Xl Thailand Phuket Big Buddha Daylight Phra Phutta Ming Mongkol Akenakiri
Oplevelse i Thailand

Meditation med Thailands munke

Introduktion til buddhisme og meditation på Phuket

Find jeres indre ro og blive klogere på det thailandske samfund på denne formiddagsudflugt, hvor I besøger det lokale Wat Chalong kloster, kommer tættere på munkenes liv og får nogle meditationsteknikker med på vejen. Halvdagstur med guide.

Den gamle skole

Med over en halv milliard følgere, regnes buddhismen i dag for en af de store verdensreligioner. Det hele begyndte cirka 500 f.v.t. med en indisk prins, Siddharta Gautama, som ville gøre sig fri af verdens lidelse. 

For at gøre en lang historie meget kort, lykkes det til sidst prinsen – efter seks års vandring, askese og meditation – at gøre sig fri og blive ”den oplyste”: Buddha.  

I dag er det særligt i Sri Lanka, Tibet, Sydøstasien og Østasien, at buddhismen står stærkest i dens mange forskellige forgreninger. 

I Thailand hersker Theravada-buddhismen, ”de ældstes lære”, som regnes for at være den mest rene form for buddhisme – i den forstand, at den hører til de ældste skoler og ligger sig tættest op af Buddhas eget liv og lære. 

En nøgle til Thailand

Buddhismen er ganske enkelt – måske sammen med mad – kernen i det thailandske samfund, hvor cirka 95 procent af befolkningen identificerer sig som buddhister. At forstå buddhismen er med andre ord en af nøglerne til at forstå thailænderne. 

Og så er feriens rolige tempo den perfekte lejlighed til at lære nogle meditationsteknikker, som kan hjælpe den indre ro på vej, inden I igen finder vej til strandstolene. 

Xl Thailand Phuket Wat Chalong Temple
Xl Thailand Phuket Big Buddha Statue Phra Phutta Ming Mongkol Akenakiri
Xl Thailand Boys Monks People

Mød munkene i Wat Chalong

I bliver hentet enten kl. 8.30 eller 13.00, afhængigt om I ønsker en formiddagstur eller eftermiddagstur. Jeres rejse ind i den thailandske buddhisme begynder med et besøg til templet Wat Luang Pu Supha, som er et af Phukets mest hellige steder. Templet blev etableret af Phukets mest kendte munk, som i 2013 døde i en alder af 118 år. 

Her vil jeres guide forklare jer nogle meditationsteknikker, inden turen går videre til klostret Wat Chalong, som i mange år har været et vigtigt buddhistisk læringscenter i Thailand.  Her vil I gøre de lokale munke selskab, og lære dem lidt at kende, mens de udfører deres daglige ritualer.

Meditation ved Sydøstasiens største buddha

Med jeres nye viden og baggagen, sætter I nu kurs mod – og hold fast – Phra Phutta Ming Mongkol Akenakiri. Det er ikke bare et langt navn, det er også Sydøstasiens største Buddhastatue. 

Her sidder Buddha smukt placeret på en frodig bakketop, og det er et oplagte sted at lade dagens indtryk og lektioner sive ind – og den indre ro vokse i et stille hjørne af parken.  Børn er også velkomne på denne halvdagstur.

Halvdagsturen er perfekt til at kombinere jeres strandophold med lidt oplevelse. Tilføj den f.eks. til en af følgende rejser, hvor ro og selvforkælelse er i centrum:

Bungalowferie på The Surin
Underspillet luksus på Phuket

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.