• Banyan Tree Samui, Thailand
 • Restaurant The Sands på Banyan Tree Samui i Thailand
 • Nyd jeres store pool ved villaen på Banyan Tree Samui
 • Kajakroning ved Banyan Tree Samui i Thailand

Banyan Tree Samui, Koh Samui, Thailand

Overdådige poolvillaer i de smukkeste omgivelser på Koh Samui

Nyd en kæmpe poolvilla med fantastisk udsigt på Banyan Tree Samui
Læs mere

Nyd en uendeligt smuk verden på Koh Samui i Thailand. Spektakulære poolvillaer rejser sig af de frodige bakkedrag, der omslutter en privat strand med snorkling, og dagen fyldes med afslapning, spa, gastronomi og gratis oplevelser.

Fred, strand og frodighed på Banyan Tree SamuiBanyan Tree Samui ligger i en fredfyldt bugt på det nordlige Koh Samui kun en lille halv times tid fra lufthavnen. Når I træder ind i lobbyen, pirres jeres sanser for første gang. Først og fremmest betager synet ud over frodighed, villaer, hav og strand. Og dernæst mærker I en fin spaduft skabt af en velduftende olie. 

Hver dag har sin duft. Citrongræs, pebermynte, eukalyptus ... Man tager helt automatisk en dyb indånding og føler freden indfinde sig.

Royal Banyan Ocean View Villa på Banyan Tree SamuiHvordan ønsker I jeres villa?

Jeres butler kører jer i golfbil til villaen. Viser jer rundt. Og udfører et smukt ritual, hvor en lotusblomst foldes og sættes ud i jeres pool. Mens den flyder ud i vandt, byder traditionen, at I sender et ønske af sted. De fleste ønsker, at dette aldrig må stoppe. 

Ønskerne til jeres ophold starter i virkeligheden længe før, I ankommer. Her kan I vælge hårdhed af hovedpude, materiale til sengelinned, duft i villa og forhåndsreservere aktiviteter, spa, restauranter m.m., hvis I ønsker det. Alt sker på jeres betingelser, på Banyan Tree Samui. 

Banyan Tree Samuis store fælles poolTropisk frodighed og Østens elegance

De tre bakkedrag ned mod stranden på Banyan Tree Samui er på samme tid vild jungle og en velplejet botanisk have, hvor mange træer har skilte, så I kan se arten. Ikke et blad vender forkert, og frodigheden brydes af grønne plæner, store blomsterkrukker, fine vandbassiner og springvand. 

Nyd jeres store pool ved villaen på Banyan Tree SamuiNår I træder ind i villaen, mødes I af et spektakulært design i fornemme materialer. I kan skue ned gennem stue og soveværelse til det store badeværelse, og de 5-6 meter høje skydedøre mellem rummene fortæller på deres egen imponerende måde, hvordan arkitekten er inspireret af Østens paladser. 

De store glasarealer lukker lys og frodighed ind, og har I valgt en villa oppe på bakkedragene, er det tid til igen at måbe over udsigten. Men måske foretrækker I en villa nede i terrænet, da I så er tættere på stranden? 

Deluxe POOL VILLA PÅ BANYAN TREE SAMUI I THAILANDHvilken villa skal det være?

I har en stor pool, der også har et helt lavt område til de mindste, og nogle villaer supplerer med jacuzzi. 

Deluxe Pool Villa (130-155 m2)

Stue med plads til ekstra opredninger, soveværelse og badeværelse med brus og kar. Stor pool og møbleret solterrasse. Ligger i tropisk have tættest på stranden. Opgrader eventuelt til Partial Ocean View Pool Villa eller Ocean View Pool Villa, hvis I ønsker havdudsigt.

Børneværelset i familievillaen på Banyan Tree SamuiFamily Deluxe Pool Villa (169 m2)

Som Deluxe Pool Villa, men med ekstra separat gæsteværelse med eget badeværelse samt jacuzzi på terrassen. Også familievillaerne fås både med og uden havudsigt. 

Royal Banyan Ocean Pool Villa (155 m2)

Når udsigten skal være sublim. Som Deluxe Pool Villa, men med ekstra sala med sofa og opvarmet jacuzzi. Højt i terrænnet, men butleren er altid klar til at hente i sin golfvogn.

Rejser I 3 generationer sammen?  Læs mere om 3 generationer sammen i en 2 bedroom Ocean Pool Villa >

Katamaran ved Banyan Tree Samui i ThailandI keder jer aldrig på Banyan Tree Samui

I er på Banyan Tree Samui for at slappe af, og det vil nok tage dejligt meget af jeres tid. Nyd livet i villaen, ved den lange fælles pool og på stranden, der ligger beskyttet af klipperne i den smalle bugt. 

I kan gratis låne snorkeludstyr, for her er god snorkling. Ved lavvande kan det være en fordel med badesko, og dem kan I også låne gratis. Men det er ikke det eneste, der er inkluderet. Kajakker og paddle boards er til jeres rådighed, og hver dag er der et skiftende program med gratis aktiviteter, hvis I har lyst. 

 • Jogging
 • Dart
 • Sejlerundervisning (maks. 2 gæster)
 • Billardturnering
 • Yoga
 • Pilates
 • Zumba for begynder (maks. 5 gæster)
 • Sense of Nature Tour (maks 4 gæster)
 • Thai boksning
 • Guidet snorkeltur (maks. 4 gæster)

Mod betaling kan I deltage i kokkeskole og udflugter f.eks. til naboøerne i resortets speedbåd. 

Børneklubben på Banyan Tree SamuiGennemført luksus – også for børn

Banyan Tree Samui er lige så meget for børnefamilier som for par. Stemningen er nemlig helt afslappet, så børnene ikke behøver være vandkæmmede dydsmønstre. De brokker sig nok ikke over, at der også er is til morgenmaden. Der er en flot børneklub med uddannet personale og aktiviteter i børnehøjde. 

Udsigten fra restaurant Saffron på Banyan Tree Samui i ThailandGastronomi på Banyan Tree Samui

Banyan Tree Samui har gastronomiske eventyr for enhver smag. The Edge serverer morgenmad og frokost (til kl. 18!) med internationale retter, mens Saffron om aftenen inviterer til autentisk thai. Saffron er indrettet som et gammelt kinesisk handelshus og ligger med forrygende udsigt. 

Restaurant The Sands på Banyan Tree Samui i ThailandI kan også nyde pizzaer og lette måltider på Sands ved stranden, og vil I spise for jer selv, kan I få maden leveret i villaen eller bede om en romantisk middag på et udvalgt sted på resortet bare jer. Når det primært er tørsten, der melder sig, er strandbaren og poolbaren klar med gode tilbud. 

Hvis I vil prøve andre restauranter, kan I gå til lokale restauranter, og I er ved Lamai-strandens mange restauranter på 10 minutter. På 15 minutter er I midt i livlige Chaweng.

Rainforest i spaen på Banyan Tree SamuiSpa, Fitness og hydroterapi

Skal kalorierne brændes af igen, kan I træne i fitnesscentret. Prøv også Banyan Tree Samuis velgørende behandlinger i spaen og den unikke ”Rainforest”, der er et en komplet hydroterapeutisk oplevelse, som kombinerer det bedste af europæisk spa og asiatisk wellness. Nyd det.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.