• Oplev strandene på smukke Koh Mak, Thailand
 • Oplev strandene på Koh Wai, Thailand
 • Luftfoto over eventyrlige Koh Kham, Thailand
 • Huse ved Bang Bao Pier, Koh Chang, Thailand

Øhop fra Koh Chang til Koh Kood

Opdag hemmelige paradisøer i det østlige Thailand, inkl. frokost

Oplev strandene på smukke Koh Mak, Thailand
Læs mere

I kunne skære gennem bølgerne i ét væk på jeres tur fra Koh Chang til Koh Kood, men hvorfor, når I nu er på ferie og har mulighed for at gøre stop, snorkle og slappe af på smukke småøer på vejen?

Fantastisk sandstrand på Koh Chang i ThailandØhop med skønne stop på vejen

Solbriller på og snorkler på panden. Tid til at dyppe fødderne i vandet. Og lade dem tørre igen. Igen og igen. Og til at hoppe helt i vandet og spejde efter fiske og dyr i koralrevet. Og nyde synet af lokale fiskere gøre det, de gør allerbedst.

Og spise frokost på en lille afsidesliggende ø, når man bliver lidt sulten. Det er sådan, det skal gøres, når man sejler fra Koh Chang til Koh Kood i det østllige Thailand.

Fyrtårnet på Bang Bao Pier, Koh Chang, ThailandAfgang fra fiskerlandsbyen Bang Bao

I bliver hentet på jeres hotel efter morgenmad og kørt til fiskerlandsbyen Bang Bao i den sydlige del af Koh Chang. Bang Bao er i sig selv et specielt sted. En lille landsby på vandet, som er vokset på en mole, der fungerer som hovedstrøg med butikker, cafeer og lokale hjem i pælehuse. 

For enden af molen ligger fiskerbåde, speedbåde og turistbåde fortøjet. En af speedbådene venter på jer. I hopper om bord på jeres båd, og sætter kurs mod Koh Kood med stop ved de små paradisøer Koh Wai, Koh Kham og Koh Mak. I har tid til at plaske i vandet, sole jer og snorkle dagen igennem.

Nyd omgivelserne på hyggelige Koh Wai, ThailandDet østlige Thailands skjulte skatte

Jeres første stop er på Koh Wai, en lille ø uden strøm, som kun er 2 km lang og 1 km bred. Men hvilken ø. Man forstår godt, at den med sine kridhvide strande og turkisblå vande er et yndet romantisk tilflugtssted for lokale thailandske turister. 

Nyd de kridhvide sandstrande på Koh Kham, ThailandParadise Lost på Koh Kham

Det samme gælder jeres næste stop, Koh Kham, som har fået tilnavnet ”paradise lost”. Hvorfor, forstår man når man første gang sætter fødderne i det bløde sand. Ikke bare er her paradisisk smukt, her er også et halvfærdigt resort, som naturen på forunderligvis tager tilbage og giver grønt liv til det menneskeskabte.

På Koh Kham kan I snorkle, bade og gå en tur op til toppen af en bakke med fabelagtige udsigter over øen og Thailandsbugten, inden I nyder en frokost i skyggen et sted.

Oplev strandene på smukke Koh Mak, ThailandSmukt som et postkort

Dagens øhop slutter på den lille postkortsmukke ø Koh Mak, som de senere år er gået fra at være en ukendt perle til et populær, men stadig stille, ferieø med strande i absolut topklasse. Ja, der er meget at vælge imellem i skønne Thailand. Fra Koh Mak, bliver I sejlet til jeres resort på Koh Kood – endnu en gudesmuk ø i Thailandsbugten, som I nu kender en hel del bedre!

Turen kan laves i begge retninger og er især optimal at som en del af rejsen Eventyr og øhop i Koh Chang Marine Park. Snak gerne med en af vores Thailand-eksperter.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.