• Paradisstrand og villa ved Soneva Kiri i Thailand
 • Slap af på Soneva Kiris drømmestrand
 • Bay view pool villa suite på Koh Kood i Thailand
 • Master bedroom i en 5-værelses Beach Pool Reserve villa på Soneva Kiri på Koh Kood, Thailand
 • The Den - Soneva Kiris kids club - udfordrer både børns og voksnes intelligens

Soneva Kiri 5+* - luksuriøst eventyr for familier

Gigantisk villa, privat pool og paradisstrand, 10 dage fra 31.000 kr., børn fra 11.000 kr.

Glæd jer til:

En villa på over 400 m2 med bl.a. privat pool og golfbil

Privat fly direkte fra Bangkok

Barfodsluksus langt fra alfarvej

Gourmetmad og personlig service

Magiske South Beach - en af Thailands smukkeste og mest børnevenlige strande

Læs mere

Thailandske Soneva Kiri 5+* på Koh Kood er et af Østens mest spektakulære resorts. Nyd afslappet luksus i en gigantisk villa med privat pool. Og en børnevenlig paradisstrand, man ellers kun ser I drømme og på postkort.

Soneva Kiri er et resort i en kategori for sig. Så overdådigt, så gennemført og så utroligt i alt. Man overgiver sig til en oplevelse, man ikke finder andre steder.

Masser af plads

De mageløse poolvillaer spænder fra 403 til 1234 m2 inkl. de private udendørsarealer. Det er ikke bare et værelse, I flytter ind i. Det er et frirum for hele familien, som I kan udforske, nyde og finde små private kroge i. Der er god basis for en sjov gemmeleg. Børnene kan plaske i den kæmpe pool, mens forældrene enten plasker med eller nyder en bog i villaens loungeområde eller på en solstol ved poolen. Nyd at være sammen. Og at jeres private butler aldrig er mere end et telefonopkald væk.

Uforstyrrede Drømmestrande

På Soneva Kiri kan I opleve en af den slags strande, man ellers kun ser på postkort og i drømme. Smuk og børnevenlig. Det fine, hvide sand smyger sig om fødderne, når man går ned ad stranden langs rækken af kokospalmer. Byg et sandslot, hop i det klare vand eller at sejle af sted i havkajak. I kan tilmed vælge mellem to private strande; North Beach kan nås med båd (10 min), mens I selv kan tage jeres buggy til den gudesmukke South Beach. Begge strande byder på solsenge, parasoller og et skønt udvalg af drikkevarer, snacks og lette måltider.

Kulinariske eventyr for børn og voksne

Soneva Kiri byder på gastronomiske eventyr i en række restauranter, hvor I nyder kokkenes tryllerier omgivet af en unik loungestemning. Storhed og nærhed på samme tid. Og så spiser børn tom. 14 år gratis fra buffet'er og fra børnemenuen. Den ultimative spiseoplevelse kan I få i en privat pavillon i toppen af et træ. Tree Pod Dining. Maden bliver bragt til jer af en tjener i zip-line. Men I kan selvfølgelig også vælge at blive hjemme i jeres villa og få det hele bragt (Tree Pod Dining og In-Villa Dining er ikke inkluderet, hvis I har helpension).

Ishus og chokoladehus

Resortet har også udendørs biograf og eget observatorium. Og så er der lige to steder til, vi vist hellere må nævne med det samme: Ishuset med flere end 60 forskellige slags is og sorbet og chokoladehuset med lige så mange forskellige hjemmelavede chokolader af højeste kvalitet. Begge dele er inkluderet i prisen.

Afslappende spa og masser af aktiviteter

Ud over børnehuset byder Soneva Kiri på en lang række aktiviteter for alle aldre. Både på land og til vands. Trænger I til at slappe godt af indimellem, så prøv en tur i den prisbelønnede spa. I kan booke tid i spaen, en dykkertur eller oplevelser på øen hos jeres butler lokalt. Se billeder og læs om de mange oplevelser på Soneva Kiri - klik her!

...Også mange inkluderede oplevelser

Yoga og meditation? Madlavningskunst? En tur i køkkenhaven eller biograf under stjernehimlen? Når I bor på Soneva Kiri har I mange oplevelser inkluderet allerede. I kan se alle her.

Bo ud til vandet? Eller flere generationer sammen?

Priserne er baseret på en overdådig Bay View Pool Villa Suite på 448 m2, hvoraf poolen udgør de 43 m2! Villaerne ligger spredt i regnskoven, de fleste med udsigt til havet, men da man ikke har villet fælde flere træer end nødvendigt, er havudsigten begrænset fra nogle af dem. Men det er charmen ved et sted som Soneva Kiri, der har et udpræget fokus på økologi og bæredygtighed.

Foretrækker I at bo direkte ud til vandet, så tal med jeres rejserådgiver om en Beach Pool Villa Suite. Soneva Kiri åbner også for unikke muligheder, hvis I rejser flere familier eller generationer sammen. Hør om villaer med flere soveværelser, hvor I kan bo sammen i jeres egen verden omgivet af regnskoven. Den største villa er nærmest et lille resort i sig selv på over 2900 m2 med bl.a. 6 soveværelser, flere pools og et hav af faciliteter.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Soneva Kiri 5+* - et luksuriøst eventyr for børn, voksenpriser
RejseperiodeDobbelt
26.06.21 - 18.10.2130.000-32.000
19.10.21 - 31.10.2150.000-52.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Soneva Kiri 5+* - et luksuriøst eventyr for børn, børnepriser
Rejseperiode1. barn
26.06.21 - 31.10.2110.000-12.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Helt eksklusivt inkluderer vi gourmet helpension for jeres ophold på Soneva Kiri.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Bangkok t/r.
 • Lufthavnsskatter
 • Soneva Kiri privatfly Bangkok-Koh Kood t/r.
 • 7 nætter på Soneva Kiri 5+*. Bay View Pool Villa suite
 • Helpension (morgen, middag og aftensmad) for 2 voksne og 2 børn 0-14 år
 • Gratis is og chokolade fra den overdådige is- og chokoladebar
 • Gratis deltagelse i yoga-timer

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer ifm. helpension

Bemærk

 • Helpension inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad på Soneva Kiris restauranter: Morgenmad på The Dining Room - Frokost på The Dining Room, South Beach og Ever Soneva So Spirited - Middag på The Dining Room, Kruua Mae Tuk's Kitchen og The View. Ønskes der andre restauranter som fx. Colours of the Garden, Treepod Dining etc., medtages en credit på 100 USD/frokost og 175USD/middag og resten afregnes lokalt. Drikkevarer er ikke inkluderet.
 • Mulighed for opgradering til All Inclusive, hvor drikkevarer (med og uden alkohol) og oplevelser er inkuderet. Spørg jeres rejserådgiver for denne mulighed.