• Restauranten, The Beach Club @ Buri Rasa serverer områdets måske bedste mad
 • Strandbar på Buri Rasa Village Koh Pha Ngan i Thailand
 • Buri Rasa Village på Kog Pha Ngan - Premium Seafront Room
 • Buri Rasa Village 4* ligger på det nordøstlige Koh Pha Ngan.
 • Stranden foran Buri Rasa Village Koh Pha Ngan i Thailand

Buri Rasa Village, Koh Pha Ngan, Thailand

God standard, tilbagelænet atmosfære og en smuk strand

Stranden foran Buri Rasa Village Koh Pha Ngan i Thailand
Læs mere

Buri Rasa Village 4* ligger direkte på den bedste del af stranden midt i den billedskønne Tong Nai Pan-Bugt på det nordøstlige Koh Pha Ngan.

Buri Rasa Village på Kog Pha Ngan - Premium Seafront RoomBuri Rasa Village på øen Koh Pha Ngan tilbyder god standard og tilbagelænet atmosfære. Langs stranden ligger en håndfuld andre resorts, en række simple strandrestauranter og et par butikker, ligesom gaden bagved summer af små lokale foretag. Ellers er der bare roligt og afslappet.

Det giver en vidunderlig laid back atmosfære, hvor man bare kommer helt ned i gear. Nyd den smukke strand og det indbydende badevand og drik drinks og spis lækker thai-mad med fødderne i sandet.

Det er det søde ferieliv i rolige og naturskønne omgivelser, som i øvrigt nemt kan suppleres med en tur rundt på øen og snorkeltur med longtailbåd.

Buri Rasa Village på Kog Pha Ngan - herbal massage på strandenLandsbystemning og god mad

Den ene del af resortet er designet som en lille landsbyplads, hvor man kan drikke en kop kaffe eller nyde en is under træernes skygge.

Ud til pladsen ligger selvfølgelig isbutik, cafe og en lille forretning med lokale varer. Det er super charmende, og så er det kun et par skridt fra stranden, hvor baren og restauranten fortsætter stemningen.

Restauranten, The Beach Club @ Buri Rasa serverer i øvrigt områdets måske bedste mad. Selvfølgelig lidt dyrere end de helt simple bambusrestauranter, men kvaliteten taget i betragtning er priserne mere end rimelige.

Poolen på Buri Rasa Village Koh Pha Ngan i ThailandHer er selvfølgelig swimmingpool, en dejlig en af slagsen med god plads, omkranset af grønt. Men når det så er sagt, så er det stranden, der trækker. Palmerne hænger dovent ud over sandet på Tong Nai Pan Noi Beach, der ligger smukt pakket ind af klipper i hver ende.

Bag stranden rejser den bølgende jungle sig opad bjerget, og til vands fuldender de karakteristiske longtailbåde det idylliske sceneri.

Buri Rasa Village på Kog Pha NganVærelser

Her er 8 forskellige værelseskategorier, hvor placeringen udgør den primære forskel. Nogle ligger i stue plan og andre på 1. sal, og nogle ligger ud til haven eller poolen. Nogle sågar med direkte adgang til swimming poolens svalende vand. Men de bedste værelser ligger direkte ud til stranden. Her træder man vitterligt direkte ud i det bløde sand.

Ellers har de alle stort set samme størrelse, på nær et par af de forreste, der er 10 m2 større. De normale værelser er ca. 35 m2 inkl. balkon eller terrasse, enkelt indrette i lyse farver, der passer til paceringen.

Der kan være op til to børn i alle værelser i egne senge/sofa, men det vil være lidt trængt i de mindste værelser.

De lidt større ocean front deluxe rooms, der har direkte adgang til den smukke strand fra terrassen, er til gengæld et suverænt valg til familier. Man bor stadig lidt tæt, men det er til at leve med, når stranden ligger lige foran døren.

Stranden foran Buri Rasa Village Koh Pha Ngan i Thailand

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.