• Stranden ved Hotel The Sarojin i Khao Lak, Thailand
 • Romantisk middag på stranden på Hotel The Sarojin i Khao Lak, Thailand
 • Lobby på Hotel The Sarojin i Khao Lak, Thailand
 • Spaen på Hotel The Sarojin i Khao Lak, Thailand

The Sarojin, Khao Lak, Thailand

Romantik og luksussuite på bedste strand i Khao Lak

Stranden ved Hotel The Sarojin i Khao Lak, Thailand
Læs mere

Oplev de skønne strande i Khao Lak fra områdets absolut bedste hotel, The Sarojin. I nyder fred og idyl, bor I en vidunderlig suite og har mange udflugtsmuligheder fra regnskov til snorkling. 

Lobby på Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandHvis I drømmer om en romantisk rejse til Khao Laks strande, kan I ikke vælge et bedre sted end The Sarojin. 

FRED OG FRODIGHED I KHAO LAK

På The Sarojin bliver I omfavnet af en fredfyldt stemning, straks I træder ind i lobbyen og ser udsigten ned gennem resortet. Frodigheden og stierne langs vandbassinerne inviterer til at blive udforsket. For enden af haven kan I fornemme den lækre og brede White Sand Beach. 

Lotushaven på Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandDet kan ikke gå for hurtigt med at komme derned og kaste sig i Andamanerhavet. Men først skal I lige have jeres suite. Når I ser den, kan det være I slet ikke har lyst til stranden. Men I skal nok nå det hele.

Pool på Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandROMANTIK FOR VOKSNE

The Sarojin er for gæster over 10 år, for resortet er skabt til romantisk tosomhed og forkælelse. Gå tur i den tropiske have og hør frøerne kvække, og glæd jer til frodighedens sommerfugle, cikader og fugle. 

Slap af ved den store, smukke pool med solstole og salaer for to. Og forkæl også jer selv med en dejlig massage i Otium Spa, der udnytter den tætte vegetation til private, men åbne rum, så I bliver behandlet i brisen til naturens lyde.  

Romantisk middag ved vandfald ved Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandROMANTISKE MIDDAGE

Skal I have den ultimative romantiske aften, så bed om at få dækket op kun til jer på stranden omgivet af fakler eller endnu bedre: oppe ved et lokalt vandfald! Hvis I ikke er gift på forhånd, har I med stor sandsynlighed aftalt at blive det, når I tager hjem. 

Restaurant Ficus på Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandGASTRONOMI PÅ THE SAROJIN

I kan se frem til fortrinlig mad på The Sarojins restauranter, Edge og Ficus. Start med inkluderet morgenmad med mousserende vin, og nyd nye gastronomiske oplevelser dagen igennem. 

Edge serverer det bedste fra det thailandske køkken. I kan vælge bord i sandet, hvis I ønsker det. Så er I for alvor på ferie i Thailand! Ficus, der serverer gastronomi fra det moderne Middelhavskøkken, ligger ud til den smukke lotusvandhave og er opkaldt efter det store, gamle ficustræ, som restauranten ligger under. 

Restaurant Ficus på Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandVinkælderen har vundet et utal af priser. Nyd det til maden eller i vinbaren akkompagneret af snacks eller tapas. Endelig inviterer strandbaren til drinks og cocktails med udsigt til det hvide sand og havet.

Pool residence på Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandSUITER PÅ THE SAROJIN

The Sarojins 54 smukke suiter er fordelt i 7 to-etagers bygninger, der ligger spredt ud i den tropiske have. I alle er en stor grad af privatliv. Ja, i nogle vil I slet ikke tænke over, at der er naboer. 

Pool residence på Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandSuiterne er lækkert indrettet med masser af plads, lys og elegance. Her er gratis Wi-Fi, aircondition, bluetooth-højttaler, tv, frugtkurv, kaffe og te … ja, alt, hvad I kan forvente på dette niveau. Badeværelset har stort 2-personers badekar. 

Nyhavn Rejser anbefaler især Garden Residence og Pool Residence, men jeres muligheder fortætter helt op til en suite med 2 soveværelser og egen pool, hvis I rejser flere sammen. 

Garden residence på Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandGARDEN RECIDENSE

95 m2 i stueetagen med egen tropisk have og skyggefuld pavillon. Maks. 3 personer.

POOL RESIDENCE

120 m2 i stueetagen med 5½ x 3½ m pool, egen tropisk have og skyggefuld pavillon. Maks. 3 personer.

Tag på private udflugter fra Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandUDFLUGTER FRA THE SAROJIN

I har mange muligheder for ekstra oplevelser fra The Sarojin. Tag på vandretur i regnskoven i Khao Lak nationalpark (15 min.) eller få endnu større jungleoplevelser i Khao Sok nationalpark. (1½ time). Oplev på snorkeltur til Similan Islands. Udforsk Phuket Old Town (1½ time). Og læg eventuelt også vejen omkring det lokale byliv i Khao Lak by (10 min.).

Maja Nielsen, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.