• Loungeområdet ved restauranten Mai, Rosewood Phuket, Thailand
 • Restauranten Red Sauce på Rosewood Phuket, Thailand
 • Udsigten fra terrassen på Ocean View Pool Pavilion Two-Bedrooms, Rosewood Phuket, Thailand

Rosewood Phuket, Phuket, Thailand

Minimalistisk design. Maksimal strandluksus.

Udsigten fra terrassen på Ocean View Pool Pavilion Two-Bedrooms, Rosewood Phuket, Thailand
Læs mere

Med sit innovative og miljøvenlige design, sit minimalistiske udtryk og en fuldkommen kompromisløs tilgang til luksus og selvforkælelse, placerer Rosewood Phuket sig på forkanten af Thailands ypperste strandresorts.

En fremsynet oase i hjertet af Phuket

Rosewood Phuket strækker sig 600 m langs den skønne Emerald Bay i det sydvestlige Phuket. I er tæt på den livlige by Patong, men det mærker I ikke meget til på dette suveræne luksusresort, hvis fremsynede design og afslappede atmosfære helt ubesværet synes at ophæve både tid og sted – det er et af de steder, hvor man bare så gerne vil blive lidt længere. Og lidt længere endnu.  

Med sine lavtbyggede huse, frodige taghaver og rene linjer, smelter Rosewood Phuket diskret ind i den jungleklædte bjergside. Når I kigger ud fra de øvre områder ned over resortet, øjner I nærmest kun tre ting: Tropeskov, strand og Andamanhavets blågrønne bølger. Men under det hele, finder I rendyrket luksus, suveræn service og de nyeste faciliteter i absolut topklasse – til såvel familien som romantisk tosomhed. 

Minimalistisk luksus med omtanke

På Rosewood Phuket oplever I ophøjet og gennemtænkt minimalisme, når det er allerbedst. Naturlige materialer, upoleret flader, sammenhængende og beroligende perspektiver – det hele emmer bare af moderne kant og naturtro zen, tilsat elegante, rustikke og varme detaljer, som hylder thailandsk kultur og landliv.   

Hele resortet er bygget efter det såkaldte LEED-standard, som sigter på at mindske miljøpåvirkningen med brug af bl.a. certificerede naturmaterialer, intelligente ventilationssystemer, regnvandsindsamling og Phukets største solcelleanlæg. Derudover samarbejder resortet også med de thailandske myndigheder om at genoprette og styrke koralrevene i Patong-bugten.

Spa og stort poolområde til familier og par

Resortets enorme poolområde hæver sig over bugtens hvide strand og er opdelt i sektioner, som på elegant vis tilgodeser både børn og voksne i alle aldre, og dem som søger rolige stunder og romantik.

Længere oppe på bjergsiden, finder I resortets overdådige spa, Asaya, hvor I selv kan plukke de urter, I vil forkæles med. Men Asaya tilbyder meget mere end luksuriøse massager – her kan I f.eks. nyde holistisk kropsterapi, søvnterapi, parterapi, alt sammen med afsæt i private konsultationer med kyndige terapeuter. Alternativt, kan I sætte lidt musik i ørene og finde vej til resortets topmoderne fitnesscenter.  

Aktiviteter til store og små børn

Rosewood Phukets kompromisløse tilgang fortsætter I resortets to store børneklubber, hvor piratskibe, skattejagter, klatrevægge, børneteater, maleværksted, bunker af lejetøj og et væld af andre kreative tilbud og aktiviteter venter børn i alle aldre. 

Suveræn thaimad i ”fiskerlandsbyen” Ta Khai

Rosewood Phukets anmelderroste thairestaurant Ta Khai er indrettet som en traditionel fiskelandsby og er et yderst populært spisested langt ud over resortets grænser.

Her tilbereder et ældre ægtepar, som har lavet mad sammen i årtier, autentiske thairetter under bliktage og skyggefulde træer. Sæt jer til rette i en af de rustikke, vejrbidte pavilloner eller tag plads under stjernerne og nyd det thailandske køkken, når det er allerbedst.   

Andre steder på resortet, finder I bl.a. The Shack, som serverer seafood og burgere, og Red Sauce, hvor I kan nyde udsøgte middelhavsretter med udsigt til stranden og poolen.

71 pavilloner og villaer – alle med egen pool

Rosewood Phuket´s moderne og minimalistiske udtryk fortsætter i resortets 71 pavilloner og villaer, som alle er stilfuldt indrettet i naturlige toner og bløde champagnenuancer. 

I kan vælge mellem fem typer pavilloner, f.eks. en Garden Pool Pavillon (130 m2), hvor I er omsluttet af frodige tropehaver eller en Ocean View Pool Pavillon (130 m2) med direkte udsigt til Andamanhavets bølger. 

Uanset, hvilken pavillon eller villa, I vælger, kan I se frem til uforstyrret privatliv, en minibar med eget cocktailset, total mørklægningsfunktion på værelserne og en luksuriøs daybed, der svæver over jeres private pool. Det er ganske enkelt sublimt.   

Resortet tilbyder også fire typer villaer, hvis I ønsker mere plads eller er flere afsted. Villaerne har også privat butlerservice. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken pavillon eller villa, som passer jer bedst.

Hør om villaer med to soveværelser på Rosewood Phuket, ThailandGenerationsrejse til Rosewood Phuket

Rejser I mange sammen, og vil I gerne bo under samme tag og nyde alle de fælles øjeblikke, der skaber minder for livet. Så kan I bo f.eks. bedsteforældre, forældre og to børn i et Beach House. Og er I flere, kan I få nabovillaen med. 

Læs mere om generationsejser til Rosewood Phuket >

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.