• Kom ud i naturen og tæt på de lokale - tag på cykeltur i Thailand
 • Kom tæt på naturen under en cykeltur på Koh Pha Ngang
 • Ved Wat Maduea Wan templet kan I tage trappen op til Khao Ra, det højeste punkt på Koh Pha Ngan
 • Kokosplantage i Thailand

På cykel til Koh Pha Ngans plantager og jungle

Et skønt afbræk fra strandene på Koh Pha Ngan

Tag med på cykeltur i Thailand, og kom tættere på oplevelserne
Læs mere

Kom ud ad landeveje og junglestier til en side af Koh Pha Ngan, alt for få oplever. Smag på øens frugter, gå i tempel og nyd fantastisk udsigt. Og ikke mindst: Nyd, hvordan en tur på cykel bringer jer i nærkontakt med natur og det lokale liv.

På cykel i skov, jungle og over vandløb i ThailandKoh Pha Ngan er for de fleste lig med skønne strande, dejlig afslapning og masser af tid sammen. Men vend jer en gang om fra havet og se ind over øen. Bjergene rejser sig. Junglen står tæt. Derinde folder det lokale liv sig ud i små samfund, plantager og templer. 

Motion på den gode måde

Kom af sted til det hele på cykel. Ud til frisk luft, vind i håret og lidt sved på panden. I mærker duftene og lydene, møder smilene fra de lokale og kan stoppe, hvis der er noget, som skal udforskes eller fotograferes. 

Kom tæt på naturen under en cykeltur på Koh Pha NgangLandeveje og junglestier på Koh Pha Ngan

I starter ad landevejen, hvor I lige kan vænne jer til cyklerne. Snart venter mindre junglestier, men selv om de er smalle, kan alle være med. I krydser vandløb, og det går da også lidt op og ned ad bakke i ny og næ. 

Smag på nogle af Thailands fantastiske eksotiske frugterSmag på Koh Pha Ngan

Der er mange stop, hvor I nyder godt af jeres guides lokalkendskab. I besøger en kokosplantage og oplever også rambutan, ananas, mangosten, dragefrugt, citrongræs og meget mere i plantager og på markedet i Thongsala, hvor I kan smage på de friske frugter. 

Ved en bod langs vejen kan I slukke tørsten i frisk kokosmælk. I hører også om dyrelivet og ser nok varaner, måske en træsnog og ganske givet de store vandbøfler. 

Ved Wat Maduea Wan templet kan I tage trappen op til Khao Ra, det højeste punkt på Koh Pha NganLad dragerne vise vej til toppen

I kommer gennem landsbyer og smukke landskaber til Wat Madua Wan-templet. Nu skal I op i himlen. Templet er flere hundrede år gammelt, hvor ingen drømte om turisme på Koh Pha Ngan, men de havde forstand på udsigter! En lang trappe flankeret af drager leder jer til Khao Ra, det højeste punkt på Koh Pha Ngan.

På vej tilbage besøger I en krydderurtehave og får et indblik i, hvordan de lokale bruger urterne som medicin. Turen slutter med noget koldt at drikke tilbage på kontoret, hvor den startede. 

På cykeltur i Thailand ad junglestier, små veje og over vandløbPraktisk information om cykeltur på Koh Pha Ngan

I bliver hentet på hotellet kl. 8.00 og kørt til startstedet i Thongsala. Her får I en grundig instruktion, cykel og hjelm. Jeres guide har en veludstyret rygsæk med alt fra myggemiddel til lappegrej. I cykler i grupper på op til 5 personer. Cykelfirmaet er ejet af to engagerede danskere, som har styr på kvaliteten.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.