• Åbent gadekøkken i færd med at lave dumplings, Bangkoks Chinatown
 • Smag på Chinatown, Bangkok
 • Streetart i Chinatown, Bangkok
 • Chinatown i Bangkok er fuld af farver og indtryk

Smag på Bangkok by night

En kulinarisk rejse gennem Chinatowns gadekøkkener og lokale restauranter

Åbent gadekøkken i færd med at lave dumplings, Bangkoks Chinatown
Læs mere

Når mørket falder på, gadekøkkenerne rulles ud og lysene tændes, er Chinatown i Bangkok et bombardement af sanselige indtryk. På denne halvdagstur om aftenen tager vi jer helt tæt på byens stemning, og viser jer vej til de bedste gadekøkkener og lokale restauranter.

Bangkoks Chinatown er mere end 200 år gammel, og har siden kinesernes indtog været det økonomiske centrum i byen. I dag er området en af de største Chinatowns i verden og en kendt gastronomisk destination.

Chinatown i Bangkok om aftenen er fuld af sanselige indtrykHelt tæt på Chinatowns mange indtryk

Yaowarat Road løber som en pulserende nerve gennem Bangkoks Chinatown, og her emmer af liv. Overalt lyses gadebilledet op af farverige skilte med kinesiske tegn og hyggelige lanterner. Og små butikshuse, restauranter og gadekøkkener ligger side om side, og byder på alt fra kinesiske urter til dampende ’dim sums’ og souvenirs. Glæd jer til en aftentur i selskab med en lokal guide, hvor I kommer helt tæt på det hele - fra stemningen til gadekøkkenerne til byens street art og meget mere!

Udsigten ud over Chao Praya-floden i BangkokStart med solnedgang over floden

I starter jeres tur på toppen af et lille gæstehus gemt dybt inde i Chinatowns atmosfæriske baggader. Herfra har I en fantastisk udsigt ud over Chao Phraya-floden, hvor ekspresbådene sejler de lokale hjem fra arbejde og tungt lastede pramme langsomt tøffer op af floden.

Herfra nyder I solnedgangen med en kold forfriskning, mens jeres guide fortæller om programmet for aftenen, der venter forude.

Streetart i Chinatown, BangkokGør som de lokale, spring på en tuk tuk 

Fra tagtoppen går turen nu ned i gadehøjde. Efter en kort gåtur gennem de labyrintiske sidegader springer I på en tuk tuk og kører dybt ind i Chinatowns hjerte, hvor den kulinariske rejser starter. 

Lokale dumplings fra gadekøkken i Chinatown, BangkokSmagfulde retter og spændende historier

Fra plastikstole og gadekøkkener til charmerende lokale restauranter er det nu tid til at tage et stort bid af Chinatown. I skal smage på forskellige retter (og lokale drikkevarer) såsom dim sums, dumplings, frisk fisk og skaldyr samt søde, lokale desserter.

Gennem aftenen fortæller jeres guide om historien bag de forskellige retter, som I smager på, og I kan glæde jer til at få endnu større indsigt i Bangkoks lokalliv og fortid.

Food art i Bangkok, ChinatownFør I siger godnat

Aftenens sidste stop er en hyggelig udendørs bar, hvorfra I kan nyde det sidste af Chinatowns mylder i komfortabel afstand. Læn jer tilbage, og lad de mange indtryk forankre sig.

Smag på Bangkoks Chinatown by nightSpis løs – i vished og tryghed

I kan trygt spise løs af de retter, som jeres guide tilbyder. De er nøje udvalgte med henblik på smag, friskhed og hygiejne. Thailænderne er, om nogen, kritiske når det kommer til deres mad, og har et gadekøkken ikke styr på hygiejnen, tager det dem lang tid at opbygge tilliden igen.

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.