• Sejl kano på Sang Nae-floden gennem Little Amazon i Thailand
 • Farverigt vægmaleri i Old Takua Pa, Thailand
 • Bantantræ med hængende rødder i Little Amazon, Thailand
 • Templer og buddhaer i Old Takua Pa, Thailand

Vilde dyr, regnskov og landsbyliv ved Khao Lak

Oplev Old Takua Pa og sejl i kano gennem regnskoven Little Amazon

Sejl kano på Sang Nae-floden gennem Little Amazon i Thailand
Læs mere

Tag på en oplevelsesrig heldagstur til Phang Ngas mange kontraster. I selskab med en guide skal I opleve templer og det fredfyldte landsbyliv i Old Takua Pa og sejle i kano på Sang Nae-floden gennem regnskov med vilde dyr og fortryllende fuglesang.

Oplev "Little Amazon" i kajak på Sung Nae-floden gennem Banyan Tree Forest, ThailandCASHEWNØDDER OG KANO GENNEM LITTLE AMAZON

I bliver hentet omkring klokken 8.30 om morgenen på jeres hotel eller i Khao Lak og begynder med et besøg til en lokal fabrik, som laver cashewnødder – en stor eksportvare i denne del af Thailand. Herfra sætter I kurs mod Thailands svar på Amazonas – også kaldet ”Little Amazon”. 

I roer stille afsted i kano på Sung Nae-floden gennem Banyan Tree Forest, omgivet af frodig, grøn mangrove og eventyrlige banyantræer, hvis sammenfiltrede rødder hænger vildt ned fra trætoppende. Her kan I bl.a. kan spotte aber, der leger i træerne, dovne varaner i vandkanten og slanger, der søvnigt hænger i grenene. Herfra sejler I videre gennem den fortryllede Nipa Palm Forest, hvor en symfoni af fuglesang gør jer selskab fra skovens dyb. 

Oplev aber og andre vilde dyr i Little Amazon, ThailandDet er en vidunderlig og fredfyldt oplevelse at sejle afsted gennem junglen, hvor fuglene synger og duften af vild natur omfavner jer. Stilheden er til tider larmende – hvis altså ikke en af de lokale sejler forbi i deres motorbåd. For så larmer det faktisk – men bare rolig, de er hurtigt væk igen.

Oplev det rolige liv i Old Takua Pa, ThailandMADMARKED OG LANDSBYLIV I OLD TAKUA PA

Efter en dejlig frokost i smukke omgivelser, går jeres tur videre til det lokale madmarked i Old Takua Pa, hvis rolige landsbyliv inviterer til at sætte tempoet helt ned. Oprindeligt var Old Takua Pa en blomstrende mineby med søfarere, handlende og kinesiske minearbejdere. Det afspejler sig på de små, farverige sino-portugisiske huse, kinesiske templer og tehuse, som i dag pryder gadebilledet.

I vil møde lokale på ældre kinesiske herrecykler på vej til det lokale marked. Mødre i færd med at ordne dagens vasketøj foran deres huse, mens børnene leger på vejen. Og ældre, der fredfyldt sidder på familiens veranda og observerer landsbylivet i Old Takua Pa, som glider langsomt forbi.

Kinesisk tempel i Old Takua Pa, Phang Nga, ThailandHer ska I også besøge såvel et thailandsk buddhistisk tempel som et kinesisk tempel, og så er det tid til en velfortjent lokal kaffe, kafé boran, inden turen atter tilbage til jeres hotel, hvor I cirka ankommer sidst på eftermiddagen.

FORBERED JER PÅ EN FANTASTISK DAG I JUNGLEN

Vi anbefaler, at I medbringer solcreme og behagelige sko - gerne sandaler. Sidst, men ikke mindst, kan I med fordel medbringe jeres foretrukne middel til at afskrække myg.

I kan eksempelvis kombinerer denne oplevelse med jeres strandophold i Khao Lak.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.