• THE RETREAT PÅ SIX SENSES SAMUI, Thailand
  • Poolen på Six Senses Samui
  • Six Senses Samui, Dining on The Rocks
  • Ocean front pool villa på Six Senses Samui
  • Six Senses Samui

Sublim barfodsluksus på Six Senses Samui

Romantik, gastronomi og storslåede poolvillaer på resort 5+*, 10 dage fra 19.500 kr., børn fra 7.000 kr.

Glæd jer til:

Afslappet luksus med høj, personlig service

Vidunderlig villa med privat pool

Dining on The Rocks, en af de mest unikke restauranter i Thailand

Rolig beliggenhed, men kun 10 minutter fra liv og restauranter

Kokkeskole på økologisk landbrug ud over det sædvanlige

Læs mere

Nyd uformel barfodsluksus på prisbelønnede Six Senses Samui. De fleste af resortets store villaer er med privat pool og enestående havudsigt. Glæd jer til udsøgt gastronomi og service uden lige på Koh Samui, Thailand.

På et klippefremspring på det nordøstlige Koh Samui i Thailand ligger Six Senses Samui 5+*. Her har den frodige natur skabt basis for en unik beliggenhed med formidabel havudsigt mod både nord, syd og øst.

HARMONI I ALT

Six Senses' særlige koncept med afslappet barfodsluksus giver en følelse, I mærker dybt ind i sjælen. Fra første sekund overgiver I jer til den fuldendte atmosfære. Alle fra jeres personlige butler til restauranternes tjenere har fuld opmærksomhed på jeres velbefindende. De er altid til rådighed, men formår samtidig at være fuldstændig diskrete og tilbageholdende.

Følelsen af harmoni er dog ikke kun et spørgsmål om attitude og service, men også om resortets arkitektur og design. Alt er bygget i harmoni med naturen med stor brug af naturmaterialer. Designet er enkelt og rustikt både indendørs og udendørs, og her er ingen dress code.

EN MAGISK OPLEVELSE

Glæd jer til at vågne op om morgenen, trække gardinerne fra panoramavinduerne og lade den smukke morgensol oplyse hele villaen. Næste skridt kan passende være ned ad trappen til en morgendukkert i jeres private pool. I kan hænge på poolkanten i timevis og bare nyde udsigten over det stille hav. Helt fuldendt bliver morgen dog først, når I har nydt den vidunderlige morgenmad. Sådan burde alle morgener være.

MADOPLEVELSER I SÆRKLASSE

Og nu vi er ved maden. Her er 2 restauranter, bl.a. Dining on The Rocks, der som navnet antyder ligger på nogle store klipper ved vandet. De levende lys, lyden fra bølgerne og de mange stjerner over jer akkompagneres af let jazzmusik. Stemningen er sat til en fantastisk aften.

Når maden kommer på bordet, forstår I, hvorfor Dining at The Rocks er kendt langt ud over Thailands grænser, og hvorfor den har været med til at gøre Six Senses Samui til et af verdens bedste hoteller. Konceptet er "New Asian", dvs. fusionsmad med en udpræget inspiration fra det asiatiske køkken, naturligvis særligt det thailandske. Kokkene bruger udelukkende de allerbedste råvarer. De fleste grøntsager og krydderurter kommer fra resortets egen økologiske urtehave.

ØKOLOGISK KOKKESKOLE

Det er dejligt at få det hele serveret, især når niveauet er så højt som på Six Senses Samui. Men selvgjort er velgjort, så i løbet af jeres ophold skal I også selv i køkkenet! I skal på kokkeskole på et økologisk landbrug ud over det sædvanlige. Gå med i urtehaverne, tilbered lækre thailandske retter og nyd til sidst det skønne måltid, I har skabt.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS - POOL VILLA

Sublim barfodsluksus på Six Senses Samui 5+*, Pool Villa
RejseperiodeDobbelt
20.04.19 ‑ 24.04.1919.000‑21.000
25.04.19 ‑ 07.05.1925.000‑27.000
08.05.19 ‑ 24.06.1919.000‑22.000
25.06.19 ‑ 30.06.1927.000‑29.000
01.07.19 ‑ 31.08.1923.000‑27.000
01.09.19 ‑ 31.10.1921.000‑23.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS (2-11 ÅR) - POOL VILLA

Sublim barfodsluksus på Six Senses Samui 5+*, Pool Villa, Børn
Rejseperiode1. barn2. barn
20.04.19 ‑ 31.10.196.000‑8.0006.000‑8.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maja Nielsen, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Europæiske og Gouda