• Udsigt fra The Vijitt og Friendship Beach
  • Pige fra Akha stammen i det bjergrige Nordthailand
  • Phra That Doi Suthep templet i Chiang Mai

Thailand fra højland til sandslotte

Charme og natur i Chiang Mai og strande på Phuket, 14 dage fra 21.000 kr., børn fra 8.000 kr.

Glæd jer til:

Familieferie i Thailand med både ro og oplevelser

Gadekøkkener og kokkeskole i Chiang Mai

Berigende møde med Nordthailands bjergstammer

Deluxe Pool villa på Phuket

Udforsk Phang Nga-bugten og Phuket Old Town

Læs mere

Tag på en familieferie i Thailand med perfekt balance mellem oplevelser og afslapning. I kommer ud i smuk natur og tæt på Nordthailands kultur. Senere venter Phukets strande og en skøn pool villa med havudsigt.

Denne Thailandrejse er til jer, der søger varierede oplevelser på familieferierne, men som samtidig ved, at børnene skal kunne være med hele vejen. 

Dejlige dage i Nordthailand

I starter med at rejse til Chiang Mai i Nordthailand. Byen er fyldt med charme og en kreativ stemning, hvor der arbejdes på værkstederne, hygges på kaffebarerne og bedes i templerne. Samtidig har Chiang Mai en stolt tradition med forrygende gadekøkkener, som I skal på guidet tur til. 

I kommer også på kokkeskole hjemme hos den tidligere turguide Prabat, og I skal ud i højlandet for at møde Nordthailands bjergstammer og sejle på tømmerflåde på en stille flod. 

Afslapning på Phuket 

Fra Chiang Mai går jeres ferie i Thailand videre til stranden på Phuket. I bor væk fra det hektiske turistliv og kan slappe af, så meget I har lyst til. Samtidig bor I ganske tæt på nogle af de største seværdigheder på Phuket. Det er tid at bygge sandslotte! 

Håndplukkede hoteller med plads til hele familien

Som nævnt er alt i denne rejse til Thailand afstemt, så hele familien nyder det. I Chiang Mai har vi fundet et hotel, hvor I bor i en stor familiesuite og samtidig kan slappe af ved poolen i den smukke gårdhave. 

På Phuket har I en dejlig pool villa. Det er ikke bare skønt for børnene med al den plads, I kan også slappe af på terrassen, når børnene er lagt. Hotellet ligger i et grønt område, hvor børnene kan tumle på plæner og i pool. 

Skræddersyet familierejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys til jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver om særlige ønsker til både oplevelser, hoteller og antal dage.

 >> Læs mere om vores rejser til Thailand

Program

Dag 1-2
I rejser til Thailand

Poolen og restauranten på Rimping Village, Chiang MaiI rejser til Thailand, hvor I lander i Chiang Mai i Nordthailand dag 2 efter en mellemlanding i f.eks. Bangkok eller Doha. Når I har fået jeres bagage, bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale partner, som kører jer til hotellet. 

Rimping Village 3*, Chiang Mai

Jeres hotel i Chiang Mai er Rimping Village, som ligger i det fredelige kvarter Wat Kate i gåafstand til natmarked og den gamle bydel. Mon ikke det første, børnene ser, er det smukke poolområde? Når I har fået kufferterne leveret op i familiesuiten, er det da også et godt sted at starte jeres rejse til Thailand.

Dag 3
Chiang Mai fra værksteder til gadekøkkener

Phra That Doi Suthep templet i Chiang MaiI har hele dagen til at slappe af og komme ind i rytmen i Chiang Mai. Brug lidt tid ved poolen, men gå endelig også ind til den gamle bydel i Chiang Mai.

Templer og kreativitet i Chiang Mai

Chiang Mai er en by, hvor I kan slentre stille og roligt rundt, så også børnene nyder det. Bliver fødder og ben lidt trætte, vrimler det med tilbud om en fodmassage. Gør det. Og nyd det.

Byen er kendt for sine flere end 300 templer, men Chiang Mai sprudler også i et kreativt miljø, der tiltrækker kunstnere, håndværkere og iværksættere. Der er en dejlig afslappet stemning med grønne pladser, butikker, kaffebarer, restauranter og gadekøkkener.

Smag på NordthailandSmag på Nordthailand

Netop gadekøkkenerne er målet for aftenens oplevelse. De små, mobile køkkener står på stribe langs vejen, og en guide viser jer rundt til de bedste. De har måske lavet samme ret i årtier, så bliv ikke overrasket, hvis I får noget af det bedste thaimad nogensinde.

Menuen er oftest fra det nordthailandske køkken med retter som langtidsbraiseret svinekød, der smelter på tungen, og Sai Ua - Chiang Mais smagfulde pølser.

Dag 4
Kokkeskole i Chiang Mai

Maden er ofte den mest direkte vej til den lokale kultur. Der ligger så meget historie og så mange traditioner i, hvad man spiser, og hvordan det tilberedes. Derfor fortsætter jeres rejse til Thailand med fokus på det nordthailandske køkken. Og igen på en måde, så hele familien kan være med. 

I køkkenet hjemme hos Prabat

I skal på en hyggelig kokkeskole hjemme hos den tidligere turguide Prabat. Han bor i en forstad til Chiang Mai, og her skal I prøve kræfter med det nordthailandske køkken. Det, at det foregår hjemme hos Prabat, betyder også, at I kan se hans typiske Lanna-hjem og høre lidt om Nordthailands historie og traditioner.

Kokkeskolen slutter med, at I nyder en dejlig frokost med alt det, I selv har kreeret. Og så er det nok direkte hjem til poolen på hotellet!

Klassiske gadekøkkener i Chaing MailSkal I et smut omkring natmarkedet?

Er batterierne flade hos de mindste, kan I spise på hotellet og hygge i gårdhaven og i jeres suite. Har I til gengæld mod på lidt flere oplevelser, kan I hurtigt gå hen til Chiang Mais natmarked, der syder af aktivitet.

Dag 5
Ud i Nordthailands smukke natur

Bjerglandsby i Chiang Dao områdetChiang Mai er meget mere end templer, skøn stemning og dejlig mad. I skal ikke bevæge jer langt, før I er ude i smuk natur. Det skal I opleve i dag på en spændende tur. 

Mød bjergstammerne ved Chiang Dao

I kører nordpå og besøger de etniske minoriteter i deres landsbyer og hører om deres liv. Flere steder vil I kunne se, hvordan hver stamme har sin klædedragt. 

Pige fra Akha stammen i det bjergrige NordthailandEfter et besøg på et lokalt marked skal I på en hyggelig sejltur på bambusflåde ad en stille flod, og senere venter en gåtur til mere afsides landsbyer, flere berigende møder og spændende fortællinger. Turen kan gennemføres ad to ruter med forskellig sværhedsgrad. Familieruten er mest flad og går langs markerne. 

I er tilbage i Chiang Mai sidst på eftermiddagen.

Dag 6
I rejser til jeres villa på Phuket

Udsigt fra The Vijitt og Friendship BeachJeres rejse til Thailand går nu mod helt nye oplevelser. Fra gadekøkkener og natur går turen til Phukets dejlige strande – men også her venter smukke naturoplevelser. 

I bliver hentet på Rimping Village og kørt til lufthavnen ved Chiang Mai. Herfra går det direkte til Phuket, hvor I bliver budt velkommen og kørt til næste hotel.

Deluxe Pool Villa på The Vijitt, PhuketThe Vijitt Resort Phuket 4*

De næste 7 nætter skal I bo i en dejlig Deluxe Pool villa på The Vijitt Resort Phuket, der ligger i et stort, grønt område ud til vandet på Phukets sydøstlige kyst. Der er både en stor pool og masser af plads at boltre sig på for børnene, og I kan nyde udsigten til Phang Nga-bugtens øhav.

Dag 7-12
Phuket by, strande og Phang Nga-bugten

Phuket Old Town er fyldt med moderne streetartDe næste dage er til så meget eller så lidt, I nu har lyst til. The Vijitt Resort Phuket ligger i det område af Phuket, der hedder Rawai. Her er ikke fyldt med barer og restauranter, men I kan hurtigt komme til det, hvis I vil. 

Friske fisk og gammel by

På Phukets sydspids 10 minutter væk holder øens sidste havsigøjnere til. I kan købe friske fisk i deres boder og få maden tilberedt på en lokal restaurant. En halv time væk ligger Phuket Old Town, som også er et besøg værd evt. på en sjov gadekøkkentur

En af Phukets bedste strande er Nai Harn BeachBesøg en af Phukets bedste strande

Stranden ved The Vijitt er påvirket af tidevandet. Derfor har The Vijitt Resort Phuket gratis transport til og fra den smukke Nai Harn-strand 15 minutters kørsel derfra. Så er det tid til sandslottene!

Oplev de eventyrlige kalkstensklipper ved Phang Nga-bugtenudforsk PHANG NGA-BUGTEN

Vil I opleve grotter, laguner og magiske kalkstensklipper? Lad os arrangere en skøn heldagstur for jer, hvor I oplever en bid af Phang Nga-bugtens smukke landskab. Dagen er perfekt for både voksne og børn med tid til afslapning, læring og leg!

Dag 13-14
Hjem fra rejse til Thailand

Poolen på The Vijitt Resort på Phuket i Thailand

Jeres familierejse til Thailand synger på sidste vers. Det er desværre tid at tage hjem. Igen bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra det går mod Danmark med et enkelt stop på vejen. 

Hvis I ønsker flere oplevelser i Thailand, kan rejsen selvfølgelig skræddersys til det. Tal med jeres rejserådgiver om særlige ønsker.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Thailand fra højland til sandslotte - Family
RejseperiodeDobbelt
30.08.19 ‑ 25.10.1920.000‑22.000
26.10.19 ‑ 28.10.1923.000‑25.000
30.08.20 ‑ 25.10.2021.000‑23.000
26.10.20 ‑ 28.10.2024.000‑26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS (6-12 ÅR)

Thailand fra højland til sandslotte - Family Barn
Rejseperiode1. barn2. barn
30.08.19 ‑ 28.10.197.000‑9.0008.000‑10.000
30.08.20 ‑ 28.10.208.000‑10.0009.000‑11.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Rasmus Købgaard

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda