• Spaen på Hotel The Sarojin i Khao Lak, Thailand
 • Stranden ved Hotel The Sarojin i Khao Lak, Thailand
 • Poolen ud til floden på hotel The Siam i Bangkok
 • På cykeltur i Bangkok

Khao Lak og Bangkok for livsnydere

13 dages Thailand-rejse med unikke luksushoteller fra 21.500 kr.

Glæd jer til:

Fredfyldt strandidyl på Sarojin 5* i Khao Lak

The Siam 5* - en luksuriøs oase i Bangkok

Cykeltur bag facaderne i Bangkok

60 minutters spabehandling og udsøgt middag for to

Direkte fly fra København til Phuket og hjem fra Bangkok

Læs mere

Nyd luksuriøst hotel ud til Khao Laks smukkeste strand og fortsæt til noget så udsædvanligt som en frodig og fredfyldt oase i Bangkok. I bor omgivet af kunst og antikviteter og forkæles med bl.a. massage og middag for to. Direkte fly begge veje!

Denne rejse til Thailand er til jer, der vil nyde det gode liv, uanset om I er ved lange strande eller i pulserende byer. Vi har udvalgt hoteller, hvor I oplever stemning, beliggenhed og service i særklasse. 

Fredfyldt strandidyl i Khao Lak

Ganske kort fra Phukets liv ligger Khao Lak med en perlerække af skønne strande. Her skal I nyde områdets absolut bedste hotel, The Sarojin 5*, der ligger ud til en lang fredelig strand. I bor i en vidunderlig suite med egen tropisk have og har mange udflugtsmuligheder fra regnskov til snorkling. 

Sig til, hvis I vil opgradere til en suite med egen pool!

Unikt boutiquehotel ved Chao Praya-floden i Bangkok

Der er utallige hoteller ud til Chao Praya-floden i Bangkok, men ingen som The Siam 5*, hvor I skal bo. The Siam ligger i en 12.000 m2 stor tropisk have, og I bor også her i en vidunderlig suite. Glæd jer til The Siams stemning og indretning med masser af kunst og antikviteter. 

Hvis I vil fuldende rejsen, kan I opgradere til en poolvilla på 130 m2. Det er måske ikke det første, man forestiller sig på et hotel i Bangkok, men det er jo som allerede nævnt en rejse for livsnydere!

Spa, middag og cykeltur

Vi inkluderer 3 oplevelser på denne rejse til Thailand. I skal på cykeltur bag facaderne og til de gamle plantageområder i Bangkok. En spændende tur, hvor I ser sider af storbyen, I nok ellers aldrig ville se. 

På The Siam inviterer vi også til 60 minutters velfortjent massage og til en dejlig middag for to. Nyd det! 

Direkte fly begge veje om vinteren

Den bedste sæson for rejser til Khao Lak er i vinterhalvåret. Ikke bare er vejret bedst her, I kan også flyve direkte fra København til Phuket, hvorfra der kun er en god times kørsel. Når I skal hjem fra Bangkok, kan I også her vælge at flyve direkte. 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at flyve på Premium Economy eller Business Class. 

Program

Dag 1-2
I rejser til Thailand

Stranden ved Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandI rejser til Thailand, hvor I lander på Phuket dag 2. I bliver budt velkommen i lufthavnen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til strandene i Khao Lak. Der er kun en god times kørsel alt efter trafikken. 

The Sarojin 5*, Khao Lak 

I skal bo de næste 7 nætter på The Sarojin i Khao Lak, der udelukkende er for gæster over 10 år. The Sarojin ligger i en stor frodig have med frøer, cikader, sommerfugle og fugleliv. Når I træder ud af frodigheden, står I på den lækre White Sand Beach. 

Garden residence på Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandI skal bo i en 95 m2 stor suite udgang til egen tropisk have med skyggefuld pavillon. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil opgradere til en suite med egen næsten 20 m2 stor pool!

 
Dag 3-8
Romantik og luksuriøst strandliv i Khao Sok

Pool på Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandDen næste uges tid er til at nyde livet og hinanden i de smukke omgivelser. Khao Lak har en perlerække af skønne strande, og I bor ud til en af de bedste og mest fredelige. I kan samtidig hurtigt komme hen, hvor de andre ligger en hel del tættere, hvis I trænger til lidt mere liv.

Romantisk middag ved vandfald ved Hotel The Sarojin i Khao Lak, ThailandNyd livet og forkæl jer selv i Khao Lak

I har alle muligheder for at forkæle jer selv i spaen og på restauranterne. Lad evt. The Sarojin arrangere en romantisk middag for jer et sted, hvor I kun er jer. Det kan være på stranden eller måske oppe ved et lokalt vandfald omgivet af lys i regnskoven.

Der er samtidig mange udflugtsmuligheder fra snorkelture med båd til vandreture i regnskov. 

Dag 9
Til luksuriøs oase i Bangkok

Café Cha på hotel The Siam i BangkokNu går jeres rejse til Thailand mod nye oplevelser. I har dog tid til at nyde den lækre morgenmad og udsigten over havet og haven, før Nyhavn Rejsers samarbejdspartner kommer for at køre jer tilbage til lufthavnen på Phuket. 

I går om bord på flyet til Bangkok, hvor en chauffør venter, så I kan blive kørt til hotellet. Livet er nemt på denne ferie. 

Mae Name Suite på hotel The Siam i BangkokThe Siam 5*, en oase i Bangkok

I skal bo 3 nætter på The Siam ud til Chao Praya-floden i Bangkok. Glem med det samme alt om traditionelle luksushoteller. The Siam er et boutiquehotel i en 12.000 m2 stor tropisk have og i en klasse for sig, når det gælder stemning, arkitektur og indretning.

Overalt er kunst og antikviteter på hotel The Siam i BangkokGlæd jer til et overflødighedshorn af kunst og antikviteter, og til at nyde fred og frodighed inde i storbyen. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil opgradere til en villa med egen terrasse og gårdhave med jacuzzi. 

Dag 10-11
Storbyliv, cykeltur, spa og middag

Tag på cykeltur i Bangkok til de gamle plantageområder på den anden side af Chao Praya flodenDe næste dage er til at gå på opdagelse i Bangkok fra paladser til shopping og til at nyde det gode liv på The Siam. En ualmindelig god kombination. 

Cykeltur bag facaderne

Vi inkluderer en spændende cykeltur i Bangkok, hvor I kommer om bag facaderne og ind gennem de lokale markeder og også over Chao Praya-floden til de gamle plantageområder. Det er en helt unik oplevelse at opleve freden her så tæt på storbyens jag. 

Opium Spa på hotel The Siam i BangkokMiddag og spabehandling på The Siam

Da det er jo er en rejse til Thailand for livsnydere, inkluderer vi også en 60 minutters behandling i den ualmindeligt smukke spa på The Siam plus en middag for 2 på hotellets restaurant Chon. Restauranten er indrettet i tre historiske teakvillaer og serverer det bedste fra det smagfulde thailandske køkken.

Dag 12-13
Hjem fra rejse til Khao Lak og Bangkok

Soldækket over floden på hotel The Siam i BangkokJeres rejse til Thailand er nået til vejs ende. I har tid til de sidste indkøb i Bangkok eller en sidste tur i poolen, før I bliver kørt i lufthavnen for at sætte kursen mod Danmark, hvor I lander dag 13 dansk tid.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Khao Lak og Bangkok for livsnydere
RejseperiodeDobbelt
27.10.2023.000-25.000
28.10.20 - 14.12.2024.000-28.000
15.12.20 - 17.12.2028.000-30.000
18.12.20 - 06.01.2139.000-44.000
07.01.21 - 31.03.2129.000-32.000
01.04.21 - 15.04.2126.000-28.000
16.04.21 - 18.10.2121.000-23.000
19.10.21 - 31.10.2124.000-27.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly, København-Phuket, Phuket-Bangkok  og Bangkok-København
 • 7 nætter på The Sarojin 5*, Garden residence, inkl. morgenmad
 • 3 nætter på The Siam 5*, Siam Suite, inkl. morgenmad og butler-service
 • 90 minutters spa behandling for 2 i Opium Spa på The Siam (gælder ikke i perioden 24. dec - 28. feb, 10-15. Feb, 2-6. apr og 27. apr-6. maj)
 • Thai middag for 2 på Chon Restaurant på The Siam (gælder ikke i perioden 24. dec - 28. feb, 10-15. Feb, 2-6. apr og 27. apr-6. maj)
 • Oplevelse: På cykel i Bangkok
 • Alle transporter mellem lufthavne og hoteller
 • Lufthavnsafgifter

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet