• Åbent gadekøkken i færd med at lave dumplings, Bangkoks Chinatown
 • Smag på Chinatown, Bangkok
 • Streetart i Chinatown, Bangkok
 • Chinatown i Bangkok er fuld af farver og indtryk

Smag på Bangkok by night

En kulinarisk rejse gennem Chinatowns gadekøkkener og lokale restauranter

Åbent gadekøkken i færd med at lave dumplings, Bangkoks Chinatown
Læs mere

Når mørket falder på, er Chinatown i Bangkok et bombardement af sanseindtryk. På denne aftentur tager vi jer helt tæt på byens stemning og viser vej til de bedste gadekøkkener og lokale restauranter.

Bangkoks Chinatown er mere end 200 år gammel, og har siden kinesernes indtog været det økonomiske centrum i byen. I dag er området en af de største Chinatowns i verden og en kendt gastronomisk destination.

Chinatown i Bangkok om aftenen er fuld af sanselige indtrykHelt tæt på Chinatowns mange indtryk

Yaowarat Road løber som en pulserende nerve gennem Bangkoks Chinatown, og her emmer af liv. Overalt lyses gadebilledet op af farverige skilte med kinesiske tegn og hyggelige lanterner. Og små butikshuse, restauranter og gadekøkkener ligger side om side, og byder på alt fra kinesiske urter til dampende ’dim sums’ og souvenirs. Glæd jer til en aftentur i selskab med en lokal guide, hvor I kommer helt tæt på det hele - fra stemningen til gadekøkkenerne til byens street art og meget mere!

Food art i Bangkok, Chinatown

neonlys og hemmelig baggader

I starter fra Hua Lamphong togstationen på kanten af Chinatown og bevæger jer langsom igennem en labyrint af små hemmelige passager og baggader. Her leves lokallivet og lyden af den nyeste komedieserie blander sig med naboens småsnakken og bilerne i det fjerne.

I mærker i særdeleshed kontrasten, når I træder fra de mørke, stille baggyder direkte ud på Yaowarats neonoplyste og populære hovedgade. 

Lokale dumplings fra gadekøkken i Chinatown, BangkokSmagfulde retter og spændende historier

Fra plastikstole og gadekøkkener til charmerende lokale restauranter er det nu tid til at tage et stort bid af Chinatown. I skal smage på forskellige retter (og lokale drikkevarer) såsom dim sums, dumplings, frisk fisk og skaldyr samt søde, lokale desserter.

Gennem aftenen fortæller jeres guide om historien bag de forskellige retter, som I smager på, og I kan glæde jer til at få endnu større indsigt i Bangkoks lokalliv og fortid.

 

Smag på Bangkoks Chinatown by nightSpis løs – i vished og tryghed

I kan trygt spise løs af de retter, som jeres guide tilbyder. De er nøje udvalgte med henblik på smag, friskhed og hygiejne. Thailænderne er, om nogen, kritiske når det kommer til deres mad, og har et gadekøkken ikke styr på hygiejnen, tager det dem lang tid at opbygge tilliden igen.

Velbekomme!

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.