• Tag longtail båd til Phang Nga Bay under ferien på COMO Point Yamu, Phuket, Thailand
 • Bay Pool Suite på COMO Point Yamu, Phuket, Thailand
 • Prøv en shambhala massage på Como Metropolitan Bangkok, Thailand
 • Lækker dessert fra COMO Shambhala Cuisine, COMO Point Yamu, Phuket, Thailand
 • COMO Beach Club ligger ca. 20 min. sejlads fra COMO Point Yamu, Phuket, Thailand

Strandliv og storby med COMO i Thailand

Velvære, samvær og suveræn stil fra Phuket til Bangkok fra 14.500 kr., børn fra 5.500 kr.

Glæd jer til:

Minimalistisk luksus i Bangkok og på Phuket

Pool med magisk udsigt til Phang Nga-bugten

COMO Beach Club på smukke Naka Island

Udsøgt gastronomi og økologisk superfood

Wellness med COMO Shambhala i Bangkok og på Phuket

Læs mere

Rene linjer, kompromisløst design, sublime udsigter, stemningsfuld beachclub og Bangkoks bankende hjerte. Tilsat udsøgt gastronomi, gennemført luksus og wellness i verdensklasse. Velkommen til den ultimative, minimalistiske drømmeferie. Velkommen til COMO´s verden.

Stilren luksus og prisvindende wellness

Måske har I allerede hørt om COMO, men vi siger det alligevel igen. COMO er kort sagt indbegrebet af stilrenhed, ubesværet luksus og gennemført design. Og så er det prisvindende wellness fra øverste hylde.

Med gennemført design mener vi ikke bare kompromisløs indretning og arkitektur, som skaber ophøjet ro til tosomhed eller samvær med familien. Men også design som en helt særlig og essentiel tilgang til velbehag, velvære, nydelse og gode tider med dem I holder mest af.

På denne rejse, oplever I to af COMO´s hoteller og to vidt forskellige sider af Thailand, som på hver deres måde byder på store oplevelser, inspiration og fornyet energi. Men først og sidst, kan I glæde jer til en overflod af velfortjent selvforkælelse og en luksusferie, hvor I får rigtig meget for pengene. 

Fra kanten af Phuket til Bangkoks bankende hjerte

I begynder jeres rejse med at flyve til Phuket, hvor I bor 7 nætter på COMO Point Yamu 5*, som ligger på en lille pynt med fabelagtige udsigter til Phang Nga-bugtens drømmende kalkstensøer.

Herfra sætter I kurs mod Thailands pulserende hovedstad Bangkok, hvor I skal bo 3 nætter på COMO Metropolitan Bangkok 5* i det chikke Sathon-kvarter, hvor I kan glæde jer til at opleve Bangkok fra sin mest fashionable, energiske og charmerende side.   

Familietid eller gemmested for to

COMO´s stilfulde hoteller med fokus på ro og velvære, gør dem til de perfekte romantiske tilflugtssteder, men med deres rummelige rammer, afslappede atmosfære og mange tilbud til børn såvel som voksne, er de også et ideelt valg for familien, som ønsker kombinationen af roligt samvær, sjov, velvære og aktiviteter.

Wellness i absolut verdensklasse

COMO´s holistiske wellness-koncept Shambhala, som I kan opleve på Phuket og i Bangkok, har vundet flere internationale priser og regnes af de førende ranglister for at høre til blandt de allerbedste i verden.

Her kan I bl.a. glæde jer til massager, kropsterapier, ansigtsbehandlinger, yoga, familieyoga, strækøvelser, private fitnesstimer og træningsprogrammer med kyndige instruktører. Og så er Shambhala´s menukort med økologiske goder åben hele dagen, uanset hvor I befinder jer på hotellet.

Program

Dag 1
Afrejse fra København

Udsigt til Phang Nga Bay fra COMO Point Yamu, Phuket, ThailandI rejser til Phuket fra Danmark. I vinterhalvåret kan I flyve direkte fra København til Phukets internationale lufthavn med Thai Airways.

Dag 2
Velkommen til stilren luksus på Phuket

Bay Pool Suite på COMO Point Yamu, Phuket, ThailandPå Phuket, bliver I budt velkommen af jeres private chauffør, som kører jer til jeres hotel. Og hvilket hotel. Glæd jer til at træde ind i et originalt og kompromisløst designhotel i et stille og naturskønt hjørne af øen. Her skal I bo de næste 7 nætter - i ophøjet og stilfuld luksus på kanten af den magiske Phang Nga-bugt.

Tag longtail båd til Phang Nga Bay under ferien på COMO Point Yamu, Phuket, ThailandCOMO Point Yamu 5*, Phuket

Spredt ud over en lille pynt med fabelagtige udsigter til Phang Nga-bugten, finder I COMO Point Yamu – jeres minimalistiske og luksuriøse drømmeland for de næste 7 nætter.

Hotellets beliggenhed er ganske enkelt af en anden verden, men det er hotellet på sin vis også. Dristigt, konsekvent, med masser af kant og på samme tid blid, afslappet og helt igennem beroligende. 

Glæd jer til at træde ind på jeres værelse og de rolige blåhvide farver – og storslåede udsigt. Måske I endda har valgt suite med private pool? Nyd tanken om, at det er her I skal bo de næste mange dage. Hvor vil I begynde, hvad vil I lave?

Dag 3-8
Afslapning og velvære på Phuket

Prøv stand-up paddleboarding under opholdet på COMO Beach Club, COMO Point Yamu, Phuket, ThailandMåske vil en af jer starte dagen med yoga, mens en anden vil sove lidt længere, inden I sammen sejler ud til jeres egen sala (pavillon) på Naka Island, hvor hotellets private strand og strandklub venter. Her kan I f.eks. nyde dagen med lidt paddleboarding, kajak og snorkling eller med en god bog i jeres egen sala på bjergsiden. Det er helt på til jer. Bliver I sultne igen, er strandklubbens café altid ved hånden.

Restauranten Nahmyaa, COMO Point Yamu, Phuket, ThailandTilbage på hotellet venter jer et væld af aktiviteter, måske I vil en tur i spaen, eller lære at lave autentisk thaimad – og hvad med en rolig cykeltur i de landlige omgivelser. Måske. Men I kunne også tage ud og fiske eller åbne en god flaske vin og nyde udsigten over kalkstensbjergene.

Og sådan bliver timer til dage i dette drøm af et sted, hvor hver dag er indhyllet i Phang Nga-bugtens fortryllende landskab, og den helt ubesværede og rene luksus, som er COMO.

Dag 9
Kurs mod Thailands bankende hjerte

Udsigten fra Como Metropolitan Bangkok, ThailandI dag sætter I kurs mod Bangkok og efter en kort flyrejse og køretur fra lufthavnen, er I fremme på COMO Metropolitan Bangkok 5*, som ikke bare er jeres urbane oase, men også hjem for Michelin-stjernerestauranten, Nahm, og selvfølgelig Shambhalla-wellness-filosofien.

Traditionel tuk tuk i Bangkoks gaderHotellet ligger i det fashionable Sathon-kvarter, hvor skønne gadekøkkener og chikke gourmetrestauranter blander sig i skyggerne af himmelstræbende skyskrabere.  Det er Bangkok, når det er bedst, og på dag 11 eller 12, får I mulighed for at opleve lokalområdet og det charmerende Suan Phlu-kvarter i selskab med en lokal guide.

Dag 10-11
Bangkok på egen hånd

Sathon Square i Bangkoks forretningskvarter, ThailandDe næste dage handler bare om at nyde Thailands pulserende hovedstad og jeres skønne hotel, som er rigtig godt placeret i den enorme millionby.

I Sathon-kvarteret kan I hurtigt forvilde jer ned ad de charmerende baggyder og små gader, som gemmer på alt fra små markeder, gadekøkkener, og et væld af chikke restauranter og butikker. I gåafstand finder I også byens store åndehul, Lumphini-parken.

Lumphini-parken er et vigtigt samlingspunkt for kvarterets heldige beboere – der er ikke mange parker i Bangkok – og det er et skønt sted at puste ud og indsnuse det lokale liv.  

Frugtsælger i Bangkok, ThailandTai Chi om morgenen. Pensionister, der spiller kinesisk skak, cykelentusiaster i alle aldre, som tuner cykler og kører ræs, og børn, som får sig en is på vej hjem fra skole. Og om aftenen mødes store grupper foran kæmpe højtalere til en gang rask aerobic, mens byens unge mødes for at slappe af i skumringen.

I kan f.eks. slutte jer til de lokale og købe en legendarisk dybstegt kylling med sesam fra gadekøkkenet i Sanam Khli-gyden, få meter fra parken, som I kan tage med ind og nyde ved søerne. Det er en lokal favorit og det forstår man godt!  

Skytrain - Bangkoks effektive transportsystemTæt på Lumphini-parken, finder I også metrostationen Lumphini og skytrain-stationen Sala Daeng, som forbinder jer til flere af byens knudepunkter, fra de luksuriøse shoppingcentre på Sukhumvit og Siam Square til det overvældende og enorme Chatuchak-weekendmarked.

Nyhavn Rejser arrangerer også en række udflugter i Bangkok, som bringer jer bag facaden til de mindre kendte dele af byen – til vands og til lands. Hør mere med jeres rejserådgiver, og glæd jer til storbypuls og ophøjet ro i hjertet af Bangkok.

Dag 12
Afrejse fra Bangkok

Ægtepar på vej til markedet i Bangkok med frugt og grøntI dag tager I afsked med Bangkok og Thailand, og sætter kurs mod Danmark. I lander i Danmark på dag 13.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

vOKSENPRIS - Verandah room (Phuket) og city room (Bangkok)

 

Strandliv og storby med COMO i Thailand, par
RejseperiodeDobbelt
28.01.21 - 03.02.2130.000-32.000
04.02.21 - 31.03.2119.000-21.000
01.04.21 - 15.04.2116.000-18.000
16.04.21 - 25.10.2114.000-16.000
26.10.21 - 31.10.2117.000-19.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

VOKSENPRIS - Verandah pool suite (phuket) og metropolitan room (bangkok)

 

Strandliv og storby med COMO i Thailand, familie, voksne
RejseperiodeDobbelt
28.01.21 - 03.02.2141.000-43.000
04.02.21 - 15.04.2123.000-27.000
16.04.21 - 25.10.2120.000-22.000
26.10.21 - 31.10.2124.000-26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

bØRN (2-11 ÅR) - VERANDAH POOL SUITE (PHUKET) OG METROPOLITAN ROOM (BANGKOK)

Strandliv og storby med COMO i Thailand, familie, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
28.01.21 - 31.10.215.000-7.0005.000-7.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Phuket / Bangkok-København
 • Lufthavnsskatter
 • Alt transport mellem lufthavne og hoteller
 • 7 nætter på COMO Point Yamu 5*, Phuket i valgte værelsestype (Verandah Room eller Verandah Pool Suite), inkl. morgenmad
 • Daglig transport til/fra COMO Beach Club og jeres egen sala-hytte på Naka Island
 • 1 x 3-retters middag for 2 personer på La Sirena på COMO Point Yamu
 • 30 min. massage for 2 personer
 • Indenrigsfly Phuket-Bangkok
 • 3 nætter på COMO Metropolitan 5*, Bangkok i valgte værelsestype (City Room eller Metropolitan Room), inkl. morgenmad
 • Bor I i Metropolitan Room på COMO Metropolitan får I THB 1000 i kredit til hotellers restauranter og THB 750 i kredit til hotellets spa
 • Oplevelse: Kend jeres lokalområde i Bangkok

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer ifm. middagen på La Sirena på COMO Point Yamu
 • 3-retters menu og 30 mins massage på COMO Point Yamu er ikke inkluderet i følgende perioder: 23.dec til 4.jan, 25.jan til 3.feb og 1. til 6.okt.
 • Metropolitan Room på COMO Metropolitan giver IKKE THB 1000 i restaurant-kredit og THB 750 i spa-kredit i følgende perioder: 23. dec til 4.jan, 25. jan til 3.feb og 1. til 6. okt.