• Den smukke strand ved Anantara Layan Phuket Resort
 • Kom tæt på stranden i en Beachfront Layan Pool Villa på Anantara Layan Phuket Resort
 • Nyd en smagfuld Khao Soi Kai på Anantara Layan Phuket Resort

Anantara Layan Phuket Resort, Phuket, Thailand

Overdådig idyl i fredfyldt og afsides bugt på Phuket

Den smukke strand ved Anantara Layan Phuket Resort
Læs mere

Ved foden af Phukets frodige højdedrag gemmer Anantara Layan Phuket Resort sig i en lukket bugt. Nyd fred, gastronomi og vidunderlige omgivelser med masser af plads. Og forkæl jer selv med en enestående poolvilla.

Pool og strand på Anantara Layan Phuket ResortDet er stadig muligt at finde ugenerte perler på Phuket. Men at finde et resort, der ligger helt og aldeles for sig selv ud til en smuk strand i en afsides bugt, er alligevel et særsyn. Når det så som Anantara Layan Phuket Resort også er fyldt med idyl og skønhed, er grundlaget for en unik rejse til Phuket lagt!

Romantisk middag på stranden på Anantara Layan Phuket ResortRomantik og solnedgange på Phuket

En landskabsarkitekt kunne ikke have skabt bugten mere perfekt. Stranden er formet i en smilende bue, og ude i det vandet ligger den lille ø Koh Katha med åbning til havet på begge sider. Det giver ikke bare en smuk udsigt, men også stille vand. I kan gå ud til øen ved lavvande og svømme herfra eller bare nyde se resortet i en ny vinkel med den frodige baggrund.

Bugten vender mod vest, så hele sceneriet forkæles med romantiske solnedgange. 

Lobbyen på Anantara Layan Phuket ResortHotel med Gennemført stil og masser af plads

Anantara Layan Phuket Resort er anlagt op ad bakkedraget, så I overalt fanges I af udsigterne over bugten, havet og frodigheden. I vil nyde den smukke arkitektur og gennemførte, moderne indretning med masser af lys og ikke mindst masser af plads. 

Når I f.eks. sætter jer i det smukke bibliotek, er det svært ikke at overføre indretningen til ens eget hjem i tankerne. Der er bare rart og en fredfyldt og afslappet stemning. Og når I sidder på terrassen over den enorme pool, står tiden stille. Poolen går på magisk vis i et med stranden og havet. Gennemført. 

Nyd en smagfuld Khao Soi Kai på Anantara Layan Phuket ResortGastronomi på Anantara Layan Phuket Resort

Anantara Layan Phuket Resort er en gastronomisk oplevelse fra morgen til aften. Få steder serverer så overdådig morgenmad, og dagen igennem kan smagsløgene forkæles med stort og småt. 

 • Sala Layan er hoverrestauranten med fokus på Middelhavskøkkenet
 • Dee Plee serverer Thai fine dining til aften
 • Breeze er klar med snacks ved poolen

I kan også få serveret mad i jeres villa eller et romantisk sted for to på stranden. Vil I lære at lave den selv, kan I deltage i resortets kokkeskole. The Mojito Factory serverer drinks og cocktails. I vil aldrig mangle noget.

Den smukke strand ved Anantara Layan Phuket ResortAktiviteter for store og små 

Anantara Layan Phuket Resort er lige så meget til romantisk tosomhed som familieferie. Hop på et paddle board ved stranden eller lån kajakker til at fiske blæksprutter fra eller til at udforske kysten og vådområdet bag resortet. I kan også tage på cykeltur i nationalparken Sirinath eller ad strandvejen til lokale markeder. 

Smuk strand i ThailandAndamanerhavets øer inviterer til ture i longtailbåde f.eks. til gode snorkelsteder. Børnene har en super børneklub og sjove spil at hygge sig med, mens de voksne nok vil være fristet til en velfortjent tur i spaen. Gør det endelig. 

Ønsker I også at prøve en anden strand 5 minutters kørsel fra Anantara Layan Phuket Resort, er der gratis shuttlebus i vintermånederne. 

Sala Pool Villa på Anantara Layan Phuket Resort med kig til den lukkede gårdhaveVærelser og poolvillaer på Anantara Layan Phuket Resort

Anantara Layan Phuket Resort har en række forskellige kategorier af værelser. Hotelværelser på 56 m2, suiter på 79 m2 og poolvillaer fra 100 m2 helt op til 485 m2. Ja, det behøver ikke stoppe her, for her er også recidenses på op til 2.600 m2!

Ugenert Sala Pool Villa på 220 m2

I Nyhavn Rejser kan vi især anbefale den overdådige Sala Pool Villa. I har jeres egen ugenerte gårdhave med pool, sala og terrasse med solstole. I behøver ikke tænke på dress code her. 

Spis i gårdhaven ved din Sala Pool Villa på Anantara Layan Phuket ResortI kan få serveret mad ved bordet i haven, hvis I ønsker det, og inden for er stort soveværelse samt indendørs og også udendørs bad med både brus og karbad under åben himmel. Villaen kan rummer op til tre voksne eller to voksne med to børn. 

 
Maja Nielsen, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.