• Familiepool på The Slate på Phuket
 • Kokkeskole på Khum Lanna
 • Rismark ved Khum Lanna
 • Phra That Doi Suthep templet i Chiang Mai

Thailand fra højland til sandslotte

Charme og natur i Chiang Mai og strande på Phuket, 14 dage fra 16.000 kr., børn fra 7.000 kr.

Glæd jer til:

Familieferie i Thailand med både ro og oplevelser

Templer og gadekøkkener i Chiang Mai

At opleve landliv og bo mellem rismarker

Bo på skønne Tamarind Village i Chiang Mai

Strandluksus på The Slate på Phuket

Læs mere

Tag på en familieferie i Thailand med perfekt balance mellem oplevelser og afslapning. I kommer ud i smuk natur og tæt på Nordthailands kultur. Senere venter Phukets strande og en skøn suite på det familievenlige designhotel The Slate.

Strandluksus på The Slate på Phuket

Tag på en familieferie i Thailand med perfekt balance mellem oplevelser og afslapning. I kommer ud i smuk natur og tæt på Nordthailands kultur. Senere venter en af Phukets mest rolige strande på det suveræne designhotel The Slate 5*.

Denne Thailandrejse er til jer, der søger varierede oplevelser på familieferierne, men som samtidig ved, at børnene skal kunne være med hele vejen. 

Berigende oplevelser og strandferie for hele familien 

Fra skønne og stemningsfulde Chiang Mai, til autentisk thailandsk landliv og hjertevarme, byder denne mini-rundrejse på berigende oplevelser, som bringer jer bag facaden og helt tæt på Thailand. Det hele afsluttes med leg, afslapning og uformel luksus på Phuket, hvor hotellet The Slate sørger for fantastiske rammer for hele familien. 

Vi har med andre ord lavet en rejse med få stop for familien, som ønsker ro, sjov, samvær og autentiske oplevelser, som hele familien kan mindes og snakke om i mange år frem. 

Bag facaden i Nordthailand 

I starter med at rejse til Chiang Mai i Nordthailand. Byen er fyldt med charme og en kreativ stemning, hvor der arbejdes på værkstederne, hygges på kaffebarerne og bedes i templerne. Samtidig har Chiang Mai en stolt tradition med forrygende gadekøkkener, som I også har mulighed for at opleve med en lokal guide

Fra Chiang Mai skal I længere nordpå og langt ud på landet til Khum Lanna, hvor I bor på et lille retreat drevet af lokale farmere. Her har I udsigt over rismarkerne og med dem som værter skal I på en skøn cykeltur i de lokale landsbyer og på autentisk nordthailandsk kokkeskole. Men først og sidst, handler det bare om at nyde den landlige ro, hjertevarme og at komme ned i tempo og tæt på det lokale landliv – ja, hvem elsker ikke at være på landet. 

Strandluksus på Phuket 

Fra Chiang Mai går jeres ferie i Thailand videre til stranden på Phuket. I bor væk fra det hektiske turistliv og kan slappe af, så meget I har lyst til. Samtidig bor I ganske tæt på nogle af de største seværdigheder på Phuket. Det er tid at bygge sandslotte! 

Håndplukkede hoteller med plads til hele familien 

Som nævnt er alt i denne rejse til Thailand afstemt, så hele familien nyder det. I Chiang Mai har vi fundet et charmerende boutique-hotel i byens historiske bymidte, hvor I bor fredfyldt omringet af gamle templer og stemningsfulde gader. 

Her er god plads, have, spa og pool – det er en sand oase og det perfekte udgangspunkt for at opleve den skønne by. 

På Phuket har I en dejlig D-Buk Suite på The Slate med 76 m2 god plads til at boltre jer på. Det er ikke bare skønt for børnene med al den plads, I kan også slappe af på terrassen, når børnene er lagt. Hotellet ligger i et grønt område, hvor børnene kan tumle på plæner og i pool. 

Skræddersyet familierejse til Thailand 

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys til jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om særlige ønsker til både oplevelser, hoteller og antal dage.

Program

Dag 1-2
I rejser til Thailand

Aften atmosfære på Tamarand Village i Chiang Mai i NordthailandI rejser til Thailand, hvor I lander i Chiang Mai i Nordthailand dag 2 efter en mellemlanding i f.eks. Bangkok eller Doha. Når I har fået jeres bagage, bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale partner, som kører jer til hotellet. 

Tamarind Village 4*

Jeres hotel i Chiang Mai er Tamarind Village, som ligger i hjertet af den gamle bydel. Mon ikke det første, børnene ser, er det smukke poolområde? Når I har fået kufferterne leveret til jeres værelse, er det da også et godt sted at starte jeres rejse til Thailand.

Dag 3-4
Chiang Mai på egen hånd

En traditionel paraply bliver til på værksted i Chiang Mai i ThailandI begynder dag 3 med hotellets Village Walk, hvor I sammen med en lokal guide udforsker lokalområdets templer, monumenter og charmerende baggader.

Resten af dagen og dag 4 har I til at slappe af og bare nyde Chiang Mai. Brug lidt tid ved poolen, men gå endelig også på opdagelse i den gamle bydel i Chiang Mai – nu kender I allerede lidt til kvarteret.

Phra That Doi Suthep templet i Chiang Mai

Templer og kreativitet i Chiang Mai

Chiang Mai er en by, hvor I kan slentre stille og roligt rundt, så også børnene nyder det. Bliver fødder og ben lidt trætte, vrimler det med tilbud om en fodmassage. Gør det. Og nyd det.

Byen er kendt for sine flere end 300 templer, men Chiang Mai sprudler også i et kreativt miljø, der tiltrækker kunstnere, håndværkere og iværksættere. Der er en dejlig afslappet stemning med grønne pladser, butikker, kaffebarer, restauranter og gadekøkkener.

Smag på Nordthailand

Smag på Chiang Mai

Maden er ofte den mest direkte vej til den lokale kultur. Der ligger så meget historie og så mange traditioner i, hvad man spiser, og hvordan det tilberedes. Måske I skal med på en kulinarisk opdagelsesrejse gennem Chiang Mais gadekøkkener med en lokal guide?

Dag 5-6
På landet i Nordthailand

Rismark ved Khum LannaDe næste to dage bor I på landet i Nordthailand blandt smukke rismarker i Khum Lanna, hvor I bl.a. skal med de lokale farmere i markerne, lære om risdyrkning og gøre et forsøg på at lave en passende klistret sticky rice. Bagefter har I tid på egen hånd, hvor I f.eks. kan forvilde jer ud i køkkenhaven for at finde de helt rigtige råvarer til eftermiddagens kokkeskole.

På Khum Lanna kan du vælge at deltage i aktiviteten, hvor du lærer at skære figurer i frugt og grøntMen inden da, kan I også vælge mellem flere aktiviteter på Khum Lanna:

 • Guidet cykeltur i området
 • Lær at skære figurer i frugt og grønt
 • Dampbad med urter
 • Massage med 8 urter
Dag 6
Cykeltur og morgenmad ved floden

En af aktivitetsmulighederne på Khum Lanna - en guidet cykeltur i lokalområdetI dag står I op med solopgangen over rismarkerne og sætter kurs mod et lokalt marked på cykel. Her er der tid til en kop morgenkaffe, og jeres guide vil hjælpe jer med at købe små lækkerier og blomsterranker til templet, som I stopper ved på tilbagevejen. Jeres cykeltur slutter med en autentisk nordthailandsk morgenmad ved floden, der løber forbi Khum Lanna.

Efter jeres morgenmad, som I nyder i ro og mag, går turen tilbage Chiang Mai og jeres sidste nat på Tamarind Village.

Dag 7
I rejser til Phuket

Nai Yang stranden ved The Slate, PhuketJeres rejse til Thailand går nu mod helt nye oplevelser. Fra gadekøkkener og landliv går turen nu til Phukets dejlige strande – og også her venter smukke naturoplevelser.

I bliver hentet på Tamarind Village og kørt til lufthavnen ved Chiang Mai. Herfra går det direkte til Phuket, hvor I bliver budt velkommen og kørt til jeres næste hotel.

D-Buk Suite på The Slate, PhuketThe Slate 4*

De næste 6 nætter skal I bo i en suveræn D-Buk Suite på The Slate, der ligger ved den smukke og rolige Nai Yang-strand i det nordlige Phuket. Glæd jer til en 76 m2 rummelige suite med en lille terrasse, hvor I kan nyde stille aftener under vajende træer efter de små er lagt i seng. 

Og så er der hotellet, som i enhver forstand er en verden for sig. Og der er selvfølgelig både store pools – hvoraf en er særligt til familier - og i det hele taget masser af plads at boltre sig på for børnene. 

Dag 8-12
Strandferie på Phuket

Solnedgang fra Nai Yang Beach ved The Slate på PhuketDe næste dage er til så meget eller så lidt, I nu har lyst til. The Slate ligger i den nordvestlige del af Phuket og nabo til en lille landsby, som giver en lokal og hyggelig atmosfære omkring det skønne hotel. 

På den smalle vej langs stranden finder I også et lille udbud af små restauranter og cafeer, som er et dejligt alternativt – og en charmende kontrast – til hotellets vidunderlige restauranter. 

Små kokke i børneklubben Tin Box på The Slate, PhuketStranden er befriende rolig og mellem hotellets pools, udsøgte gastronomi og prisvindende Coqoon Spa, er der også et væld af aktiviteter at give sig i kast med – fra yoga og thaiboksning til dykkeundervisning og mere madlavning – denne gang med det vidunderlige sydthailandske køkken!

Dag 13-14
Afrejse fra Phuket

Familiepool på The Slate på PhuketJeres familierejse til Thailand synger på sidste vers. Det er tid at tage hjem. Igen bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra det går mod Danmark med et enkelt stop på vejen. 

Hvis I ønsker flere oplevelser i Thailand, kan rejsen selvfølgelig skræddersys til det. Tal med jeres rejserådgiver om særlige ønsker. I lander i Danmark på dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Thailand fra højland til sandslotte - Family
RejseperiodeDobbelt
11.12.20 - 14.12.2021.000-23.000
15.12.20 - 18.12.2025.000-28.000
19.12.20 - 24.12.2030.000-35.000
25.12.20 - 04.01.2129.000-34.000
05.01.21 - 08.01.2123.000-25.000
09.01.21 - 30.04.2117.000-20.000
01.05.21 - 28.10.2115.000-17.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS (6-12 ÅR)

Thailand fra højland til sandslotte - Family Barn
Rejseperiode1. barn2. barn
11.12.20 - 14.12.208.000-10.00012.000-14.000
15.12.20 - 23.12.2011.000-13.00016.000-18.000
24.12.20 - 30.04.217.000-9.00012.000-15.000
01.05.21 - 31.10.216.000-8.00012.000-14.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Chiang Mai / Phuket-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og oplevelser
 • 4 nætter på Tamarind Village 4*, Chiang Mai.Lanna Room, inkl. morgenmad
 • Gåtur i lokalområdet med Tamarind Village
 • 2-dages oplevelse: På landet i Nordthailand
 • Indenrigsfly Chiang Mai-Phuket 
 • 6 nætter på The Slate 5*, Phuket. D-Buk Suite m. 2 opredninger, inkl. morgenmad
 • Børn 0-6 år spiser gratis fra børnemenuen på The Slate, når forældrene også spiser

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Prisen for 2. barn er baseret på 2 værelser på Tamarind Village i Chiang Mai. Hør os om værelser med døre imellem og/eller et alternativ hotel med familieværelser, hvis I rejser med mindre børn. Rejsens pris kan (i mindre grad) blive påvirket af dette
 • Tillæg kan forekomme for rejser over jul/nytår