• Sejl kano på Sang Nae-floden gennem Little Amazon i Thailand
 • Bantantræ med hængende rødder i Little Amazon, Thailand
 • Templer og buddhaer i Old Takua Pa, Thailand

Vilde dyr, regnskov og landsbyliv ved Khao Lak

Oplev Old Takua Pa og sejl i kano gennem regnskoven Little Amazon

Sejl kano på Sang Nae-floden gennem Little Amazon i Thailand
Læs mere

Tag på en oplevelsesrig heldagstur til Phang Ngas mange kontraster. I selskab med en guide skal I opleve det fredfyldte landsbyliv i Old Takua Pa, sejle i kano på Sang Nae-floden gennem regnskov med vilde dyr og nyde en skøn frokost med udsigt ud over Phang Nga-bugtens eventyrlige landskab.

Nyd panoramaudsigten fra Samed Nang She View Point, ThailandPhang Ngas mange kontraster

I bliver hentet omkring klokken 7.30 om morgenen på jeres hotel enten i Phuket eller i Khao Lak med kurs mod den lille landsby Old Takua Pa i Phang Nga-provinsen.

Phang Nga er kendt for sin storslåede natur med junglebeklædte kalkstensklipper, hemmelige grotter og turkisblå laguner. Men provinsen har også meget andet at byde på såsom autentisk landsbyliv og frodig regnskov med slanger, aber og andre vilde dyr. Glæd jer til at opleve Phang Ngas mange kontraster på denne heldagstur.

Oplev Sarasin-broen, som forbinder Phuket og Phang Nga-provinsenDen historiske Sarasin-bro

Hvis I starter oplevelsen i Phuket, skal I på jeres vej mod Old Takua Pa køre over Sarasin-broen, som forbinder Phuket og Phang Nga-provinsen. Broen blev bygget i 1967 som erstatning for færgerne, der var den eneste måde at krydse floden på. Siden er en ny og større bro blevet bygget side om side med den oprindelige Sarasin-bro, som i dag kun er en gangbro over floden. Udsigten herfra er populær, og I vil møde flere lokale på broen, som er i færd med at fiske dagens aftensmad op af floden.

Vær opmærksom på, at hvis I starter oplevelsen i Khao Lak, kører I ikke over broen.

Templer og buddhaer i Old Takua Pa, ThailandAutentisk landsbyliv i Old Takua Pa

I ankommer kort efter til Old Takua Pa, hvis rolige landsbyliv inviterer til at sætte tempoet helt ned. Oprindeligt var Old Takua Pa en blomstrende mineby med søfarere, handlende og kinesiske minearbejdere. Det afspejler sig på de små, farverige sino-portugisiske huse, kinesiske templer og tehuse, som i dag pryder gadebilledet.

I vil møde lokale på ældre kinesiske herrecykler på vej til det lokale marked. Mødre i færd med at ordne dagens vasketøj foran deres huse, mens børnene leger på vejen. Og ældre, der fredfyldt sidder på familiens veranda og observerer landsbylivet i Old Takua Pa, som glider langsomt forbi.

Oplev det rolige liv i Old Takua Pa, Thailand

Smag på lokallivet

På jeres vej gennem byens små gader har I mulighed for at smage på det lokale køkkens retter og snacks. I stopper når I har lyst, fordyber jer og lader byens rolige tempo smitte af.

Med kano ad Sang Nae-floden i Little Amazon, ThailandMed kano gennem Little Amazon

I skifter nu landsbylivet ud med Thailands svar på Amazonas – også kaldet ”Little Amazon”. I flyder stille afsted i kano på Sang Nae-floden omgivet af frodig, grøn mangrove og eventyrlige banyantræer, hvis sammenfiltrede rødder hænger vildt ned fra trætoppende. På jeres sejltur gennem junglen kan I spotte aber, der leger i træerne, dovne varaner i vandkanten og slanger, der søvnigt hænger i grenene.

Oplev aber og andre vilde dyr i Little Amazon, ThailandEn fredfyldt oplevelse

Det er en fredfyldt oplevelse at sejle afsted gennem junglen, hvor fuglene synger og duften af vild natur omfavner jer. Stilheden er næsten larmende, om end den til tider afbrydes af en lille båd med motor på, der sejler forbi.

Samed Nang She View Point med udsigt ud over Phang Nga-bugten, ThailandFrokost med panoramaudsigt

Sidste stop på jeres tur er Samed Nang She View Point. Her nyder I dagens (sene) frokost akkompagneret af den smukkeste panoramaudsigt ud over Phang Nga-bugtens eventyrlige landskab med jungleklædte kalkstensklipper, hvide sandstrande og blå laguner.

Herefter går turen atter tilbage til jeres hotel, hvor I cirka ankommer ved 17-tiden.

I kan eksempelvis kombinerer denne oplevelse med jeres strandophold i Khao Lak på Nyhavns store Thailandeventyr.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.