• Spring i bølgerne fra båden på cruise i Andamanerhavet
 • Similan Islands i Thailand byder på de smukkeste strande
 • Moorings 4800 katamaran, når I skal for sejl i Andamanerhavet

Med katamaran til Andamanerhavets tropeøer

Privat båd med crew ud i det blå fra Phuket i Thailand

Vidunderlig afslapning på katamaran cruise fra Phuket
Læs mere

Sejl fra Phuket ud på eventyr blandt Thailands smukke tropeøer. Lig for svaj ved paradisstrande og i skjulte bugter. Hop i vandet til farverige fisk. Nyd afslapning om bord. Og lad jer vugge i søvn. Hvor skal turen gå hen? I bestemmer!

Paddle boards, snorkeludstyr, gummibåd - det hele er medDette er det ultimative øhop i Thailand. Et cruise i privat katamaran med den totale frihed til at søge netop derhen, hvor I gerne vil. Og med personale til at tage sig af alt det praktiske.

Friheden til at sætte sin egen kurs

I står ud fra Phuket, men herfra er det så begrænset med bindinger. I bestemmer nemlig, hvor sejlturen skal gå hen. I har friheden til at søge det smukkeste af det smukke. I aftaler det overordnede med jeres rejserådgiver eller personalet om bord, men herfra lader I vind, vejr og humør lægge ruten. 

Gå i land på paradisstrande på cruise i Andamanerhavet - her Koh Ha YaiI kan opleve steder, andre kun ser på postkort. Lægge til i afsides bugter. Gå i land på paradisstrande. Snorkle med fisk og skildpadder. Blive de bedste steder for svaj for at se alle dagsturisterne sejle hjem til hotelværelset. Og dreje mod venstre, hvor alle andre er på vej mod højre. 

Eller rettere: mod bagbord, hvor alle andre tager mod styrbord. I kan lige så godt komme ind i de maritime terminologier. 

James Bond Island - Koh Tapu - i Phang Nga-bugten i ThailandPhang Nga-bugten, Similan Øerne, Trang Øerne eller Phi Phi?

I lejer jeres katamaran for minimum 4 nætter/5 dage. De naturlige mål at sætte sig er Phang Nga-bugten, Similan Øerne, Trang Øerne eller Phi Phi Øerne. Skønne tropeøer med hver deres karakteristika. 

Cruise i Andamanerhavet - langt fra alt og alleKalkstensøerne i Phan Nga-bugten

Phan Nga-bugten er et spektakulært skue med kalkstenøer, der rejser sig råt og brutalt op af havet. De gemmer på dejlige strande og store grotter. 

Nogle steder som James Bond Island virker måske som magneter på dagsturisternes longtail boats, men I har de skønne bugter for jer selv, hvis I ligger for svaj under stjernehimlen, når dagen går på hæld. 

Stranden fra filmen The Beach på Phi Phi ØernePhi Phi Øerne

Det samme gør sig gældende ved Phi Phi Øerne, der er blevet meget populære. Men det er der jo en god grund til. Se filmen ”The Beach”, og I ved hvorfor. Hop i vandet med snorkel, og I forstår det endnu bedre.

Similan Islands i Thailand byder på de smukkeste strandeSimilan Øerne

Similan Øerne er om muligt endnu smukker end Phi Phi Øerne med krystalklart vand, kridhvide strande, bløde klipper og et farverigt marineliv, men I skal være her i vinterhalvåret af hensyn til vind og vejr. Nyd gudesmukke strande og måske Thailands bedste snorkling. 

Havskildpadde i overfladen spottet fra båden ved Similan Islands, ThailandTrang Øerne

Vi er nu ved øer som Koh Ha, Koh Lanta, Koh Ngai og ikke mindst Koh Mook med den magiske Emerald Cave. Smukke og stille kuperede øer med jungle omkranset af hvide strande med bungalow resorts.

I kan i princippet vente med at bestemme jer, til I er derude, men Similan Øerne skal bestilles hjemmefra, da der skal indhentes tilladelse til at sejle til øerne. Tal også med jeres rejserådgiver om, hvor langt I kan nå omkring, så I rejser med de rigtige forventninger. 

Hæng ud i nettet på cruise i Andamanerhavet Det gode liv om bord

Lad os gøre det kort: I har personale til det hele. Undtagen til at nyde det, og den side af sagen klarer I helt sikkert selv. 

I får mad og drikke serveret, og det hele er inkluderet fra cocktails til desserter. I sejler ca. 3 timer om dagen, så der er tid til at kaste anker og slappe af, svømme, snorkle. sejle i kano, på paddle board, fiske, eller hvad I nu har lyst til. Alt udstyr er om bord. 

I har en dejlig kahyt med aircondition og privat badeværelse med toilet og brus. 

For sejl eller for motor? Tal med jeres rejserådgiver om vælg af båd til cruise i AndamanerhavetFor sejl eller for motor?

Der er 2 bådtyper – Mooring 4800 med sejl og Mooring 514PC uden sejl, dvs. ren motorkatamaran.  Begge har 3 gæstekahytter, så I kan maks. være 6 personer. Prisen pr. person bliver naturligvis lavere, jo flere I er. 

I har kok og kaptajn om bord. Motorkatamaranen har desuden en steward. Brændstof og ekstra personale betyder højere pris for denne, men I kan også komme længere omkring og er ikke så afhængige af vind og vejr. Tal med jeres rejserådgiver om, hvordan I vil kombinere cruise i Andamanerhavet med flere oplevelser i land.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.