• Restauranten Rock Salt ligger lige ved vandkanten
 • Grand Ocean View Room på The Nai Harn på Phuket
 • Nyd frisk fisk og skaldyr i Rock Salt på The Nai Harn

The Nai Harn, Phuket, Thailand

Romantik ud til en af Phukets smukkeste strande

Udsigt fra deluxe view værelse på The Nai Harn Beach, Phuket
Læs mere

På Phukets sydvestlige kyst ligger The Nai Harn tilbagelænet op ad bakkedraget med vidunderlig udsigt ned over Nai Harn-stranden og det azurblå hav. Træd ind i verden af design, luksus og gastronomi.

The Nai Harn på PhuketThe Nai Harn er eksklusiv og gennemført loungestemning tilsat thailandsk service og sans for de smukke detaljer. Fra spa til restauranter mærker I en unik stemning, der fuldendes af den fantastiske udsigt ud over stranden og bugten lige foran jer. 

Nai Harn Beach på PhuketNai Harn-stranden – en perle på Phuket

Nai Harn-stranden hører til de smukkeste på Phuket. The Nai Harn ligger lidt tilbagetrukket oppe på klipperne og skuer ud over hele sceneriet fra den nordlige spids af bugten. En fredelig oase, hvor I bare skal gå få skridt uden for resortet for at være en del af livet. 

Ved Nai Harn-stranden er væsentligt mere rolig end de meget turistede områder længere mod nord. Men selvfølgelig rygtes det, at her er en bugt med en enestående strand, så stranden får besøg af dagsturister.

The Nai Harn Beach, Phuket

Loungestemning fra pool til værelser

Tættest på bugten har The Nai Harn skabt et stort og smukt poolområde med loungemøbler og solstole. Bag poolområdet smyger det hvide hotel sig så op ad det grønne bakkedrag med restauranter, spa og værelser, hvor de store terrasser med daybeds er det første, der fanger øjet. Smukt og indbydende.

Grand Ocean View Room på The Nai Harn på PhuketVærelser på The Nai Harn 

The Nai Harn har 130 værelser og suiter. De spænder fra Deluxe-værelser på 42 m2 til Ocean View suiter på 85 m2. Nyhavn Rejser anbefaler et Grand Ocean View-værelse på 81 m2, da det fanger hele The Nai Harns sjæl. Her er en stor terrasse med smagfuld day-bed og fænomenal udsigt over bugten. 

Værelset er sydvendt og derfor fyldt med sol og lys. Her er masser af plads inkl. et siddeområde, og det minimalistiske design er krydret med lækre tekstiler i levende farver. Det store badeværelse har både brus og fritstående karbad. Der er gratis internet på The Nai Harn.

Kokosnød pannacotta - lækker dessert i Cosmo restauranten på The Nai HarnGastronomi på The Nai Harn

Maden er en væsentlig del af oplevelsen, når I bor på The Nai Harn. Der er flere muligheder i lokalområdet, men und jer selv at udforske resortets egne restauranter. 

Cosmo Restaurant er åben dagen igennem fra lækker morgenmad over frokost med seafood og salater til aftenens delikate buffet med både thaikøkken og internationalt køkken inkl. hjemmelavet is og sorbet!

Restauranten Rock Salt ligger lige ved vandkantenTæt på stranden, og også søgt af gæster udefra, er Rock Sail Restaurant med primært thai- og Middelhavskøkken til frokost og aften akkompagneret af bølgernes skvulp mod klipperne. 

Ligeledes med udsigt over stranden, men lille og eksklusiv, finder I Prime @ Rock Salt med plads til blot 14 personer. Både grill og stenovn er specialbygget hertil og I har frit udsyn til kokkerierne.

Skal den stå på Japansk venter jer en særlig oplevelse på Hansha. Her er fisken lige så delikat, som den er frisk, og både sushi og sashimi tilberedes lige foran jer. 

Spa og fitness på The Nai Harn

The Nai Harn har en ualmindeligt smuk spa, hvor I kan overgive jer til terapeuternes velgørende behandlinger, og i det store fitnessrummet er udsigten over bugten lige foran jer en motivation i sig selv, når I træder op på løbebåndet. 

The Nai Harn Beach på Phuket, ThailandI kan låne snorkeludstyr, paddle boards og kajakker på resortet. 

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.