• Infinity pool for voksne på The Slate
 • Lobbyen på Hotel The Slate på Phuket
 • Nai Yang stranden ved The Slate, Phuket
 • Infinity pool for voksne, The Slate på Phuket
 • Pool og Pulley Bar om aftenen på The Slate

The Slate, Phuket, Thailand

Gennemført designhotel på den rolige Nai Yang-strand

Infinity pool for voksne på The Slate
Læs mere

Det tager blot 30 minutter i bil fra lufthavnen, men at ankomme til The Slate og den smukke Nai Yang-strand føles snarere som en tidsrejse. Området er på charmerende vis bygget op omkring en lille lokal landsby.

Nai Yang stranden ved The Slate, PhuketHer er befriende roligt og masser af plads på stranden sammenlignet med andre steder på rejser til Phuket, og så er The Slate ikke mindst en perle af et strandresort. The Slate er gennemført og stilfuldt, men på sin egen afslappede og ukonventionelle facon.

Bliv sejlet over til restauranten Black Ginger på The SlateLokal atmosfære

Landsbyens huse smyger sig mellem palmerne langs stranden. Det skaber en udpræget lokal atmosfære omkring Nai Yang. Og netop det lokale præg er en charmerende kontrast til meget af det øvrige Phuket.

På den smalle vej, der skiller landsbyen og de få resorts fra stranden, ligger der enkelte små restauranter og cafeer. Det giver området et lille, men tilstrækkeligt udbud af alternative spisesteder uden at ødelægge den meget lokale stemning.

Familie-pool på The Slate på PhuketBåde til familier og par med hang til romantik

The Slate er et smukt designhotel, der henvender sig til alle, der vil bo i lækre og moderne omgivelser, roligt og afslappet, men stadig med mange faciliteter.

Selve resortet er stort nok til, at her på samme tid er plads til familien, der vil lege, og parret, der vil nyde roen og hinanden. Her er fx 3 poolområder, hvoraf det ene primært er for familier, og de to andre kun for voksne.

Lobby og reception på The Slate, Phuket

Design forankret i Phukets fortid

Den lokale familie, der står bag resortet, har selv skabt det unikke design i samarbejde med stjernearkitekten Bill Bensley. Sammen har de formået at integrere elementer fra tinminerne, øens levebrød før turismen, og den velkendte thailandske stil. Charme og varme i et yderst unikt koncept.

Rå betonvægge og indigoblåt metal er fusioneret med thaisilke og rustikke træudskæringer. Helt konkret møder man små detaljer som fx bestik formet som værktøj og en holder til toiletpapir designet som en gammel blikdåse.

Det er en balancegang, men på The Slate har de bare fundet den perfekte symbiose. Det er særdeles vellykket, så det rustikke og lidt rå præg bliver til finurlige detaljer.

Restaurant på Hotel Indigo Pearl på PhuketEn kulinarisk rundrejse

Glæd dig til autentisk thaimad på signaturrestauranten Black Ginger – et stykke klassisk thai-arkitektur, der ligger i midten af en mildt oplyst lagune.

Rivet & Rebar serverer de bedste og friskeste råvarer med et lokalt twist direkte fra grillen. Tin Mine byder på en kulinarisk rejse kloden rundt - fra pasta, pizza og burger til lokal seafood og et bredt udbud vegetarretter. Og i poolbaren Underground Café og på resortets beach club Shore Thing kan I nyde en let frokost eller en snack i løbet af dagen.

Et ophold på The Slate er med andre ord en kulinarisk oplevelse, der spænder vidt og bredt. Man tager helt tydeligt madoplevelser meget seriøst. Og når man så samtidig har mulighed for at kombinere resortets høje gastronomiske niveau med de små, lokale restauranter, så er der lagt i ovnen til et kulinarisk eventyr.

Og så har vi ikke engang nævnt den imponerende søndagsbrunch, der af gode grunde kræver bordbestilling god tid i forvejen.

Infinity pool for voksne på The SlateAktiviteter og 3 swimming pools

To tennisbaner, en kids club, der tager sig selv og børnene seriøst, fitnesscenter, en lille, gymnastiksal, hvor der bl.a. tilbydes timer i yoga, pilates, thaiboksning, kokkeskole, dykning eller et lynkursus i thai er blot nogle af de mange aktiviteter, The Slate byder på.

Ikke mindst byder The Slate på hele 3 seperate swimming pools og områder. 2 områder er kun for voksne, hvoraf den ene er med lounge stemning og bar, og den anden indbyder til ro og fordybelse. Og så er der 1 stor familiepool med masser af plads til at boltre sig for både små og større størrelser.

Coqoon Spa - imponerende spaafdeling på The Slateprisvindende spa

Et highlight er også The Slate's prisvindende spa, Coqoon Spa. Både behandlinger og unikke indigo design er i en liga for sig, og vi kan kun anbefale jer, at bruge nogle timer på lidt selvforkælelse.

Pearl Bed Suite på The Slate på Phuket

Suiter og villaer

Vælg mellem en række forskellige suiter og villaer; fra de familievenlige D-Buk Suiter i stueetagen til de 65 kvm store Pearl Bed Suiter på 1. sal til nogle af Phukets største og mest unikke poolvillaer.

D-Buk Suite på The Slate på PhuketD-buk suite

En rummelig suite på 74 kvm, som er rigtig populær blandt familier. Her er dobbeltseng, en stor daybed med plads til 2 børn, samt badekar indenfor. Størstedelen af D-Buk suiterne ligger i stueplan med udgang til 2 små overdækkede terrasser, omkranset af en hæk. Der forefindes stole og et lille bord.

Pearl Bed Suite med lækkert udeareal på The SlatePearl Bed Suite

Et af vores favoritværelser på The Slate. Varierer i størrelse fra 56-65 kvm og har en stor dobbelseng, et siddeområde og badekar enten ude eller inde. Suiterne ligger normalt på 1.sal og et godt lysindfald, ligesom de har en dejlig balkon med afslappende sofa/siddeplads.

Pool Suite på The Slate, PhuketPool Suite

Pool suiterne minder meget om Pearl Bed Suiterne indenfor, men har tilmed en lille gårdhave med delvist overdækket pool. Et dejligt valg, hvis i vil have jeres egen pool.

Privat Pool Villa

The Slate har også fantastiske villaer med egen store pool og frodige omgivelser. De fåes med 1-2 værelser, jazucci, sauna, egen butler etc. De er perfekte til generationsrejsen eller når flere rejser sammen. 

Fælles for alle suiter og villaer er fusionen mellem det lidt rå design og varme, eksotiske detaljer. Kombineret med et hav af faciliteter og ikke mindst masser af plads både er værelserne en perfekt ramme for ferien.

 

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.