næste dage.  I Mae Wang bliver I introduceret til tuk tuk’en, og når I er blevet dus med den, starter det rigtige eventyr.

3 dage i tuk tuk i Thailand med dig ved rattet - nyd den skønne oplevelseAd små landsbyveje kører I til et lokalt tempel og har tid til at kigge rundt. Herfra snor jeres rute sig gennem bjergene, forbi smukke landsbyer og til jeres overnatningssted i Bo Kaew-distriktet. Der er selvfølgelig rig mulighed for at stoppe undervejs for at tage billeder og nyde udsigten.

Jeres overnatning for natten er simpel og rustik i en lokal landsby. Her er ingen aircondition, men det savnes sjældent, da temperaturen er lavere i bjergene.

I kommer helt tæt på lokallivet med egen tuk tuk i Thailand

DAG 2: AD BAGVEJE og FORBI LOKALLIVET

Efter en simpel morgenmad fortsætter I tuk tuk-turen dybere ind i højlandet. Ad små bjergveje går turen lige forbi dagligdagslivet på landet og gennem de smukkeste bjerglandskaber. Helt derude, hvor rejsende normalt aldrig finder vej.

Omkring frokost gør I stop ved en lille gaderestaurant og har tid til at udforske landbylivet og det fine tempel i teaktræ, før turen går det sidste stykke mod bjergbyen Pai.

I skal overnatte på Phu Pai Art Resort i særdeles komfortable omgivelser og nyde en dejlig middag.

Boon Ko Ku So Bridge - ikonisk lang bambusbro ved Pai i ThailandDAG 3: EN AFSLAPPENDE MORGEN OG RETUR TIL CHIANG MAI

Nyd morgenmaden og morgenen på Phu Pai Art Resort. I behøver ikke at tjekke ud før klokken 11, så I kan nyde morgenen i et roligt tempo.

Her bliver I hentet og kørt i bil tilbage til Chiang Mai. I stopper ved den ikoniske bambusbro på vejen og et par lokale caféer. Og hvis noget fanger jeres opmærksomhed på vejen, har I god tid til at stoppe og fordybe jer.

Sidst på eftermiddagen er I tilbage på jeres hotel i Chiang Mai og kan fordøje de mange indtryk og oplevelser.

 

Fantastisk udsigt i Thailand

høj SIKKERHED OG TRYGHED

Vores samarbejdspartner er den eneste, der tilbyder, at I kan køre jeres egen tuk tuk i Nordthailand. De går hverken på kompromis med sikkerheden eller trygheden, og forsikring er en selvfølge.

En person kører tuk tuk’en, mens 1-2 medpassagerer kan sidde på bagsædet og nyde udsigten. I vil altid have en guide i tuk tuk foran jer, I kører ikke mere end 50 km/t. og alle love og regler holdes til punkt og prikke. Det eneste, I skal bekymre jer om, er faktisk at nyde turen. Hele vejen!

Lene Vestbjerg

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.