• Paradisøen Koh Lipe, Thailand
 • The Datai Langkawi i Malaysia har en ganske fantastisk beliggenhed
 • Udforsk multikulturelle Georgetown
 • Oplev frodige Langkawi på cykel

Øhop fra Malaysia til Thailand

Fascinerende Malaysia og luksusliv på små tropeøer, 14 dage fra 33.000 kr., børn fra 8.500 kr.

Glæd jer til:

Det bedste af Malaysia og Thailand

Koh Lipes fabelagtige strande fra en poolvilla

Kultur, historie og gadekunst i malaysiske Georgetown

Ypperste luksus på Langkawis paradiskyst

Hoteller håndplukket ud fra charme og beliggenhed

Læs mere

Kridhvide sandstrande, svajende palmer og turkisblåt hav. Storbypust og gadekunst. Nyd alt det bedste af Malaysia og Thailand i én stemningsfyldt rejse med øhop mellem malaysiske Langkawi og thailandske Koh Lipe. 

Øhop gjort let  

At slænge sig på den ene paradisiske tropeø efter den anden må være drømmen! Men er det for besværligt at komme fra ø til ø, kommer I til at bruge alt for meget tid på transport. På øhop med Nyhavn Rejser mellem Malaysia og Thailand har vi gjort det let for jer. Med minimal transporttid kommer I fra Penang-halvøen i det østlige Malaysia til Koh Lipe i Thailand og tilbage igen til Malaysia og øgruppen Langkawi. 

God tid til hinanden

Fælles for de tre destinationer, I besøger, er, at I har god tid på hver af dem. God tid til at opleve kolonitidshistorie og madmarkeder i Georgetown, god tid til at udforske Langkawis rismarker og landsbyer på cykel, og god tid til at nyde Koh Lipes strande. Og, måske vigtigst af alt, god tid til bare at være. Være i naturen, under solen, sammen med hinanden. 

De bedste hoteller og resorts

Bo i de mest fantastiske omgivelser på Malaysia og Thailands skønneste øer. Hos Nyhavn Rejser har vi selv besøgt og håndplukket hoteller og resorts, der udmærker sig på charme, sjæl og førsteklasses beliggenhed. I centrum af kolonitidsbyen Georgetown har vi valgt et historisk palæ, The Edison, mens I på Serendipity Beach resort på Koh Lipe i Thailand kan dyrke den afslappede ø-atmosfære fra jeres private poolvilla. Slut af med tilbagelænet luksus på The Datai på Pulau Langkawi, hvor I nyder 5-stjernet service mellem jungle og hav.  

Få rejsen tilpasset jer 

Øhoppet mellem Malaysia og Thailands øer er et rejseforslag, der både kan forlænges og forkortes med flere eller færre nætter. Tag en snak med vores rejserådgivere om, hvad I gerne vil opleve, og hvor længe I gerne vil være hvert sted. Måske vil I gerne have et par dage med storbysus i Kuala Lumpur på hjemrejsen? Det er nemt ordnet. Spørg os gerne, hvad vi ellers har af idéer. 

Rejser I med børn?

Rejsen kan sagtens skræddersyes til jeres familie; vi skal måske bytte et hotel eller en værelseskategori, så kontakt os, og så finder vi den helt rigtige løsning for lige præcis jeres familie.

Program

Dag 1-2
Velkommen til Penang, Malaysia

En oase i byen - The EdisonI rejser til Malaysia, hvor I lander på Penang-halvøen i det østlige Malaysia dag 2. I lufthavnen bydes I velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, som kører jer til jeres første hotel, The Edison 4*, i halvøens hovedby, Georgetown. 

The Edison 4*, Georgetown, Malaysia

Et imponerende, historisk palæ i hjertet af Georgetowns charmerende, gamle bydel er jeres første hjem på denne rejse. Det elegante The Edison 4* er bygget i 1906 og sidenhen opgraderet med et smukt poolområde og tidssvarende indretning, stilfuldt gennemført med respekt for ejendommens sjæl.

Dag 3
Smag på Georgetown

Smag de lokale gadedesserter i Georgetown, MalaysiaNu er jeres øhop i Thailand og Malaysia for alvor i gang.

Det er ikke for ingenting, at Georgetown ofte omtales som Malaysias kulinariske hovedstad. I selskab af vores engelsktalende lokalguide i Georgetown bruger I en god portion af dagen på at udforske den kosmopolitiske madscene, der findes her. I skal med andre ord smage på Georgetown, fra de bedste gadekøkkener til de hyggeligste caféer.

Dag 4
Georgetown og Penang på egen hånd

Træk stikket ved poolen på The EdisonDagen i dag er til fri afbenyttelse. Nyd den ved poolen på jeres hotel - måske med en drink hentet inde fra loungen - og gå på opdagelse i byen, som det passer jer. Vi har masser af idéer til oplevelser på Penang-halvøen, spørg bare jeres rejserådgiver. 

Dag 5
I rejser til Koh Lipe i Thailand

Longtail både, Koh Lipe, ThailandHer til morgen tager I afsked med Georgetown og Malaysia, som I forlader til fordel for Thailands små tropeøer. I flyver fra Penang til Langkawi (cirka en times flyvning), hvor en lille hurtigfærge sejler jer til Koh Lipe, en smuk tur på cirka to timer.

Koh Lipe har en ganske beskeden størrelse på 5 kvadratkilometer. Og hvilke 5 kvadratkilometer! For enden af den rolige Sunrise Beach tjekker I ind på Serendipity Beach Resort 4* og får anvist den poolvilla, der er jeres hjem for de næste par dage.   

Pool Villa på Serendipity Beach Resort Koh Lipe, ThailandSerendipity Beach Resort 4*, Koh Lipe, Thailand

Koh Lipe har simpelthen en enestående beliggenhed i det sydlige thailandske øhav, omgivet af mere end 50 ubeboede øer. Nogle af dem har I udsigt til fra jeres private terrasse med pool, så læn jer tilbage i solstolene, bestil en cocktail eller friskpresset juice fra loungen og glæd jer over, at I ikke behøver rejse herfra før om tre dage.

Dag 6-7
Nyd det gode liv på Koh Lipe

Serendipity Beach Resort Koh Lipe, ThailandI står op til lyden af bølgernes brusen mod stranden nedenfor klipperne, spiser morgenmad i solen og kan så overveje, hvad dagen skal gå med. For både i dag og i morgen gælder det om at foretage jer akkurat så meget (eller lidt), som I orker. Og trænger I til at komme væk fra poolkanten, har Koh Lipe masser at byde på.

Longtail båd og krystalklart vand på Koh Lipe, ThailandSpadsér øen rundt langs strandene, shop og spis langs den korte hovedgade og nyd fremfor alt havets glæder. For med krystalklart vand og et spændende husrev kunne betingelserne for snorkling ikke være bedre, og I har også mulighed for at tage med på snorkleture i båd til de omkringliggende øde øer. 

Dag 8
Sejl retur til Langkawi og check-in på Datai

Smukke, uspolerede Datai Bay, hvor The Datai ligger omkranset af junglenI dag sejler I retur til Langkawi, og mens Koh Lipes strande bliver mindre i horisonten, kan I begynde at glæde jer til en ny og anderledes tropestrand – nu med jungle. Fra havnen, hvor båden sætter jer af, hentes og køres I de knapt 20 kilometer til The Datai, der ligger isoleret på Pulau Langkawis vestkyst mellem junglen og stranden. 

Canopy Deluxe Suite med balkonThe Datai 5*, Pulau Langkawi, Malaysia

The Datai er et af Malaysias absolut bedste luksusresorts, og her nyder I godt af den 5-stjernede service, den stilfulde indretning, de kulinariske oplevelser og naturen, ikke at forglemme. For The Datai har Langkawis uspolerede regnskov som baghave, og med sin placering i en lille, uforstyrret bugt er den skønne sandstrand nedenfor hotellet stort set privat.

Dag 9-12
Afslapning, jungleeventyr og Langkawi på cykel

Den lækre strand ved The DataiSmukkere omgivelser end dem, I finder omkring The Datai, findes næppe. Fra verandaen omkring jeres suite eller villa kan i føle jer omsluttet som i et grønt favntag af den allestedsnærværende regnskov.

På opdagelse i naturen omkring The Datai Langkawi

Bag den rejser bjergene sig, klædt i endnu mere grønt, og får I lyst til at forlade stranden for en stund, har I mulighed for sammen med en guide at opleve junglen, der byder på nysgerrige aber, flyvende lemurer, næsehornsfugle og smukke vandfald. Eller tag på øhop i sejlbåd mellem Langkawis småøer, nyd selvforkælende behandlinger i The Datais fem fabelagtige spavillaer og meget mere. 

Med Nyhavn Rejser får I 1 x 60 minutters massage for to personer samt en tre-retters middag for to personer inkluderet i opholdet. 

Kilim Geoforest Park på Langkawi i MalaysiaFlere Oplevelser på Langkawi? 

The Datai arrangerer mange oplevelse i det smukke nærområde, og de fleste foretrækker da også at blive her, når de er nået frem. Men tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker flere oplevelser på Langkawi fra kokkeskole til kano- og cykelture. 

Dag 13-14
Afsked med Langkawi og hjemrejse

The Datai har Langkawis bedste strandEt tropisk eventyr i Malaysia og Thailand lakker mod enden, og det er blevet tid til at rejse hjem til Danmark. Vi har arrangeret transfer med hotellet til Langkawis Internationale Lufthavn, hvorfra I flyver og lander i København på dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Øhop fra Malaysia til Thailand
RejseperiodeDobbelt
01.11.21 - 14.12.2132.000-34.000
15.12.21 - 05.01.2262.000-67.000
06.01.22 - 28.01.2238.000-43.000
29.01.22 - 28.02.2245.000-47.000
01.03.22 - 25.03.2235.000-37.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

bØRNEPRIS (2-11 ÅR)

Øhop fra Malaysia til Thailand, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
01.11.21 - 14.12.218.000-10.0008.000-10.000
15.12.21 - 31.12.2113.000-15.00013.000-15.000
01.01.22 - 05.01.2211.000-13.00011.000-13.000
06.01.22 - 25.03.228.000-10.0008.000-10.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Penang / Langkawi-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavnen til hotellet i Georgetown t/r
 • 3 nætter på The Edison 4*, Georgetown. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Georgetown
 • Indenrigsfly Penang-Langkawi
 • Transport fra Langkawi lufthavn til hotellet på Koh Lipe t/r
 • 3 nætter på Serendipity Beach Resort 4*, Koh Lipe. Deluxe Pool Villa, inkl. morgenmad
 • Transport fra Langkawi lufthavn til The Datai
 • 7 nætter på The Datai 5*, Langkawi. Canopy Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • 1 x 60 minutters massage på The Datai for to personer
 • 3-retters middag på valgfri restaurant på The Datai for to personer

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Koh Tarutao (Koh Lipe) Marinepark-billet (THB 200 pr person; April 2019)
 • Turistskat i Malaysia
 • I perioden 21. december 2020 til 5. januar 2021 er massage samt middag ikke inkluderet i opholdet på The Datai

Bemærk

 • Der kan være specielle regler for check-in/check-ud over jul/nytår ligesom obligatoriske tillæg for middag kan forekomme. Kontakt os for priser og betingelser for netop jeres ønskede rejsedatoer.
 • OBS: Rejser man 2 voksne samt 2 børn, er disse priser baseret på ophold i et Family Room på hotellet Muntri Mews i Georgetown i stedet for The Edison.
 • Flyafgangene mellem Penang og Langkawi varierer i afgangstid og frekvens, og det kan derfor være nødvendigt at foretage flyvningen på bestemte ugedage for at nå færgen videre til Koh Lipe. Vi skræddersyr alle rejser ud fra jeres ønsker, så vi anbefaler, at I kontakter vores Thailand-Malaysia eksperter for at finde den helt rigtige løsning for jeres rejse.
 • Alle hoteller i Malaysia opkræver en turistskat på10 MYR pr værelse pr nat. På Penang & Langkawi kommer der yderligere en turistskat på 3-5 MYR pr værelse pr nat. Turistskatterne betales direkte til hotellet ved check ud.

 • The Datai tilbyder at formidle 20 MYR pr. værelse pr. nat til et bæredygtighedsprogram under The Datai Pledge, som har opnået EarthCheck Silver Certification. Bidraget er frivilligt, så I kan bede om, at det ikke opkræves og betales lokalt.