• Spring i bølgerne fra båden på cruise i Andamanerhavet
 • Moorings 4800 katamaran, når I skal for sejl i Andamanerhavet
 • Lobbyen på Hotel The Slate på Phuket
 • Grand Ocean View Room på The Nai Harn på Phuket
 • Cruise i Andamanerhavet - langt fra alt og alle

Sejlereventyr og luksus på Phuket

5 dage i katamaran ud i det blå og romantik ved stranden, 15 dage v. 4 personer fra 25.000 kr

Glæd jer til:

Afslappende start på luksushotel ved stranden

5 dage på privat katamaran med frihed til at sejle, hvorhen I vil

Paradisøer og skjulte laguner i Andamanerhavet

Romantisk luksus ved en af Phukets smukkeste strande

Gadekøkkener og markeder i Phuket Old Town

Læs mere

Eventyrlig rejse til Thailand, som kan gøres både som par og familie. Nyd friheden til at sejle ud i det blå til Andamanerhavets paradisøer og skjulte laguner på en privat katamaran med kok og kaptajn. Og gå i land til forkæølelse ved en af Phukets smukkeste strande. 

Dette er rejsen til Thailand for jer, der søger det aldeles unikke og elsker at dele det med hinanden - og måske også med de bedste venner. 

Afslappende start på strandresort

I starter med en enkelt nat på Phuket, hvor I slapper af efter flyveturen med strand, pool og 5* luksus. Så er I klar til sejlereventyr.

I privat katamaran i Andamanerhavet

De næste 5 dage (4 nætter) venter et aldeles unikt sejlereventyr i Andamanerhavet på en lækker katamaran. I har hjemmefra valgt bådtype og måske også rute. Ellers sætter I jer ned med kaptajn og søkort og planlægger det på stedet ud fra humør, vind og vejr. 

Glæd jer til den absolut ultimative måde at opleve det smukke øhav på. 

Romantik og forkælelse på Phuket

Rejsen til Thailand slutter på det luksuriøses resort The Nai Harn 5*, der ligger med udsigt over en af Phukets smukkeste strande. Resortets lækre loungestemning lever fuldt ud op til livet på den hvide katamaran, og I kan lade jer forkæle med spa, gastronomi og velfortjent afslapning fra morgen til aften. Rejser I med børn, så hør om eventuelle alternativer.

Gode venner får bedre priser

I kan være op til 6 på katamaranen. Rejser I med gode venner, kan I altså deles om prisen. Dette rejseforslag tager udgangspunkt i, at I er 4 sammen.

Hør om aktuel pris

Prisen på selve sejlereventyret svinger efter sæson og efterspørgsel. Den viste pris er derfor vejledende. Ring og bed os om at tjekke den reelle pris på det tidspunkt, hvor I gerne vil af sted på eventyr. 

 

Program

Dag 1
I rejser til Thailand

Nai Yang stranden ved The Slate, PhuketI rejser til Thailand, hvor I lander på Phuket dag 2 lokal tid. Fra december til marts kan I flyve direkte fra København. 

Dag 2
Velkommen til Phuket

Lobbyen på Hotel The Slate på PhuketI lufthavnen byder vores lokale samarbejdspartner jer velkommen. I bliver kørt til jeres hotel, hvor I skal bo en enkelt nat.

The Slate 5*, Phuket

Turen er ikke den længste. Faktisk tager det kun 10 minutter fra lufthavnen, så kan I pakke badetøjet ud og begive jer mod poolen eller den smukke Nai Yang-strand, som jeres hotel The Slate ligger ud til. Resortet spreder sig ud som en landsby under palmerne med skøn designerluksus.

Sig til, hvis I vil være på The Slate lidt flere dage før jeres sejlereventyr. 

Dag 3-7
I katamaran til Andamanerhavets paradisøer

For sejl eller for motor? Tal med jeres rejserådgiver om vælg af båd til cruise i AndamanerhavetFra The Slate går turen nu ned til havnen, hvor der ventes på jer. En kok og en kaptajn står klar ved jeres skinnende hvide katamaran. 

Man kan ikke lade være med at lade øjnene glide hen over båden. Dér skal jeg nyde en drink. Dér skal jeg hoppe på hovedet i bølgerne fra. Dér skal jeg dase til lyden af skvulpende bølger. Og inde bag det vindue skal jeg vugges blidt i søvn under stjernehimlen. Men nu først om bord!

Spring i bølgerne fra båden på cruise i Andamanerhavet På cruise i Andamanerhavet

Hvis I ikke allerede har bestemt det hjemmefra, er det tid at tale med kaptajnen om, hvor I drømmer om at sejle til på jeres cruise i Andamanerhavet. Han supplerer selvfølgelig ud sin erfaring. Og så er det bare af sted hen over bølgerne.

I skal på eventyr blandt Andamanerhavets smukke tropeøer. Ligge for svaj ved paradisstrande og i skjulte bugter. Svømme blandt skildpadder og farverige fisk. Nyde afslapning om bord. Og ... ja, alt det I drømmer om, sker lige nu. I er så klar til 5 dages eventyr.

Restauranten Rock Salt ligger lige ved vandkantenThe Nai Harn 5*, Phuket

Dag 7 går I så i land, men det sker igen med forventningens glæde i kroppen. I bliver nemlig kørt til dejlige The Nai Harn på Phukets sydvestlige kyst. Resortet ligger med udsigt over den smukke Nai Harn-strand og det azurblå hav. Her træder I ind i en ny verden af design, luksus og gastronomi. I skal bo her 7 nætter.

Dag 8-13
Romantik og gadekøkkener på Phuket

Udsigt fra deluxe view værelse på The Nai Harn Beach, PhuketDe næste dage kan I nyde den eksklusive loungestemning på Tha Nai Harn. Udforsk resortet fra behandlinger i spaen til forrygende gastronomi i restauranterne, og glæd jer til bare at sidde på værelsets balkon med den fantastiske udsigt foran jer. Nai Harn-stranden hører til de smukkeste på Phuket. 

De farverige sino-portugisiske huse i Phuket Old TownGadekøkkener og markeder i Phuket Old Town

Dag 9 skal I på et kulinarisk eventyr i Phuket Old Town. En lokal guide viser jer om bag facaden tæt på lokallivet. I smager jer vej gennem byens markeder og gadekøkkener, og undervejs fortæller jeres guide om Phukets historie og hemmeligheder.

Dag 14-15
Hjem fra rejse til Thailand

The Nai Harn Beach, PhuketJeres sejlereventyr og strandferie i Thailand er forbi. I bliver kørt i lufthavnen, hvorfra I sætter kurs mod Danmark, hvor I lander dag 15. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

 

Bemærk venligst:

Denne rejses pris er baseret på pris pr. person v/4 personer der rejser sammen

 • Højsæson ca. jan-feb: 43.000 - 45.000 kr.
 • Mellemsæson ca. nov-dec og mar-maj: 35.000 - 39.000 kr.
 • Lavsæson ca. jun-okt: 23.000 - 25.000 kr.
   

Eksemplerne indeholder IKKE tillæg for rejser over højtider som jul/nytår, påske etc.

Prisen på selve sejlereventyret svinger efter sæson og efterspørgsel, ligesom I kan være op til 6 personer ombord på båden, og dermed til at dele udgiften. De viste priseksempler er derfor vejledende.
Ring og bed os tjekke den reelle pris på rejsen for det tidspunkt, hvor I gerne vil på eventyr, og ud fra de personer I ønsker at rejse sammen, herunder børnepriser.

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Obligatoriske drikkepenge til crew ombord på båden